Så fixar du super fina sommar naglar

lite av det du behöver.
 
måla naglarna med nån fin ljus sommar färg.måla sedan streck eller något annat kul
 
måla sedan en prick i mitten och sedan små pricker runt:) KLAR sommriga naglar!
 

2012-06-30

hej på er hoppas ni sovit gott,det har jag!":)bjuder på två små midsommarbilder.
 

linda

några bilder på linda!

go wild

 
så jag såg ut i dag:)

you say i can't i say watch me

lite bilder från i dag

Hastalavista

SUPER fint väder så nu har jag ingen ursäkt och ska snart ut och spinga:) sedan duscha,sola,ta det lungt med en bok och sen till tandläkaren sen kommer linda" japp hörs senare ha en bra dag.

random

lite random från min älsklings sida we<3it

love love love


dom ögona

ska ta och ladda kameran &mobilen nu!i morgon kommer linda YEY kul det kommer bli:)
(haha kajsa ser super rädd ut!)EH men ska sova sen sov gott!

I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you

nytt hårdiadem från lindex, lite fränt enligt mig haha aja nu måste krämen på.

jordgubbar

så nu ska jag gå ut lite i solen och öva på att stå på händer sedan ska jag in och ta på mig det som är över haha:)

bright lips

hello på er! har köpt en ny liten sak, nämligen ett ljus rosa läppstift,Super fint blev det,redan förälskad i det.
 

japp så var det

HEJ! kom precis hem från att ha röntgat mitt ben det var den 2012-02-29 som jag ramla av min cykel klumpigt värre..i alla fall såg det ju ganska hemskt ut ett tag men nu flera månader senare så är svullnaden fortfarande kvar(inte lika mycket) men lite,så därför var jag och röntga det i dag,får svar hur det var om nån vecka hoppas det var okej och att det snart kommer försvinna helt!
 

don't you ever look back

Vaknade nyss,snacka om att det är lätt att vända på dygnet,men jobbigt och svårt att vända det till backa men behöver mycket sömn nu för när vi ska åka utomlands ska jag inte slöa utan vara uppe länge och inte sova längre än till 9,måste ju njuta av värmen eftersom Sverige inte fattat att det är kul när det är varmt.

 
 
 

SOMETIMES YOU WILL NEVER KNOW THE TRUE VALUE OF A MOMENT UNTIL IT BECOMES A MEMORY7


before i die


naglar!

 
ska sätta mig och göra sommar naglar i dag tror jag funderar på vad:)

FRIENDS SHARE SECRETS,IT'S WHAT KEEP US CLOSE.

känner att jag behöver röra på mig,inte för att jag inte har gjort det i dag då..men ja lite för pigg känns det som,för att kunna sova senare.

yey!

fick änu två grejer i dag! två tränings tröjor blå och orange 

och en dusch kräm med lukt doft av syren även parfym med samma doft.nu ska jag se på pretty little liars säsong 2 trodde jag gjorde det förut men det var 1an! har nu en hel serie framför mig YEHAO! yey!

 


midsommar 2012 del 2

den sista bilden för er som undrar vad det är jag drar i är det något man tvätta kläder i förr:)

---

regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn trött på det.'men samtidigt har det sin charm på något sätt 
 

she wear that dress like the saturday

Hej på er! jag kom precis hem från stan,sprungit runt där sedan halv 11.Sedan var bussarna hem konstiga, så vi var tvungna att gå en lång bit för att ens få åka buss.
Hittade i alla fall ett par fina örhängen från glitter och en hårinpackning som luktar persika(super gott) från åhlens.
 

I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated.

hello! haft en bra dag har nu spenderat en timme med linda i regn och sitter nu med henne och kollar ice age 2:) haha älskar den filmen!
 

random

snart kommer linda:)ses senare i dag ha en bra dag! XOXO.
 
 

ljus blå är min favorit färg.

Så nu är hela säsong två av serien klar tittad,behöver gå ut och få lite luft och så haha, i går sov och tittade jag på datorn hela dagen klev knapp upp ur sängen så seg var jag ,så känner att jag behöver lite luft.
ganska fint ute ändå ;)  xoxo amanda

Pretty Little Liars

vaknade runt 10 sedan dess har jag nästan bara tittat på Pretty Little Liars(gör det nu med!) helt fast hehe!
aja ska se klart nu! kramar på er!
 
