jobbar på att bli frisk

HEJ PÅ ER! i går sov jag 3 timmar ,när jag kom hem det vill säga runt halv 4, men var ändå halv död när klockan var 8,och i dag på matten var jag så trött igen,fast att jag fått mer än 9 timmars sömn,och nu har jag ont i halsen med.. tusan vad tråkigt,hade bara mentorstid,dans och musik kvar i dag och där kommer det inte hända något speciellt så det är ju skönt i alla fall..nu sitter jag med täcken och två varma hundar bredvid mig,mys:)

lockigt hår som sjutton

hej hej! så här ser jag ut i dag!

Yey

Hej!! Sitter på stora torget nu efter allt spring i affärer! Älskar håltimme haha:)ska i vilket fall springa och äta snart o sedan har jag hantverk tror jag :) YEY AWSOME 

bra

bra ord att börja morgonen med!

YOU CAN'T LOSE SOMEONE,YOU NEVER HAD

hej du! i morgon har jag hål timme så ska sticka till åhlens och kolla på skum papiljotter..shit så tantig jag låter som säger papiljotter hahah:D..aja ska testa dom, såg en video på youtube och det verkade så fränt och det kunde bli så fina lockar,så får testa,och mamma tror att det finns där så får kolla där först sedan på andra ställen om jag inte hittar det och hittar jag det inte kommer jag bli sjukt besviken vet jag redan nu haha:D aja ha en bra kväll!

cykla..?

fick en fråga
"varför cyklar du till skolan, har inte du busskort?"
Hej linnea, jo det har jag men jag tycker för det första om att cykla, och jag tycker man vaknar till,även så blir i alla fall jag lungn när jag kommer till skolan och kan ta det lungt,ni vet  lugnet  man får efter man har tränat? så känns det,och jag kan koncentrera  mig bra med den känslan har jag märkt,men ska nog inte cykla när det blir kallare man vet ju hur det gick förra gången.. haha


I want to be stuck on a island with my best friends

hej på er,har inte haft något intressant att skriva om så har inte gjort det än,just nu har jag inget att göra ska bara plocka fram kläder tills i morgon packa väskan osv.Sen blir det tv och att sova,spännande dag va?
 
ja jo just det när jag cykla hem i dag,så såg jag djur vid ryd! elefanter och kameler haha jag vart sjukt glad och bara yeho!:D


it's cold outside

hinner inte fixa bilderna men men super kallt ute!7 grader var det när jag vakna!
 

Whats my age again?

GLAD tisdags morgon som jag skrev i går ska jag slutar jag tidigt  11:40!!!och ha historia och no!!! AWSOME! känner mig verkligen skol sugen haha plugg häst,aja i alla fall hörs runt 1-2:D
gurka är gott:)

Do you know what's worth fighting for, When it's not worth dying for?

hej på er! klockan är 8 och nu är jag hemma! seg seg!,neha men det blev stan med paoline i tre timmar i stället för att åka hem i mellan föräldrar mötet och skolan,i morgon slutar jag super tidigt! 11:40!:D har bara två lektioner historia och natur!kul kul! ska fixa lite saker för i morgon nu ses♥
bild från helgen:D

You got me beggin' you for Mercy

Pluggat 2 sidor i min kära mattebok (stolt tjej!),och just nu håller jag på med att plocka ner saker i väskan ska ta med mängder av saker ,böcker pärmar m.m även hårspray och body splash även dove go frech,ska även ta och packa med lite vatten i en flaska och ett äpple så gott att äta något runt 10 tiden!:)
antar att detta blir sista inlägget för i kväll! ses i morgon♥.

vatten och morötter

kollade runt lite på youtube och fick inspiration till detta:) coolt va? otroligt lätt är det med! bara ta en skål sedan hälla i vatten sedan ta något och hälla i det i mitt fall morötter och det blir så fränt!

room tour!

NU NI! nu kan ni se mitt rum i hd!:D den lägsta hden då då men ändå awsome:D
i övrigt visar jag ju hela mitt rum ,i bland dampar kameran och allt blir ur fokus men ni överlever eller hur? 
 

Yeah, I’m falling from a cloud

tröjan är mammas jacka second hand,byxor lindex.
 
haha fullt med kläder sprang jag med sky höga klackar ner till åkern för att fota..tror ni inte då att jag inte får med skorna på fotona? haha typiskt mig i alla fall! det är så här min nya skinnjacka ser ut! jag älskar den och är så glad att den klara ovädret i går..HEJJA min jacka!

lydiga när dom vill inte när jag vill

fick en fråga av sara när det gäller mina hundar!

"Kan du inte göra ett inlägg om vad ni har hundaran till, tex agility? Och typ hur dom är, lydiga, kan ni ha dom lösa osv? :D Hade varit väldigt kul att veta! "

 

vi har nog hundarna mest till sällskap och gå med,tror dom skulle vara bra på agility om dom visste sina namn^^alltså lydiga är dom verkligen inte,eller dom är lydiga när dom vill det.

