Jag kunde inte bry mig mindre

-

avslutning

tänkte skriva lite om det här med avslutnings kläder, en av de viktigaste punkterna just nu, alla vill ju se bra ut sista dagen man ses. Speciellt för mig då som går ur 9an, mängder av foton kommer bli tagna och så. Men vad ska man klä sig i då? Något unikt tänker jag nog satsa på men ändå inte super crazy det är ju inte så kul om man köper något och ens klasskamrat har lika dant?

 

Men Jag har tänkt och satsa på en vit klänning och mycket guld smycken ,lite  "grekisk gudinna " även bruna ben vilket är ekonomiskt med, och kan rädda det mesta tycker jag .Det är ju även fint med färg glada klänningar med blommor ,neon färger och andra sommar färger, näst in till allt förutom svart antar jag är fint till sommaren.

 

sedan finns det ju mängder av andra kläder man kan klä sig i, något jag tycker är super fint är puder rosa"! så en puder rosa klänning med ett brunt skärp på midjan och olika accessoarer till, super fint!

 

Förra året hade jag en rutig röd och vit klänning ganska fin faktiskt, den var från Thailand så ingen hade lika dan hehe. hoppas det var inspirerande


Thinks he's gonna change history.

Åkt på min longbord , nu hihi börjar lära mig men jag fattar fortfarande inte hur man kan bromsa ? jo sätta ner en fot då ,men haha då stannar allt för då flyger jag omkull, NEah har inte ramlat än.. faktiskt men det kommer väl snart hehe tur att jag kör med hjälm tills jag har lärt mig.

Men man fattar att man lär sig ju mera man ju mer man åker, redan bättre nu än i går antar att det är för att jag står mera snett med fötterna nu än förut och då får man bättre balans.



kajsa diggar



I was born in the South Sometimes I have a big mouth

sitter och lyssnar på real gone himla bra låt det där!
kom nyss hem från stan, men tror jag ska ut och åka lite longboard i det kalla vädret:)

längtat!

har jag fått mina nya hörlurar! aa tog bara 1000 år hehe! dom här ska jag INTE tappa i marken.

Earth hour


haha sjukt.


I'm Coming Home


viktigt!

HEJ!♥
ny bloggdesign! klicka på f5 om det ser konstigt ut! eller så:)PS super glad att jag fixa det gjort allt själv!

If you were a star Would people on earth see you then?

Hemma och kollar på let dance hehe nej diggar inte programmet men det finns inget bättre just nu. Längtar till i morgon ska ut och lära mig det där! dö kul och super jobbigt faktiskt speciellt om man åker som ja gör hehe..

mina super söta vovvar!

the stars in space


LONGBORD!

hej! varför har jag varit så seg i dag på bloggen? JO jag har fått en LONGBORD! yeey! super duper kul att åka på den har gjort det hela kvällen,och ska försätta i morgon om det inte kommer snö:(för det kanske det ska göra.
suddiga bilder med natt inställning och för hög iso YO tjena SÅ snyggt!

we found love on a hopeless place

Godmorgon på er! sitter och lyssnar på radion och tar det lungt, skönt!och det är fredag i dag YEHOOO"! så skönt! och snart påsklov.
jag i dag!
vanliga jeans på mig
och de andra är mammas gamla kläder som hon inte använder! haah hon är ju konstig har super mycket kläder men använder bara hälften"!

You don't get another chance, life is no Nintendo game

Vad är det med nätter och tankar? varför kommer alla tankar på natten eller kvällen precis när man släckt lampan? I bland hinner man undvika dom och lägga sig tank lös men i bland inte.

Inte för att jag har något hemskt att tänka på direkt finns dom som har det värre ,mycket värre. Men ändå tankar om morgon dagen kommer alltid upp, förhoppningar och små dagdrömmar om allt man vill göra och hinna, saker man vet att man måste göra men bara skjutit upp .Antar att det är därför det finns så många citat som "glöm dina bekymmer i morgon kommer nya"



Hey you, I don't like your friend

Har pluggat matte och druckit te! och nu sitter jag och kollar på tv och kollar kläder till i morgon så jag kan gå upp lite senare.

läskig bild haha!


du tappar det nu

Hej på er alla  fantastiska läsare! Den här dagen har varit super BRA! YEHO! kan bero på att det stod så här på min inlämning om andra världskriget!
hehe lämna in det ca 4 veckor innan man skulle göra det:/

Tiden går fort

godmorgon Sverige!! sitter och borstar tänderna ska dra mig till skolan och bilden!:D snart tjodelo!