 

mitt hår

Sitter själv på mitt rum och äter, och tänker såg nyss en super gammal bild på mig på pappas mobil var vintern i 7an eller 8an, då mitt hår var så hemskt vackert! och min lugg var helt perfekt lång.. sedan i 8an fick jag ryck och blondera håret 1000 gånger och klippte luggen och håret själv FYY på mig! Men men  resultatet i det blir livlöst och platt hår och enormt ful lugg ..så hemskt arg på mig själv för att jag gjorde så! önskar jag kunde gå tillbaka till då jag hade det håret och säga "ditt hår är fantastiskt! rör det inte mer än nödvändigt och acceptera det som det är”,många skulle dödat för mitt hår då, jag skulle göra det nu med! men men det är lätt att vara efter klok hoppas väl att håret växer ut friskt igen,sen ska jag spara det lika långt som ni kanske vet Amalia hade? typ till midjan, och ha luggen lite längre  ner än hakan! HAAA! kan man längta mer eller?! funderar fan på att börja använda peruk så trött och hår på mitt hår ,som bara hänger där med en hemsk utväxt.

det var för ett tag sedan då jag sovt med flätor och lockat det..inte alls lika fint.men hittar ingen annan bild;( aja ha en bra dag!


UNG,VILD OCH FRI

 

när jag var i stugan började jag gör lite kullerbyttor och försökte mig på hjulning och insåg hur dålig jag var på det haha liksom det ser så lätt ut men det är sjukt jobbigt! testa även att stå på händer det sluta med att jag stod på huvudet i stället haha jag har inga arm muskler! men men det blir ju ett kul mål tills skola börjar att kunna hjula(snyggt!) och gå ner i brygga även stå på händer och typ testa sån här flip flopp:) tror ni jag kan klara det?:)

midsommar 2012 del 1

en liten bro över vattnet:)
en super söt katt som marre och kajsa ville jaga hela tiden!
vatten är nog det roligaste man kan fota!
katten igen:)
lilla jag!
en liten mellanpudel valp! bara 6 månader!älskar valpar så söta! haha när jag satte mig ner på knä vart jag anfallen av henne av pussande och så här små nafsande så som valpar gör.
en bild på kransarna
alla fina blommor har nu  kommit! 
midsommar stången!
 
mina skor vill ni inte veta hur många bilder är med på
gick på stylter,inte så svårt när man väl kommer up.
 
 
mat
så nu har jag ont i ögonen!så kommer en del 2 nån gång
 

Everybody hurts some days It's okay to be afraid

Nejmen hej på er! hoppas alla haft en fantastisk dag, det har jag!,jag har spenderat dagen i stugan,och nog gjort allt jag skulle kunna göra!!!,så nu är jag väldigt trött i mina ben.Har även tagit 431 kort! MAMMA MIA! det är mycket ska ta en titt på dom och radera och redigera bilderna nu:) så kolla bloggen om ett tag!så får ni se allt bus jag har hittat på.
 

I'VE BEEN SAVING UP FOR THIS MOMENT, SPENT TOO LONG IN MY OWN HEAD

en bild på mina naglar och mina kläder:)

min skatt

i dag har jag haft en lungn dag nog inte gjort något alls,men ska ta och platta håret,fixa naglar och ta fram kläder m.m.Funderar även på att gå ut och fota men vi får se hur det blir med det,just det kameran ska laddas, ha en bra afton och njut av solen:)
en bit av min skatt:)

Every girl has a fairytale.