När jag kom hem förut i dag berättade mamma att hon hade släppt hundarna så dom fick springa runt lite på tomten,våran tomt har hälften staket hälften inte och då är det buskar..och precis när vi släppt dom kom Marions värsta ovän Molly^^en hund haha,och mamma han ta tag i marre men inte kajsa och kajsa sprang runt huset ut på vägen genom att dyka genom en buske och sedan såg hon en bil som hon jaga en bit, sedan hade väl mamma hunnit ta tag i henne ,för nu är båda hemma,så lydiga är dom inte haha:)men dom nog inte dumma nog tvärt om dom eftersom dom analyserar varför dom ska lyssna innan dom gör det, tex tjäna jag nått på det?..

men dom är duktiga på bollkontroll och springa fort även jaga andra saker ,det ligger i deras blod,det var det dom var till för att göra för mängder av år sedan.

 

stadsfesten

hej på er! uhh det blev en sväng till statsfesten det var kul men det regna, tyvärr!:(va där ca 2 timmar sedan var det att åka hem igen ,så nu är jag hemma med varma kläder och hoppas min skinn jacka överlevde regnet och att den inte får fula prickar på sig!

söta hundar

tänkte på att jag har inte skrivit om mina hundar på länge,inte för att det finns så mycket att skriva om men ändå:)
 

why be with someone you do not even like?


hår stil

så har precis satt upp håret i min sov stil^^ haha..neah men snyggt och skönt borde ha det på dagen med:)

Starting from zero got nothing to lose

 

låtar

känns inte så kul att blogga när man inte har några bilder så ni får två gamla låtar älskar texten i alla:) speciellt första.
 

yeho!

hej på er! i dag är det fredag YEHo! :)

flum skola:)

Ber om ursäkt för värdelös uppdatering med ointressanta inlägg! (jätte lätt att skriva ointressanta inlägg men dom bra tar tid.)men grejen är det att min skola börjar halv 9 och jag slutar runt klockan 3-4 och när jag sen kommer hem är jag sjukt trött och har än så länge haft en sjuk huvud värk varenda dag ,och har redan fått läxor ,i svenska och engelskan som jag ska göra klart nu .Så nu vet ni varför ,ska skärpa mig nästa vecka ska det bli bättre och veckan efter det ska det vara som vanligt med bloggnigen:) så håll ut!

 

amanda med sne torr lugg snea ögonbryn och finnig hy! plus jag ser ut som ett lakarn! yeho score för vinter lääängtar..

 

 

 japp dagen har varit super kul pratat engelska med en tjej som heter Jelly som bara kunde engelska och kom från Thailand egentligen, och träffat nya vänner och en kille som heter oscar från min förra skola ska gå i musiken skönt att känna någon i alla fall:),även fått mitt skåp! har även haft drama med världens flummigaste roligaste lärare.Sen var det tandläkaren och nuuu äntligen! är jag hemma!

 

 

va som den personen ,du skulle vilja möta.

Sitter och pratar med pauline på facebook! så glad att jag träffa henne super trevlig tjej,även en blond söt tjej som jag inte minns namnet på.. tyvärr!
en positiv sida av att vara jag är att jag kan prata med alla jag träffar,tror jag i alla fall:) redan lärt känna ca 4 tjejer lite bättre än mängden:)många är 95or och äldre i min klass, med det är ju kul!
så taggad för i morron! 

I'll spend forever wondering if you knew

mina skol saker:)GU så mycket

2 tjocka pärmar

1 liten pärm

2 kollegieblock och 1 stort med flera fack.

akvarell pennor!

pennor plus sudd

miniräknare

kalender

och tusen saker till jag säkert glömt haha:( måste nästan ta idrotts väskan i morron,så mycket!

 

 


Do you like Shakespeare? Jeff Buckely? Watching movies on Sunday? Do you like kissing when it's raining? Making faces in the station? Do you like?, I need to know What do you like? before you go..

Precis hemma blev helt genom sur haha men lite vatten har ingen dött av,sitter i alla fall hemma med en kopp kaffe och mys kläder, love it!Längtar tills i morgon här är en bild på mitt schema som kommer ändras på måndag hah:)
kunde ju inte se min klass eftersom jag stod på prepp först^^men bytte ju nu kan man säga lite komplicerat..eller väldigt.. men iallafall :)ska klara den där jävla matten nu visa att jag kan.

Every day is a new beginning, take a deep breath and start again.

börjar dagen med små bra ord:) från we<3it

:)

hinner nog inte gå ut och fota,ska ta cykeln till stan med mamma snart,tänkte att man kan ju utnyttja att man har en bit till stan som träning:) och det är ju skönare att cykla än att svettas på en buss:) aja! puss ses!

BABY ,YOU SHOULD KNOW..THAT I LEAD NOT FOLLOW

Ska ta och slå på tven och se om det är något bra, ska nog fixa mig innan.. somnar nog på direkten..SÅ SOV GOTT:D

det är något vackert med det.

Ett bra foto behöver inte va taget av den dyraste kameran med det dyraste bästa objektivet,det är en sak som bara underlättar,ger fotot en extra chans,ett riktigt bra foto är ett foto är ett som berättar en historia,en historia om något.Det kan vara en känsla,något gammalt,något nytt,något bortglömt.
 