someone put the stars on the map to night


The Magic Of Love

Ska ta och gå och lägga mig nu tror jag men det tar väl som vanligt en 45 min extra innan jag väl ligger i sängen. Hehe..

japp men ska ta som vanligt att packa ner sakerna jag nyss tog upp hehe onödigt att ta hem hälften av det jag tog hem för jag inte gjort något med det och det ska till lektionerna i morgon!

och hur ska nu lilla amanda få dig in på det här nu? nu när jag snackat om mitt liv och sedan detta ni bara WTF men men i vilket fall ren inspiration! och dö söt tjej


And I´ll love you forever


BLÖTA SALUKIS

ps ändringar i headern tryck F5

GALEN DAG.

hejhej! har på morgonen varit på flygplansmuset och sedan cykla till skolan sedan tillbaka på musiken eftersom jag och linda ville vara med på några foton till våran musikvideo hon var ju sjuk när vi tog det förra gången!haha ja och hur kom hon hem till mig på 10 min? jo vi båda satt på min sadel! haha! har aldrig hört om någon annan som gör det ,men det är inte så svårt och har man ingen pakethållare så har man inte.

i vilket fall var det ganska tungt och jobbigt för att jag fick stå upp nästan hela vägen hem, så väl framme var det bara att ta tag i kameran och stativet.

sedan tillbaka igen och ha HLR grej:) sedan hem igen och här sitter jag nu.

glömt?

HEJ ni har väl inte missat att AMALIA! MIN KOMPIS bytt blogg från devote till nattstad!? bra byte tycker jag eftersom jag inte gillar devote! och hennes nya header är super fin hihi jag har tagit två av bilderna"

så kom i håg  www.nattstad.se/robinsflicka

bara några veckor,du klarar betygen satsa nu!

HEJ på er inte så många dagar kvar till sommar lovet nu, snacka om skönt men det känns fel, super fel eftersom efter sommaren ska i väg till en ny skola ,utan mina vänner.
Minns när jag började här i 7an allt kändes konstigt kände nämligen ingen, och hitta ingenstans . Tycker det är tråkigt att man nu 3 år börjat lära känna alla och sedan ska man skiljas.

Visst många eller nog alla har förändrats sedan 7an deras klädstil,attityd,deras sätt att vara , prata m.m, riktigt roligt att tänka tillbaka på alla hur de var och hur de är nu.


Shoreline

hittat en nya låt som jag älskar!


världens sämsta dag!

Dagen började med mentorstid ,efter det en stökig matte lektion(som vanligt) efter det än super oförberedd no sak i teknik som ingen hade sagt ett pip om den drog över 20 min på våran lunch ..så lunchen förkortades ner till en kvart..sv- eng vi gick igenom  hur ett svenskt och europeisk cv såg ut! Och i början fråga jag tar det långt tid? Nej då sa hon! Men vad fan! Sedan efter det pep ett brandlarm och sen var det en kvart kvar , tack så himla mycket.

I övrigt var den lektionen som vanligt super stökig, sedan idrott fotboll på hel plan med fotbolls experter behöver jag säga mycket mera ? Sedan matte i ca 3 timmar YEHO min dag har har varit så härlig!

Japp men det är ju sol ute i alla fall.

 


jag i dag

me today!
tröja från gina! ring från indiska

Femte hjulet under vagnen

'
så bara några foton:(! oo önskar jag tagit flera men ja det var ju bonde vs snobb och om ni rullar ner eller klickar HÄR! för att se mina bonde kläder,mina kompisar där uppe linda och amanda var snobbar då som ni kanske förstår och den sista bilden är på elin och hon var ju med bonde:D!
Spex fotot blev nog bra :) jag stod och hade lilla amalia på ryggen,haha det gick bra tror jag

spexfoto

HEY! just nu har vi spexfoto!:D kommer bilder sen!

så jag ska se ut!


spexfoto

Sitter och pratar med linda på skype eller pratar testar kläder mer exakt spex foto i morgon ju! hon ska vara snobb och jag bonde! hihi lite kul hon har svårt och bestämma mig och jag har knappt testat kläderna innan visste helt enkelt att det skulle funka! haha ni får se bilder i morgon på hur jag ser ut!



så är det bara


vad händer

Ska till stallet så snart som möjligt med min härliga tränings värk.. vill även till stan och köpa ett par nya shorts men vi får se hur det blir och sedan plugga svenska och matte.Även jobba lite med bloggen.

helt slut

Helt slut ska jag nu ta och lägga mig ,och ta bort datorn från mitt knä .Fattar inte hur jag lyckas landa på mina höfter igen! det gör svin ont nu för jag slog först i där jag förut hade ont sedan snurra jag på något himla konstigt sätt som bara jag kan snurra, och slog i andra sidan med^^haha smart aja jag överlever! Men sov gott! och djupt ,det komer jag göra !