Var nyss nere på ica och köpte två olika sorters halstabletter ,uh haha hatar halstabletter finns ärligt talat inga som är goda och fungerar tänker då tex på läkerol som är gott men inte funkar och typ fisherman som fungerar super bra men smakar blä.I vilket fall känner jag att kroppen vill ut och röra på sig kanske en liten lungn inlines tur? får se vad jag känner för efter maten för nu är det pankisar!


fearless

sommaren har väl små börjat,med längtar tills om några veckor då blir allt perfekt

she turned her can'ts into cans and her dreams into plans.

we<3it

blue fruit

Så nu hoppas jag allt fungerar med min bloggportal ! kom i håg att trycka på F5 om den där 404 sidan kommer upp,det kan hjälpa i bland!:).I alla fall vakna jag nyss och känner just nu hur otroligt förkyld jag har blivit så ska ta och leta efter halstabletter och dricka te nu:)

 

ledsen att göra dig besviken men man lever bara en gång.

För en gång skull när jag har tid så dampar blogg.ses nya grej! Uhh vad tråkigt blir så irriterad när saker inte vill funka,hade ju tänkt skriva några tidsinställda inlägg!men nu verkar den fungera nogorlunda! men inte bild funktionen..


vad som händer

 

hello! var nyss ute och sprang! i dag satsa jag allt bara sprang och strunta i konsekvenserna så fast att min strupe brände så for satte jag och det resultera i den här känslan av blodsmak ni vet? en del säger att det är bra när man gör det för att då vet man att man har satsat allt, står lite om det här.Tror inte att det är så bra men men jag är glad att jag gav allt.

 


random


i fall att det nu fanns sådana sedlar

en gammal bild haha gulligt värre..!

massa bra!

 
så ni vet kommer jag skriva som en galning nu:) när jag kan haha ska fixa mängder av grejer med bloggen nu och visa er fina bilder jag fotat,tips,saker jag ritat m.m! det kommer bli AWSOME"!

JUST PROMISE ME YOU´LL THINK OF ME EVERY TIME YOU LOOK UP IN THE SKY AND SEE A STAR

 
Hej på er! hoppas ni haft en UNDERBAR dag! det har jag,klara förhoppnings vis matten och vet ni vad.. jag ÄR LEDIG NU YEYY! sommarlov!  ps tycker tröjan passar in!,från newyorker.

2012-06-20

Kom precis hem sitter just nu och slö kolla på hanna montana:) haha.Mamma har köpt en coola YEY!jätte glad! hela blogg.se är helt ombytt med! ni ser nog ingen skillnad men jag gör kan man säga ..men jag tycker det är ganska okej ändå,allt är mer tydligt och det bästa bilderna laddas upp super fort! 
YEY en bild från turkey

sommar planer 2012

Angående vad som kommer hända i sommar! ska om ett tag till rhodos, och dit ska kameran med:!)ska bli så sjukt kul!,sedan så ska jag redan nu på fredag bort en snabbis till stugan och fira midsommar även dit hänger kameran med(blir alltså mycket fina sommar bilder),sedan blir det säkert att ta fina somriga bilder med linda på en foto dag nån gång (kanske flera gånger),antagligen nån dag ska vi även grilla med klassen haha något som några har bestämt och det blir ju super kul!,sedan ska jag så klart åka med kompisar o bada m.m när det ska bli lite bättre väder och när jag slutat min sommarskola VILKET JAG GÖR I MORRON!,ska även forsetta träna och sätta upp nya mål som jag ska nå ett av dom är att springa en mil utan att stanna, Annars blir det att ta det lungt,sova länge m.m.


You look at me like you could save me.

Ändrat om lite i min header,Japp hoppas ni gillar den lika mycket som jag:)


Fate controls who walks into your life, but you decide who you let walk out, who you let stay and who you refuse to let go.

Spelade lite kubb med min lillebror nyss:)..jag vann...:D
fota kaja,så söt!
och marre.
en random fin blomma.
En fin liten bild!på marres och kajsas alla kramis djur!
ha en bra dag!♥

random collage


systrar i jeans

så tänkte passa på att skriva något kort,har precis läst ut systar i jeans 3 så sitter och bara längtar tills i kväll då jag ska börja på 4an.Skulle vilja göra det nu men känner mig så seg att jag nog somnar då hehe!.