 

.

I morgon börjar jag halv 9,ska gå upp halv 7 eller 7 tror jag oo amanda ska vara borta nu en vecka så ja kommer va själv huhu:/ i alla fall ska och kolla buss och om jag hinner fota  outfit bild måste börja med det igen heheh varit så seg på det nu ett tag,och det är ju nu vid den här tiden som man kan klä sig snyggt slipper springa i linne och shorts eller mängder av tjocka tröjor:) lite kallare skulle det kunna va så man skulle kunna ha "flera lager"(vilket kan vara dö fint) haaha i alla fall ska verkligen föröka skriva i morgon:)

 

snurrig-första skoldagen

Va inte enligt mig själv så nervös,men kanske lite spänd, i vilket fall hemma nu. På bussen kände jag mig helt snurrig trodde jag skulle snubbla om kul på mina egna ben va så sjukt trött..hehe..

så har ätit soppa för 3 personer nu hehe..och kaffe och vatten och macka haha oo vad mycket bättre det känns i alla fall men fortfarande trött som tusan och har egentligen inte fattat ett shit av vad alla har sagt i dag allt bara snurrar i huvudet .Blir nog bättre i morron när jag får skåp och vet vilka lärare just jag ska ha:) men i alla fall verkar alla lärare jätte trevliga och maten i skolan var super god och lokalerna är magiskt fina":),fick även mitt busskort, så spännande det ska bli i morron haha kommer sova bra i natt vet jag i alla fall:)

hoppas ni har haft en bra skol/jobb dag! ♥


Chill out , what you yellin' for?

ska ta och hoppa i säng med mina nya böcker ska bara borsta tänderna först:) I morgon ska jag gå upp klockan halv 7..kommer dö!brukar gå upp 7 men eftersom allt är lite nytt så blir det bäst så:)..aja men det blir super kul,inget vidare nervös faktiskt.

whatever I do, I do it wrong

Kom precis hem hungrigare än hungrigast så ska nog ta och äta något,i övrigt! i dag kom hela serien av pretty little liars på eng hem till mig i dag! YEY haha då vet vi vad jag ska göra resten av dagen!

it's not bragging if it's true

 ska ta och packa väskan och möta manda på stan,ses senare♥

Im cold and I am shamed.

Godmorgon! i dag börjar ju många skolan,så jag hoppas det inte var så jobbigt för er att gå upp tidigt,kommer det vara för mig i morgon haha:) ska fixa lite grejer sedan möta amanda på stan klockan 2,sedan hem och packa väskan ,haha något jag längtat efter hela sommaren.

love my watch


apples

HEJ på er har varit ute och plockat äpplen,det är ju så att dom ruttnar om dom ligger på backen,så nu ligger dom som är ät bara i skokartongen och dom andra ska i komposten:)
några av dom okej:)
 
have been out and picked apples,oo as good they are:)

shoes!

 
älskar mina nya skor!blir som 1:80 i dom men wtf inte så noga dom är ju snygga i alla fall haha:)
 
love my new shoes

hur jag ser ut i dag:)

 

tired

druckit för mycket saker med socker i,och sovt alldeles för lite hela vecka så det tar igen sig nu känner jag,uhh så sjukt trött ska ta datorn till sängen och sen sova,i morgon ska mammsen och jag till hund utställningen:) så hoppas det är i alla fall okej väder! kanske även ska se linda eftersom jag ska till Norrköping där hon bor..men men får se hon har ganska fullt upp med flytten.

kläder

I dag har det varit kallt ute ,eller om man jämför med i går är det kallt men annars är det nog ganska normal värme:) I vilket fall eftersom jag frös tog jag för första gången en titt bland tjock tröjorna och kände då som jag gör varje år vid den här tiden,hur mysigt det ska bli i höst att använda dom… lika dant som jag tänkte på sommar kläderna i december ..haha,

önskar att man slapp klä sig efter väder att man kunde klä sig efter vad man känner för:)

 

Today it has been cold outside, so as I froze, I took for the first time a look among thick sweaters and felt then as I do every year at this time, how cozy it will be in autumn to use them ... the same as I thinking of summer clothes in december .. haha,

wish I did not have to dress for the weather that I could dress according to what I feel for :)

 


we<3it

haha när jag inte bloggar och sitter vid datorn är det we<3it som gäller haha,älskar den sidan först tyckte jag inte det var så kul vet inte hur jag hitta sidan? men men nån gång visade linda sidan ännu en gång och jag vart fast haha:)
 
är du aktiv på sidan får du gärna länka till din sida så kanske jag följer dig:)
 
love we<3it! you can follow me here:)
are you active on the page, feel free to link to your site, so maybe, I will follow you :)
 

My inspiration has run dry

Känner mig seg har gjort det hela dagen ,vill hitta på någonting och känner mig super rastlös...har kollat på en halv film, börjat se ett pll avsnitt ,på börjat ett annat inlägg som bara verkar konstigt(konstigare en detta)..fotat i stället för att titta på filmen gått ut och gått lite för att få inspiration till något jag vill göra men kom inte på något haha.