En cigarett är en pinne med glöd i ena ändan och en idiot i den andra.

så ni som röker, bara för att i har bestämt er att förgifta era liv, vill inte vi andra ha våra lungor svarta med shit så var vänliga att tänka å andra med

och i övrigt måste jag nästan fråga varför ens röra ett paket där det står RÖKNING DÖDAR"

capture the moment

Sitter i sängen med alldeles för trötta ben,har verkligen rört på mig noll stop sedan 2! allt började med att jag kolla på när några hoppa,är inget fän av att hoppa me blev sugen när jag såg dom,sedan var det att städa och mocka. Och ja jag blir varm då jag mockar i en halv timme att då mocka i ca 3 timmar gör en då lite trött och sedan ridit tänkte jag  hoppa testa något nytt liksom!’


men hehe det gick som det gick över hinderet kom vi men när vi landa så fick han litet ryck och skenet iväg super fort och jag som inte var förbered föll till marken. På benet som fortfarande gör ont YIPPI hehe nej det gör faktiskt väldigt ont,men men det var jätte kul dag i stallet i alla fall. nu blir det väll att bjuda på tårta då:/


Du Kan Klara Av Vad Du Vill. Du Måste Bara Vilja Det Tillräckligt Mycket.

Sitter och fingrar med en ny design/heder. Det går bra har fotat nya foton till den , på marion och kajsa även några andra saker!ska snart åka i väg till stallet kameran hänger på:D


tänk längre än vad näsan räcker


du sprang du hoppa och sedan kommer du tillbaka

Ska i morgon till stallet klockan 2 för att rensa hagar eller ja mocka dom YEHO ne men det ska vara sol så det blir ju härligt ska ha linne så får man lite sol på sig!så ska jag vara ärlig blir det nog kul ändå är ju inte själv heller närtan alla häst skötare ska ju vara där.




the contest will prove it

Sitter och pluggar svenska-författare ganska kul faktiskt ,hade även en svenska lektion i dag med en vikarie  och ja vad ska man säga jag och en till jobbade under lektionen alla andra sprang runt ,och när han sa nu kan ni sluta satt vi två kvar och packa i sakerna och då skev han upp vad vi hette och att vi hade jobbat bra:D haha det känns skönt!

ska satsa på ett så högt betyg som möjligt i det här arbetet känner mig verkligen taggad!

och i övrigt gick no labben np super bra fick ha min egen rapport och allt gick bara för bra!



let it burn

hello! det är super varmt ute ska sätta på mig kort byxor och en annan tröja även tvätta av mig allt smink och sätta mig och plugga i solen:)

Promise I'll be kind But I won't stop until that boy is mine


Just A Second, It's My Favorite Song They're Gonna Play And I Cannot Text You With A Drink In My Hand, Eh…

hello! hoppas alla sovigt gott♥ nu ska jag vidare till skolis som vanligt,första lektionen har jag bild haha skönt att jag inte har matte längre den läraren vi hade där gör mig galen.. japp sedan rullar väl la dagen på och sedan är ja väl hemma igen:)

Oh you think that you know me,That's why I'm leaving you lonely.

känner att benen värker av tränings värk redan nu haha! red länge i dag kanske en 45 min? aja i alla fall pratat med linda på skype och  nu ska jag snart slå å tven och se revenge sedan släcka,natti♥

bilder finns kvar.

så några bilder!

människor som inte fattar

hello toppen väder toppen dag och nu ska jag till stallet:D

sant

weheartit

jag


gå upp

Sitter och är ganska trött ska ta och packa väskan sedan cykla i väg till bilden:D yeho det är kul i alla fall.
så här ser min klocka ut typ..
hihi lat av mig..ne men bild från weheartit

fight for your gold

hello sitter och äter världens godaste tic tac! love it.I övrigt har jag bestämt mig ett Vg eller mvg ska jag få i kemi så ska plugga det som en galning! men inte i morron eller kanske lite ,ska nämligen till stallet YEHO det ska bli kul hoppas det går bra så himla skönt att vara ute och i stallet när det är varmt eller ja mitt i mellan :D


musik och bilder

Tog foton på musiken i dag till våran musik video haha...ja typ 2 av alla bilder håller vi kameran still så att skärpan blir bra men men bra vart de väl ändå ska fota nästa ons med.HAHA nästan på alla bilder håller jag i kameran:D
se flera bilder HÄR!