11 random

1:Jag är otroligt envis om det är något jag verkligen vill.
2:systrar i jeans är värdens bästa bok
3:min mage äger på att låta som en val när det är tyst i klass rummet,även fast jag inte är så hungrig.
4: allt jag gilllar är jag bra på..kan ligga någon logik i det.
5:jag har väldigt bra minne.
6:jag gillar när folk är rätt fram och inte går en längre väg för att säga något.
7:jag tar inte åt mig vad andra tycker och tänker om mig.
8:Om jag vet att jag har gjort fel får jag värsta skuldkänslorna
9:jag irriterar mig på folk med dubbelmoral eftersom de då inte säger det dom verkligen tycker.
10:ofta så gör jag först och tänker sen.
11:jag gick ca 1 mil i dag för att jag kände för det.

Listen to many, speak to a few

hello! äntligen hemma haah väl på stan bestämde jag mig för att gå hem,det tog en timme och 6 minuter.Så nu är jag trött och hemma,ska ta en dusch sedan kolla lite på matten


time!


Har varit och tagit pass nytt pass kort i dag .Som vanligt ser man ALDRIG bra ut på det kortet men SO WHAT bara dom jag inte känner ska ju se det^^.ps jag har växt jag är 1:76 cm! yeho

 

Japp men nu ska jag sätta mig och se på en film som jag nog ska somna till ,som ni kanske har märkt har jag inte varit så tillgänglig på bloggen den senaste tiden, inte skrivit så mycket eller svarat på frågor/mail/min lilla tävling, men det har varit mycket nu och kommer vara så hemskt mycket nu ända fram till på torsdag!


men hoppas ni har tåla mod tills jag har mer tid.


när alla säger nej ska jag säga ja när allting går emot ska jag hålla kvar

Sitter och kollar på en film och tar det lungt,ska senare ta och träna och plugga matte:)

härligt

hello lite galen kväll^^.. kanske inget man behöver skriva men ja..det vart vilt så kan man säga och jag är hemma tidigare tack vare det:) ska se på en film nu.
härliga foton:)





mycket fint!

tack för alla fina grejer haha:D

slutar 9an! avslutning 2012


Jag är tjejen i vitt..

min kamera dampar! s¨å här har ni en bild hur mitt hår ser ut..oskarp men men

Om du brann och jag hade en flaska vatten så skulle jag dricka upp det.

hello igen! kameran ska med i dag! och då ska den med! måste ha minnena kvar!
kommer kanske upp bilder nu på morgonen annars senare!

green eyes


ps kolla i mina pupiller så ser ni kameran:D

We both no he's mine



avslutning i morgon!

Efter allt räknande ända sedan i julas så är det nu här,i morgon är det skolavslutning!. OMG! jag slutar 9an haha helt sjukt.Så springer just nu runt och fixar allt till i morgon, ska va vid skolan runt 11:)
skorna jag ska ha:)
turkost och vitt är det jag satsar på:)

always be who you want to be

jag i dag nu drar jag :)

vilse i skogen

Så om dagen då!
i dag skulle vi klä ut oss och cykla och bada ,vi skulle vara uppdelade i olika små grupper jag linda ,oskar och jocke var en haha vi skulle vara utklädda till olika årstider,jag var vår haha ja först bara vad ska jag klä på mig men när det redan var försent kom vi i min grupp på påskkärring! haha så efter jag är varför kom jag inte på det? i övrigt var det nästan bara jocke som var utklädd haha till tomte,sedan började vi cykla träffa på fredrik som gav oss några frågor,fick poäng och fortsatte cykla haha och det var då vi svängde fel!
haha! så vi kom till "gamla ledbergs vägen",frågade då en man med hund om vägen och han sa ni ska till nya ledbergsvägen så vi cykla ditåt men eter ett tag till kom vi på att det var HELT fel så linda tog upp sin GPS och då skulle vi åt det hållet vi kom från^^så efter ett tag vände vi ,just då var mina ben fylda med mjölksyra och jag var svin varm så när jag kom fram bada jag och några fler:),
sedan cyklade vi hem och tog då inte vägen vi egentligen skulle efter som det var HISTORIENS längsta sen väg,och alla 4 av oss hade ju cyklat ca 5 km extra redan så vi tog en genväg kan man säga:)så när vi väl var framme i skolan för att lärarna skulle pricka av oss var det ingen där haha" så vi var tvungna att vänta på lärarna,sådan sen väg var det,i alla fall mina ben är döda och min mage och mun har ont efter allt skratt!