 

 feel really restless ... have watched  a half movie, started seeing a pll section, beginning on another post that just seems weird (weirder this one) .. photographed instead of watching the film,haha.se you later.

 

He showed me what it was to cry

Sitter hemma med en stor pippi tröja har för ca en timme sedan tvättat ut min inpackning i håret,har inte använt den på ett tag,så YEHO mitt hår är super fint nu, väntar bara på att luggen ska växa ut.
I övrigt ska jag ta och gå ut och springa nu tänkte jag,ska testa att springa utan musik för det regnar och ja mobilen tål ju knappt vatten..men ha det bra vi hörs väl senare:)
 

Is home with a big pippi shirt,  for about an hour ago i washed out my deep conditioner from my hair, have not used it in a while, so..YEHO my hair is really nice now!
Anyway, I'll take and go out and run now, I thought, gonna try to run without music for the rain.


blåa mockaskor

Ser på pll med hallon dricka i handen super gott! i morgon drar jag en sväng till ikano måste ha ett par skor som är på rea! så sjukt fina! måste ha dom!
 
Watching pll  tomorrow i'm going to Ikano must have a pair of shoes that are on sale! love them"must have them!
 

wild bord

Anton och jag var och åkte lite, han på longbord och jag på inlines när vi träffa på ett vildsvin i skogen! jag såg det inte  men min bror såg den det såg ut som kajsa fast tjockare haha.. sa han haha:) vi var på asfalten och den var i skogen..

Anton and I were  in the wood, he at longbord and me on inlines when we encounter a wild boar in the forest! I did not see it there but it was heard ,very clearly , my brother saw it, it looked like kajsa but bigger he said haha :)


ghost

nej inte direkt ett spöke hehe min levande mamma som jag tvinga ut på åkern så jag kunde fota henne:)för att vara exakt..men tro vad ni vill haha, använde en funktion "tv" och iso 1800 och ställde in kameran på "monokrom"gör så att bilden blir svartvit, och ser gammal. så den enda redigeringen jag gjorde var att lägga olika bilder på olika lager^^,så det blir flera mamma på samma bild:)♥

 

no not exactly a ghost hehe my living mother who I force to the field so I could shoot her :) to be exact .. but believe what you want haha, used a function "TV" and iso 1800 and set the camera on "monochrome "makes the image bilr black and white, and looks old.

marre är 6 år i dag:)


nails

köpte det brun-röda nagellacket på Gotland för ca 2 år sen,då tyckte jag egentligen inte om den kan bero på att det ser ut att vara brunt i burken men men i allafall! testa det för ett tag sedan och nu älskar jag det haha" det ser ut som rost,love it!
ingen bra bild men kanske kommer någon mer nån gång
 
bought the brown-red nail polish on Gotland for about 2 years ago, try it some time ago, and now I love it haha "it looks like rust, love it! 
not a good picture, but maybe some more sometime
 

Busy day

Varit borta hela dagen:)kom iallafall till slut hem med lite saker som en anteknings bok(super nöjd)och shampo och balsam bästa shampot ever!:) även ett nagel lack som jag tänker visa i nästa inlägg:)KRAMAR♥
 
Busy day, can i only say haha,came home for an hour ago:)with things like  a notebook and shampoo and conditioner!! (and i just have to say its the best shampoo ever!)
HUGS♥ 

just nu

Laddade hem en ny app förut  "löpar appen" den är gratis och då kan man se hur långt man har gått springit m.m:D super kul så tack vare den vet jag att jag åkt ca 1 mil med mina inlines i dag haha inte konstgt att jag är trött i benen! så nu ska jag se klart på hawaii five-o:D
 
I have download a new app for free so i can see how long i have done something.
 
 

fake

Sitter och garvar åt alla fb bilder som alla gillar som är helt photoshopade typ "press like i the is cute""press like if hair hair style is cool" haha asså hur lätt lurade är människor?ser dom inte hur fejkat det är? aja strunt samma bara något jag irriterar mig på,i vilket fall tänkte jag ut och åka inlines:D det finns en väg lite längre bort som är helt nyasfalterad! super bra att åka på går fort som tusan:)♥
 
so  tired o the things on fb you know ,"like this if you think it is cool""like if shes cute"and then i se on it and its like so photoshoped!..how easy can they trick people? but anyway se you later♥

secrets


but we are faster and never scared.

måste bara testas men enligt mig börde det väl göra ont om man inte har handskar..?värt ett försök antar jag:)
 
 need to be tested but in my opinion it can hurt really bad?, unless you have gloves?
 

i don't really care,what you think

ska upp tidigt i morgon för att åka till tandläkaren yeho klockan 9 det var väl den ända tiden dom hade antar jag..konstigt eller hur att det var just den tiden?
japp så är det i alla fall,har börja kolla pretty littel liars från början nu igen,haha så kul att de hur så många förendras genom programet,sedan har jag börjat fundera på att börja skriva på engelska på min blogg lixsom båda så att jag lär mig att stava bättre<8kan ärligt knappt stava 3 meningar utan att behöva kolla upp nått ord vet vad allt betyder men lixsom inte hur man stavar det:) bra idee va?får se hur länge jag orkar hahahah
 