som en sommar dag

HEJ alla glada och inte glada med för den delen..:D super härligt väder ute soligt lite små kallt nu men annars super häligt!

mode brott(enligt mig)

Tänkte skriva om lite saker i mode jag inte fattar eller inte gillar ,jag accepterar er som gillar det men jag tycker inte om det då,ert val.


leggnings! jag har något emot det vet inte direkt varför,för det är ju som fejkat jeans och de flesta jeans leggnings  har små bakfickor och på dom som inte är pinnar ser det sjukt konstigt ut,och dom sitter så tight att det ser konstigt ut i alla fall på mug så jag anväder aldrig det(finns dom som passar i det), och det är inte tights jag menar nu! för det är mycket snyggare med tights i vilket fall har ofta leggings dålig kvalité så det gör att dom blir väldigt slappa efter en dag och nej uhh haha gillar inte det!


Klackskor :använd klackskor det är jätte fint!men se till att om du har klackskor att du kan gå i dom.

UGGS: jag tål inte dom ,visst om du har dom hemma men på stan eller i skolan eller något liknande ne uhh det ser ut som tofflor med sula haha..och ja så kallt är det inte här vi bor att man behöver ha  skor som ser ut så.

svarta jeans :okej jag älskar svarta jeans! det gör jag men nu till sommaren tycker jag man ska man använda ljusa tycker jag för det är mera somrigt:)


kamera

hej hej! så nu måste jag åka,haha har övat hela morgonen!

redovisning jag kommer dö!!!!

GODMORGON!
hinner inte fota mig själv så japp det här ska jag ha på mig i dag!

ett försök att gå upp.

HEJ! har redovisning i morron om min kamera så ska gå upp klockan halv 7- eller klockan 6.. så om jag orkar och gör det så får ni ett morgon inlägg om inte fler!:Deller så är jag lat och sover till halv 8?..


det ligger något i det..



nytt mode..

hej. Fantastik tisdag. Hatar verkligen tisdagar! så himla super hemskt tråkiga!

och inte hjälper det när det spö regnar när man cyklar hem..

jaop men i alla fall:D

super duper gamla jeans jag hitta i går trodde inte jag kunde ha dom men det var inget problem har inte använt dom på ca 3 år haha!men att mamma har ställt en coola på mitt skriv bord räddar min dag haha♥


show everyone that you got nothing to loose

hej. Fantastik tisdag. Hatar verkligen tisdagar! så himla super hemskt tråkiga!

och inte hjälper det när det spö regnar när man cyklar hem..

jaop men i alla fall:D

super duper gamla jeans jag hitta i går trodde inte jag kunde ha dom men det var inget problem har inte använt dom på ca 3 år haha!men att mamma har ställt en coola på mitt skriv bord räddar min dag haha♥


inspiration

I går när jag lagt upp min video så kollade jag runt och hittade av någon konstig anledning några av dom här videorna! Om outfits! På engelska då men kläderna är dö snygga eller egentligen bara vanliga kläder men snyggt i hopp satt!

allt som rör sig!

Hej tog och gick ut med hundarna en bit nu när det inte blåser halv storm ute !haha..fast det blåser fortfarande och att hålla i två salukis då är lite jobbigt för allt som rör sig löv ,påsar ,skräp jagar dom eller de skulle om jag släppte dom ,och speciellt läskigt är et enligt mig när dom hoppar ner i diken för ormarna har ju kommit upp nu.



And you played it To the beat

Pluggat matte i 1 och en halv timme nu,super nöjd att ha det gjort.Har nämligen prov i morron på bråk och procent trodde bara att det bara var bråk så hade nästan bara övat in det, men satt lite med procent och kommer i håg det mesta sedan förra kursen i det...gäller bara att jag kan kladda ner det på pappret i morron med.


Don't underestimate the things that I will do.

så här ser jag ut i dag.
skor-nelly
jeans jc
vanligt brottarlinne från ullared.
linne vitt-.bikbok
halsband-jc
kavaj/jacka-lindex

salukis springer! på video..

filmade marion och kajsa förut!:D
fint va!?!:D haha gillar låten på slutet!

springer

LOOKI
tröja MONKI
jeans JC
tävlingen är här

vårtecken..

va me i tävlingen klicka HÄR!
mamma sa klockan 11 att hon skulle gå ut i trädgården och fixa lite och jag hängde på:D så nu har jag varit ute i timmar,och nu är jag helt slut.Har även varit i skogen och hittat mängder av blåsippor och tussilagos även
vidung.

gamla blommor
si

tävling! vinn att bli av ritad!