The fact that I cant have you, makes me want you even more.

Mina kläder på avslutnings middagen

And you've got a smile that could light up this whole town I haven't seen it in awhile, since she brought you down.

hejsan svejsan!ska ta och gå ner och äta sedan smsa med  linda om i morgon v ska ju åka och bada:D YEHAO vad kul!

random

Jag har så sjukt tråkigt! sjjuuukt tråkigt! så jag sitter och kollar random videos på youtube tex

fiint!

haha en bild på mig och linn :)bra att amanda s hade kamera med sig:)

träna

så ska gå ut och träna om ett tag ska bara vänrta lite så jag inte får håll vilket ja äger på att få! sedan ska jag springa och cykla en speciell väg och sedan öva lite extra övnigar:) YEEY ITS GOING TO BE AWSOME!
ps den HÄR låten äger att träna till:)


coolt!

satt och kolla igenom vart i från alla människor som kollar på mina videos kommer i från och ja de flesta är från sverige men på tex min salukis video är det super många amrikaner som har kollat på mer än hälften är det! haha så fränt!

wanna be on top?

Så trött att jag tror jag ska somna sittande,men ska ta och lata mig lite framför tven, sedan får vi se vad som händer:)jätte konstigt väder så kan inte gå och lägga mig i solen:( men men lite bilder från i fredags,tilda jag och amanda.

Underwater

hello! var nyss ute med min bror och åkte inlines och glömde då hur sjukt kul och jobbigt det är och då började jag även tänka på min träning som börjar bli för lätt nu,det är liksom ingen utmaning så ett nytt schema är på väg:D
något så ska det se ut" ska klara av allt, men i varierar ju tempot på hur jag känner mig men det vet jag ju inte nu:)det ska jag följa ett tag tills det är för lätt,börjar nu på måndag men kommer då hoppa över tisdag tror jag eftersom vi då ska cykla och äta med klassen på kvällen.

give up?

hej på er!,var på sommarskola i dag,ja det var sjukt segt men men ska man ha ett G som jag tyvärr inte har får man väll bara bita i det sura äpplet och hoppas.
Känns som om jag har så sjukt mycket att skriva jag menar hela veckan är helt proppad med mängder av saker,och REDAN i morron har jag matte prov på bråk och potenser, så borde gå ner och plugga lite i alla fall YEEY SÅN FANTASTISK LÖRDAG JAG HAR!,japp men men sedan på måndag är det fixa skåpen som gäller och på tisdag cykling med klassen,även avslutnings sak måste fixa kläder och sedan ledig på ons sedan avslutning på tor sedan skola på lör,sön,mån,tis,ons fuck my life!!
Ne men om jag nu ska slösa bort 2 helger och 3 dagar på matte så ska jag fan ge allt och få ett G!


sant


super!

är just nu på klassresan! har nog dö kul haha det här är ju ett tidsinställt inlägg! berättar ALLT när jag kommer hem ha en bra dag kramar!

arkriv bilder!

det kommer bli AWSOME!

I morgon klockan 8:40 går bilarna på väg till Ulrika:D(klassresa!) yey! snacka om kul!så nu måste jag, packa packa packa!!!
vet inte vad som ska med men.. Godis,badkläder,andra kläder,mobil,hörlurar!!!!,nån tidning bok?.Men men de kommer bli AWSOME många ska ta med sig sina kameror men jag tror inte jag vågar det i fall någon tar den" jag menar jag älskar min kamera det är mitt liv! och jag har ju en mobil jag kan ta bilder med(inte lika awsome men vad är awsome med att inte ha en kamera..) nej men många tex amanda skulle ha med sin och linda skulle ha sina braiga kameror"!
min fina klass tröja!den MÅSTE MED!

speak now

hello! härlig dag redovisa min låt och han sa att det var bra men att jag inte var så bra på gittar eller han sa att om jag hade haft mera tid på mig hade det låtit bättre:) och ja det är ju sant:D i vilket fall nu ska jag ducha sedan packa och sa på shrek! haha vart så sugen på det:)

stolt:) det blev bra!


färgar!

sitter just nu med färg i håret YEY SCORE! hoppas det blir bra ska ta ur det om en halvtimme"!