I gone get up early tomorow to go to the dentist,yey at 9am sounds funny right? wonder why that was the only time that was free..

anyway now i am going to watch PLL..pretty littel liars! from the begining again, have already watch it one time..haha,yeah and i going to translate my blog in to english so i get better on my spell,a time.


sol

tittade nyss på vädret haha det verkar som om den härliga sommaren kommer nu,bara lite sent..men bättre det än aldrig antar jag=)  

"i'm crazy but you like it"

efter mängder av fix en ny design yeho!och header ..haha nu gör jag inte en till på ett tag så kul är det inte..hehe,sutit i timmar och laddat upp näst in till samma bild för att få till "i'm crazy but you like it" haha men nu är jag nöjd tänkte ha skrvit "i'm lazy but you like it" först för fick min inspiration från en tjej som hade så på sin sidan om för läääänge sedan(hon har ny design nu) o tyckte det lät så kul..i alla fall lyssna jag på what the hell och fick inspiration till något som var mer likt mig..hahah ps klicka på f5.
 

Ett måste till hösten

HEJ! gissa vad som kom i brevlådan i dag? jo en skinnjacka från vila:D super duper fin är den jätte glad i vilket fall men tänkte att ni får se den till en klädsel om ett tag :)tror jag vet vad jag ska trixa i hopp den med!

I told you I wasn't bulletproof Now you know


underwater i love

ärligt talat om man kunde andas under vattnet skulle jag nästan vilja bo där haha, älskar att vara under vattnet:)

if you love her let her know. if you don't stop acting like you do

 

I’m just..I mean like this is exhausting you know..

photoshop freak ..i know
shorts second hand,tröja mammas,flaska från hm.

We Are Never Ever Ever Getting Back Together

hej på er ska ner och äta frukost nu sedan gå upp och snacka med mattias på skype lite senare blir det att gå ut och springa!
we<3it

jaop kommer sitta själv på måndag då..

haha alla verkar börja skolan på måndag? haha själv sitter man här och börjar på tisdag haha:D så om en vecka i dag,det kommer bli awsome!
fina små bilder på blommor och humlor haha:)

prove them all wrong

hahaha! snacka om att det stämmer! det tog ett tag sen kommer man in i det:)
 

I'd Lie

 
 

nya saker från hm!

Ska snart ta och bege mig till köket för att äta middag med mamma och pappa som firar sin brölopps dag i dag.Men men tänkte bara skriva ett inlägg om mina inköp i dag!:D
hittade ÄNTLIGEN"! en foundationborste som jag letat efter en som inte kostar över 100 kr..eftersom jag inte tycker en borste är värd det,och nu på hm hitta jag en,för 40 kr! och då fick jag en extra puder borste:)
godaste lukten helt klart! vatten melon luktar det:)
och en body splash från hm, och vet ni när man haft den så blir det glittrar där man sprutar!och handen eller vart man nu sprutar det.. blir glittrigt!
även en mascara! som jag hoppas är bra,från cubus faktiskt haha köper aldrig saker där men men:)
så nu ska jag gå ner super hungrig! ha en bra kväll söta läsare!
 

spring..

har egentligen bråttom nu ska packa väskan och springa till bussen tänkte bara skriva att jag skriver mer i kväll haha:)..det lät ju kul men i alla fall måste springa nu!  hej hopp.

Shoot for the moon,even if you miss, you'll land among the stars.

i morgon är det måndag en perfekt start för ändra sig lite.
1:gå och lägga mig tidigare och gå upp tidigare(alltså ställa klockan på 9 och gå upp då och inte ligga kvar i sängen och små sov till 10)
2:inte äta godis tills fredag!
3:köpa och fixa saker tills skolan tex skolmatrial.
4: satsa som tusan på betygen i år! jag menar nu har man nya lärare och kan sätta ribban högt.
5:träna alla dagar jag ska träna på:)

vad liten jag var här på något sätt... men ändå kände man sig så stor.

super gamla bilder sedan början av 7an :) haha så fort tiden har gått och vad liten jag var,men ändå så kände man sig så stor då,haha:)

Årets första tomat!

hej på er! spänderade en del av eftermiddagen ute och gick runt lite i trädgården då jag såg att tomaterna har blivit mogna!,eller ja en var mogen en annan var orange och resten var gröna men det var många!
dom är inte så höga i år som dom brukar eftersom det har varit så regnig sommar i år:)

the best memories come from the craziest ideas

gick ut med hundarna nyss och nu är jag trött och nöjd hemma framför tven:)sitter och kollar på hunger games,alla säger oo så bra den är men jag tycker ärligt talat den är mest konstig än så länge i alla fall.
en del av mitt rum:)
 

We all knows, that bad girls have more fun.

Sitter i mitt rum bland mina fluffiga moln ,haha:)ska snart resa mig från min säng och fixa lite mat sedan sätta på en film som heter I Know Who Killed Me,(hehe mer min stil på filmer)..har inte sätt den innan undra om den är bra?:)
 
föresten fick en kommentar på inlägget jag skrev innan 
"kan du inte göra en video på ditt rum i stället"? jo det ska jag med göra tänkte jag, men ska då först få mitt överkast,(och fixa lite små saker) så om ca en månad får ni se en film på mitt rum:) xoxo

my room

Gu vadjag har längtat efter  att ladda upp dom här bilderna haha,har ju gott flera veckor sedan vi börjar göra om det och nu äntligen är det näst in till..klart haha:D
 
 
kommer flera bilder senare:)

fast food doesn't make fast runners

hej på er alla glada:) ska ta och små städa lite i mitt rum sedan äta lite tror jag..sen ska jag lägga upp bilderna på mitt rum,tänkte jag:D för det enda som saknas nu är mitt nya super fina överkast men det kommer först om en månad..så länge kan jag inte vänta haha:)

i bland blir det bra i alla fall

12 dagar kvar tills stadsfesten:)
10 dagar kvar tills skolan börjar.
7 dagar kvar tills marre fyller 6 år!♥
5 dagar kvar tills maddes och ericas sweet 16:)
o jag som trodde jag hade inget planerat haha:D perfekt sätt att avsluta sommarlovet i alla fall:)
 
 
 
AWSOME!

få tydligare kindben!

någonting jag på senaste tiden tycker är så sjukt vackert är tydliga kindben,jag har inte jätte tydliga kindben men ganska okej ,i alla fall kan man kan förbätrra det med smink!:) 
se på bilderna hur men tex kan göra.
ta fram något slags puder som är extra brunt,jag använder (mineral puder brownser),brun puder kan man tex med använda sen är det bara att ta fram en ta fram en borste ,man kan även använda svamp.
ta penseln på kindbenen och lägg på hur mycket färg du vill,börja med lite och lägg sedan på mer.
 man ser liksom fräschare ut på något sätt ,eller hur? och det är en lätt sak man kan göra på ca 1min.

i like to move it move it..

det blev madagskar 3 ändå,den var bra i början och i mitten men sen så vart den bara överdriven och dom sjöng i den haaa sånt tål jag inte..!men men positivt det är fredag i dag:D,så i kväll ska vi äta kräftor, aldrig ätit det förut eller jo kräftstjärtar i en liten burk som bara smakar salt , och inget mer, så nyfiken om hur det kommer smaka:)

gillar ni kräftor?:)


nya spring hörlurar

hello! tänkte gå ut och springa snart men ska vänta lite till eftersom jag inte vill få håll,så tänkte visa er mina nya 
spring hörlurar,som just nu känns otroligt obehagliga att ha på sig men jag antar att det är en vanesak,skönt att dom inte ploppar ut hela tiden i alla fall:)
finns att köpa på tex cdon.se :)

bio

hello:)i morgon är det fredag:Dska i väg och se på bio med linda och lisette,har inte sett henne sedan skolavslutningen, lisette alltså så det blir awsome! jätte trevlig tjej det.Ska se ice age 4 eller madagaskar 3 haha jag röstar på ice age:) men men går bra med vilken som.men så ses i morgon ska gå upp tidigt så jag hinner med allt jag vill innan:)

ikea

varit på ikea och köpt en svart stol även en förvarnings låda som jag ska ha det mesta av mitt smink i,riktigt nöjd hitta allt jag ville hitta:) nu ska bara sätta på en krok,och små fixa med annat.

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do


kort sammanfattning av sommaren 2012

 

Det har varit en bra sommar fast att det mer eller mindre regnat minst en gång per dag, har jag även varit på rhodos och varit med kompisar sprungit runt på stan nog mer än aldrig förr och lärt mig mer engelska än jag nog gjort i hela 9an..,eftersom jag suttit och sett på olika amerikanska serier hela sommaren haha!

aja hoppas att sommaren nästa år blir soligare. Har även gjort en helomvandling i mitt rum och klippt mitt hår:D men sommaren är ju inte exakt slut än:)


OH i'm sorry i forgot that i only exist when you need somthing

Har precis klippt sönder ett av mina favorit halsband för att banden på den var så slitna så om man använde det och gick emot något skulle det gå sönder och tusen pälor skulle ligga på marken haha;( så tänkte sy om det... men som endel vet kan jag inte sy(skojjar inte!) men ska försöka mer i morgon hoppas jag kan fixa det igen för att det är så sjukt fint när de är helt..aja i alla fall på tal om nästa dag ska ta och hoppa i säng snart så godnatt sov sött♥
 

mirror mirror on the wall who's the fairest of them all?.

neahrå men i alla fall:D min spegel är uppe och min lampa över!
tada! väldigt nöjd med hur det blev super bra ljus,perfekt när man tex ska sminka sig!

how to do the boho braid

Videon var lite svår att förstå i bland tycker jag själv eftersom min arm är i vägen.. hahah,så jag kan skriva vad jag gjorde:D

1: lägg i mousse i håret(för att ge det volym)

2:ta bort luggen och fläta två inbakade flätor.