.



springa

hejsan svejsan:) i dag är det onsdag och jag är ledig YIIPI! men men i viket fall träna inte i går eller i förr går på grund av värk i foten och att jag är små förkyld haha känns knappt men blir man super andfådd som jag kan bli i bland och vill kunna bli det utan att tappa andan och behöva stanna:) för då tappar man bort sig och kan inte börja springa bra igen,men men i dag kör jag:)



I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated.


VILL HA

sitter och längtar mig bort till sommaren genom att kolla på olika toppar på nelly hitta några jag gilla super mycket haha"

älskar alla speciellt OMG!rädd att den första är för genomskinlig och då  det inte är så snyggt och att den sista tröjan på bilden bara passar på brun håriga tjejer har nått sådant i huvudet ? haha vet inte varför men alla är fina:)

och en sak jag vill ha mer än något annat!

en militär jacka från junkyard! och mamma om du nu läser detta så råkar det finnas en länk HÄR :D


let me know if you're down

sitter och kollar på top modell=ett liv? neah typ inte va men men i morgon är jag ledig så skönt! sen är det bara torsdag sedan KLASSRESA YEY! oo vad kul det kommer bli:)

och i går kom katalogen om man vill beställa någon på flyget! YEEY det är nära nu hahah oo så kul jag är helt sprallig inför det! har jag sagt att vi ska till rhodos(greklans ö) föresten? vet ni vad jag ska göra där klappa en sköldpadda! visst låter det kul? eller ja haha jag vill det i alla fall.. får se om jag ser någon:D


Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever


smile it's look good on you

satt och lekte med photoshop YEY så kul haha kolla hur mitt face skulle se ut om jag hade endast vänster eller höger sida haha läskigt eller hur!" vet inte tror jag ä ganska nöjd med bild nummer ett,ändå haha jag menar vänster sida ska vi inte äns prata om UHH! haha!

OH NICE, so you can update your status by mobile, but you cant text me back?

Är det bara jag som älskar vädret klimatet allt efter regnet! liksom allt blir finare och mera levande!
så lite bilder på marre:D YEHOI! hörde en grej om att ta fram personligheten i det man fotar för att få det att se bättre och intressantare ut,det stämmer säger jag bara:)

dream big!


My mom thinks WTF means wow that's fantastic...Today I texted her: Mom I got an A on my English test...my Mom said: WTF see you at dinner.....

YOU GUYS! whats up?
jag har inga läxor ye yey oo ho oo yeah haha sitter och typ hoppar upp och ner så skönt är det!
Gjorde non i dag och det gick bra! sedan satt jag en hel musik lektion(NÄR JAG SKULLE KUNNAT GÅ HEM) och vänta på att få redovisa min låt ,sedan på slutet av lektionen sa han nej vi tar det på torsdag...japp så var det med det nej men non gick ju bra förutom att våran härliga lärare inte gått igenom äns hälften av det som stod på provet,som tur var har vi läst om det i son:)


Go not around breaking young girls' hearts

hello! Precis när jag gick ut från musik lektionen började det spö regna och när jag var vid cykeln började det hagla och bara öste ner! fy tvi vad blöt jag var när jag kom hem haha mitt hår gick att dra ut även mina kläder! Och då ska man inte prata om mina tyg skor!

hahaha en blöt bild på en amanda som ser super sur ut!men jag var nog ganska sur just då hade en tanke när går planet till LA?..


Someday I’ll let you in Treat you right, Drive you out of your mind

Så ska se klart sedan gå och lägga mig sov gott:) love my dog!<3

Make It clear,that you know i'm just your type.

sitter och kollar på tillbaka till framtiden  2 YEHOI,bra film där! i övrigt ska jag hoppa i säng snart känner att det är super skönt att jag i morgon slipper hela svenska eng eftersom jag ska till tandläkaren och slipper extra idrotten för jag ska redovisa min låt :D YEY SCORE,kommer bli en bra tisdag låter just nu som den bästa på länge:)


lol

sitter och kollar in vädret och vill bara flyga till nästa vecka haha det ska vara över 20 grader varande dag!<3 OHH LOVE! känner att jag blir deprimerad av allt regn så det blir super skönt!