3:sätt upp det med en tofs

4:fläta luggen och sätt fast den med ett hår spänne.

5:dra i flätorna så dom ser större ut.

6:skym hår snodden med lite hår från tofsen.

7 hårspray!

 


kontaktat bloglovin med facebook!:D!

hej på er alla roliga läsare! har precis fixat min facebook fan sida!:D det blev helt awsome ,jag kontakta det med bloglovin så varenda gång jag skrivit ett nytt inlägg ser ni som har gillat min facebook att jag skrivit ett nytt inlägg!:D! kanon va! då slipper ni gå in på min blogg i onödan och ser det i erat facebook nyhets flöde att jag har skrivit något nytt!:D

klicka HÄR för att gilla min sida och  gör mig super glad!


istiden

Hej på er! vilken härlig morgon det är..haha man kan ju tro att istiden är tillbaka så kallt och regnigt som det är!
och en bild jag fota i fönstret i går haha! skev love för länge sedan med  fingert och nu när det var så mörkt ute såg man det:)

onsdag i morgon

I morgon är det onsdag,det betyder att ett nytt avsnitt av pretty littel liars kommer upp♥ och att mitt rum blir mer klart eftersom bordet kommer upp även spegeln(hoppas jag!),och två veckor till skolan börjar och det betyder även att det är en ny dag med nya möjligehter stay positive remember?haha aja sov gott:)
förresten är det nån som har länkat till min blogg? för min statistik flög plöstligt i höjden utan att jag gjort något haha:) super kul i vilket fall:D
 

målar en kompass del 2-klar!

så nu är det klart!:Dtycker det blev super fint!så är jätte nöjd! vill ni se hur det såg ut från början klicka här.Det jag målade med var olje färger som jag köpte på biltema för nåt år sedan.

breakfast

Brukar inte äta frukost på loven eftersom jag går upp så sent..men i bland så händer det ett under och det blir en frukost ändå:)hittade även en tidning som var lite små rolig.

And now you're gone it's like an echo in my head And I remember every word you say.

spegeln som skulle upp på min vägg var ju typiskt värre trasig i hörnet när vi öppna den ..yeaho..så bara att att åka tillbaka till ikea och byta den,oo vad jag längtar tills allt är uppe!

i'll sleep when i'm dead

hej på er! det har precis slutat spö regna ska ta och gå ut och springa en kort bit, är faktiskt pigg fast att jag sprungit runt hela dagen,man kommer ju in i sådana perioder i bland,i alla fall jag gör det haha,så hålltummarna för att det inte blrjar regna igen när jag är ute nu då haha:D

one day i gonna leave this town

spö regn ute huhu;( haha marre är den ända som ligger ute på altanen.

Happy Monday!

Hejsan sitter här super hungrig! tänkte bara skriva detta sedan gå ner och göra soppa:),hittade mängder av roliga saker på stan i dag!
bed head 99kr på bellbox,dove summer glow 40 kr på hm,body splash 40kr gina.
jätte nöjd med mina inköp:)

bobby-pin

haha visste ni att hårnålar heter bobby-pin på engelska? hhaaha kan inte ta det seriöst det låter så sjukt kul!skrattar varenda gång jag hör någon säga det!

doll

 

målar en kompass del 1

Hej på er!,i går målade jag min kompass! vart ganska bra men just den färgen jag använder är så hård så det går inte och ha en vanlig pensel,det blir då bätre om man använder händer och topps:)haha aja ni får se resultatet i kväll:D

BOLT!

Har precis sätt på friidrott, ärligt talat den ända sporten jag kan titta på utan bli uttråkad,favoriten är så klart bolt haha så sjukt frän som mer eller mindre joggar förbi dom andra.Skulle nog vilja testa att gå på nån sån träning i friidrott alltså:)Aja nog om det i alla fall är det kväll nu och jag ska ta min bok och gå och lägga mig.Har en plan att gå ut och springa tidigt i morron,måla klart allt möjligt sedan kommer linda:D

kossorna har inget med inlägget att göra men jag gillar dom med hehe:D

a quick hairstyle

hej hej! fick en kommentar på mitt inlägg när jag visa upp mitt hår i går,och hon ville att jag skulle visa hur man gjorde den frisyren så har gjort en snabb video på det!

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Hej på er! hoo vad sur jag blir på mitt rum som aldrig kan bli klart,haha! som jag skrev för ett tag sedan så måste jag måla om mitt nattygs bord, det har jag gjort nu 3 gånger men ändå är det inte helt täkt än! så ska måla det en gång till i morron eller om pappa ska göra det? sedan ska det stå i 3 dar sen ska vi slipa lite på det för att få det o se gammalt ut och sen funderar jag på att rita nån kompas på ena sidan !,

sen ska jag måla om mitt smink bord från svart till vitt!och köpa en ny stol till det med hög rygg! vet exakt vad jag vill ha bara inte vart den finns,hahah..ska  även sätta dit en hollywood spegel,en spegel med lampor runt om!

som ni ser mycket att göra innan det blir klart men ohh! vill ju visa det nu haha!