If I said my heart was beating loud If we could escape the crowd somehow If I said I want your body now, Would you hold it against me?

HEJSAN svejsan!
japp lite bilder random men men hoppas på starkt VG i morron haha kan inte än del G saker än men ska plugga på och se om jag fattar;)jag menar ras och art är väl ändå samma sak eller? aja tydligen inte..^^

Most times I wanna hug you, Other times put you and every minute you start switching up And you say things like, ‘ You don't give a fuck!'

Tja tja bloggen haha eller inte aja! änu en regnig måndag i Sverige YEHOW eller inte nej men  men,glad att jag sprang i går för nu vill jag inte gå ut i övrigt måste jag plugga no i dag haha efter sista lektionen så hörde jag minst 10 personer snacka om att de inte kunde nåt ! AWWH oo jag kan typ inget heller,tror jag eller jag vet inte haha"



Everywhere you go, take a smile with you

så YEHAO lite roliga bilder:Dfrån i dag kommer nog flera nån gång;)

To the world you may be just one person, but to one person you may be the world

YEHAO! vem om inte jag kommer nu i mina super gamla men super sköna byxor! YEY SCORE TO ME!

Gränser finns bara i sinnet

Kom nyss hem sitter nu med  luva och täcke över benen haha! oo så kallt det var! Dricker cappuccino som jag egentligen tycker smakar shit men haha det är varmt och jag är kall så:)

japp men men jag har inte kameran på mig just nu så ni får en dålig webbcam bild..haha..

Everything has its beauty, but not everyone sees it

HELLO! vakna nyss och inså att jag har blivit förkyld:( gu vad tråkigt men men i dag är det hundutställning! yey kul!



random

ändrade igen;) ska ta och använda min test blogg lite först och jonglera runt med koderna där"!:)

yeaho

Som ni ser ny design! igen haha! ja men jag sa ju att jag inte trivdes med den andra felet med den här är att jag inte förstår hur jag ska lägga in min header men men det löser sig nog snart hoppas jag:)
nu kan jag ha SUPER STORA BILDER YEEEY:D

style


Sitter och gör inget haha har om 4 dagar biologi prov som man inte får få ig på,FÖR  att jag inte vill sänka mig från ett vg och sedan är det så att vi kommer inte hinna göra omprov på det om vi nu får det..så amanda lyft på rumpan hämta boken och koncentrera dig på det nu:)


vad gillar du?

jag skämtar inte när jag säger att det låter som bara den hos mig just nu,det är ju som sagt flyguppvisning i morgon men i dag var det flyguppvisning för personalen som  jobbar där m.m. men men det är ju kul att titta upp i luften och se alla flygplan:) fast att det låter som sjutton.


do you like shakespeare, jeff buckley, watching movies on sunday?

till det ett par vanliga shorts:)

TÄVLING

GÖR ETT SÅDANT INLÄGG!:D alltså filmar när jag ritar dig:)

GÖR MIG SUPER GLAD OCH GILLA BLOGGEN PÅ bloglovin,blogkeen,facebook <3!SKRIV GÄRNA ETT INLÄGG OM DET I DIN BLOGG EN VINNARE DRAS HELGEN SOM KOMMER!

but watch me


sometimes I just want to give you a straight right,and make you as sad as I was by your words.

Så en liten video på när jag ritar:) ja det blev inte kanon men okej antar jag på bilden på slutet ser hon ut som ett spöke haha dumma kamera som inte visar den fina sidan"! men men ganska nöjd är jag väl ändå:)


You're the reason I draw those stupid hearts all over my notebook

blää på dåliga hårdag och regn..ska jag ta kepsen?..eller inte

Looking at your smile is also a source of happiness for me.

För er som inte visste det är det första juni i dag:D tänkte att ni ville veta..
ska jag äns kommentera bilden haha?

RSS 2.0