 


I want to text but then i remember...we don't talk anymore

hej på er!,jag har helt klart lyssnat på för mycket radio på senaste tiden kan snart till och men reklamen utan till haha,aja har i alla fall sprungit nu och sitter i min säng trött,nöjd och hungrig.

Margareta flätor

bilder på min frisyr idag
hej på er!
Nu är jag hemma igen,super kul tjänade runt 1200kr! YEHO jag är rik,hehe typ,så ska ladda för att springa 2km snart:D så hörs senare, kramar!♥

sommaren är kort.

godmorgon på er hoppas ni sovit sött!♥i dag är jag nog uppe det tidigaste jag har varit på hela sommarlovet haha.Så varför jo jag ska på...loppmarknad i dag hos min morfar:Dsuper kul ska stå och sälja gamla leksaker,hoppas vi får in mycket pengar förra året fick vi in 2000 kr!YEHO SCORE!
random foton från sommaren.
 

You know those nights when you just can't fall asleep? Maybe it's because you're awake in someone else's dream,

japp jag kan inte sova och klockan är över 1 ,om jag somnar om några minuter så får jag i alla fall 6 timmars sömn..men det gör jag troligtvis inte,..aja nu ska jag försöka igen ses godnatt♥

I mina vildaste drömmar

Sitter och väntar på att maten ska bli klar,vi ska äta taco i dag"inte ätit det på super länge så det ska bli gott!.
kollar även på olika objektiv till kameran skulle verkligen vilja ha ett nytt ,så ska nog inte ta och köpa onödiga saker på ett tag,så att jag kan ha råd.
i alla fall tror jag såg en igelkott förut YEHO finns så många hemma hos oss(inte i vårat hus då ,men utan för heh)sjukt söta är dom,här är två bilder på en igelkott unge som jag fota för några veckor sedan.

språk resa

Sitter och kollar runt på språk resor för 2013 ,skulle vara så sjukt kul att åka någon stans och lix hitta på saker i det landet.Jag skulle vilja åka till portugal eller haha vart som helst där man kan gå på surf skola så sjukt kul skulle det vara för jag vill verkligen lära mig det,vet inte direkt om det finns där? inte så inläst i ämnet än men men,ska prata med några kompisar och se om någon av dom har lust att följa med:D
 
har du varit på det nån gång? skriv mer än gärna hur det var!
 

solen skiner idag!

Fick lust att fota så tog cykeln en bit i från där jag bor,ville se små kossor men såg bara 3 st och mängder av fjärilar och grodor men kul det med:)

sommaren är kort det mesta regnar bort

YEHO i dag är det fredag och jag har änu en gång ändrat min design hehe vart inte nöjd med den andra så tog den gamla men ändra lite på den:) i vilket fall just nu lyssnar jag på nicki minaj starships 
yey så sjukt bra är den.I viket fall är det bara lite fix till med mitt rum sedan är det klart nyfikna? tänkte kanske filma det i stället för att fota det? aja får se.

You don't know

Hej på er! just nu är jag lite små tjurig på att min statistik står på 0 läsare i dag .. japp men det stämmer ju inte för att i vanliga fall räknas jag som en läsare på min blogg och sedan har jag fått 2 kommentarer så hehe det borde vara 3 i alla fall,snacka om att blogg.se dampar nu när de fixar den nya designen så det ska bli lättare för mig att blogga osv,
hoppas det fixar sig och andra så saker som att min blogg i bland inte kommer upp utan en ko istället och att det står sidan kan inte vissas för tillfället,i bland kan man klicka på f5 men i bland inte.. 
men kul att jag vet att några stannar ändå:)

Step up

Hej på er! vet att jag skrev att ni skulle få se mitt rum i går men det blev inte av eftersom, jag inte är klar med mitt rum än hahah så mycket ska ändras! och det blir nästan bara mer ju ju mer tiden går, Så nu ska jag bära ner mitt nattygsbord och slipa det sedan måla det vitt, även måla ett till bord vitt även en till sak hehe tur att man hade trädslöjd i 3 år:)


blåa spets naglar

Hej på er! klockan är ganska mycket och jag har precis fixat mina naglar! tycker verkligen om dom synd bara att det är väldigt opraktiskt att ha långa naglar ialla fall i början när man har haft dom ett tag lär man sig hur man gör  saker utan att bryta av dom:)..tur det hehe.
 

Drömmar

så nu är vi  hemma igen,fast att det var kul så är man otroligt trött i benen efter att ha gått där i några timmar, i alla fall köpte jag en dröm fångare som passar super bra till mitt rum, och en lamp skärm(som ni får se sen).

Blow me one last kiss.

hej på er har precis fixat i ordning mig och lade med märke till att mina ben börjar bli vita igen..YEHo sommaren 2012 har bjudit på mycket sol tycker jag..I alla fall i dag ska jag på skänninge marken :D:D super kul ju där hittar man mängder av saker,förra året köpte jag lösnaglar med japansk stil måste ha ett par sådana i år med så snygga, i alla fall måste gå nu tjoo!

RSS 2.0