 

 

EXTRA CHANS TILL ATT VINNA GILLA MIN BLOGG PÅ bloglovin eller FB eller båda?

sedan kan du även göra ett inlägg om tävlingen i din blogg,ta då den översta bilden:)!

lycka till!


mode

HÄR FINNS DET!

TRÖJAN, BYXOR SKOR!,ÖRHÄNGEN, halsband

NAGELLACK finns i tex hm.

 


Vart jag min än i världen vänder står jag här och matar änder. 

tjodelo! dagen har varit super rolig:) varit ute lite och ritat ätit och sett på tv,även lagt ner tid åt min vägg..

tävlingen!! vinnaren

hej hej! jag vet! super länge sedan TÄVLINGEN var! FÖRLÅT men ja har en video jag har försökt fått in på youtube men fan det går inte! det tar två hundra år och dampar på slutet! men i alla fall här är tjejen! som har bloggen aliciadala.blogg.se vann! vill så hemsk gärna rita av alla läsare men jag hinner inte!!

¨



FEL vibbar.

tänkt lite på en sak och det är att  man får nästan aldrig veta när man gjort något bra. Oftast är det när man gjort något dåligt ,Tex på höstterminen skickas det runt ig varningar, och varför?” har man ig så vet man oftast det och  man blir bara ledsen om man får en sådan och inte heller peppad till att göra det bättre. Så varför inte skicka Vg varning eller något sådant skulle jag vara mycket roligare att få ,en det är ju det man får aldrig veta om man har gjort rätt men om man har gjort fel är det ett jävla tjut.


Antagligen därför det lönar sig att ha provocerar bloggar för att det är lättare att ge negativ kritik en positiv man syns mera då” tex om jag går in på en stor blogg med  över 4000 läsare per dag och skriver något dumt eller taskigt och har min blogg adress där kommer jag få mängder av besökare eftersom hon som driver bloggen kommer länka till min blogg! Men varför!!! Det betyder ju att hon uppskattar det jag skrivit genom att hon ger mig flera läsare!!!  Varför kan inte hon uppskatta de 100 söta snälla kommentararena och skriva om dom?..  som sagt man ger ut fel vibbar.


mina fina vovvar


stressad

teknik till onsdag..matte mera matte och mera matte..svenska..

färger

TJO!kollat runt lite på olika sidor och en sak som är mode nu i vår är verkligen färger!


pepp ord


looki

hej tack vad jag blir glad! jo det är så här att jag har nästan bara kunnat haft ett par byxor nu när min svullnad på mitt ben gör så ont när något rör vid det. men benet ser mycket bättre ut nu så ska börja med det snart igen:D! kanske i morron om jag tar på mig något fint:)

vänner

Skriver nästan aldrig om personliga saker i min blogg, men ibland kan jag få ett ryck och sitta i timmar med att få ut det jag vill säga i text men jag tänkte göra det nu det är ju ändå som en dagbok det här eller hur?;) fast att ni får se det då haha!¨

I alla fall nu ska jag inte skriva om idiotiska männsikor utan vända allt till det positiva och skriva om alla vänner jag gillar och mår bra av i stället! Finns jätte många och jag kan inte skriva om alla men de som har varit mig närmast den här veckan.

Mattias! Ärligt talat min bästa vän, antagligen för att vi är SÅ lika för jag gillar att rita ,sjunga ,djur det gör han med,ne men önskar att vi sågs oftare men det är med en negativ sak våra scheman krokar hela tiden precis ,typ när jag slutar tidigt slutar han sent och när jag är ledig ska han göra något och tvärt om.

Linda och amanda-de tjejerna jag snackar med i skolan och är med helt enkelt och ska jag vara helt ärliga är vi inte alls lika vandra haha? Men jag gillar dom super mycket ändå!

stockholms resan i slutet av 8 an

Madde–en av mina första vänner ,på dagis !älskar henne så sjukt mycket för det är så otroligt lätt att snacka med henne ,fast att vi knappt aldrig ses eller pratar men när vi  väl gör det är det som om vi snackar varje dag

amalia-tycker om henne jätte mycket hon är med lätt att prata med även om man är små tjurig och inte har lust att snacka så får hon än att göra det i alla fall haha ,vi är nog med ganska lika med på olika sätt ,och att inte ha med henne på idrotts profilen på tisdagar skulle jag vara död ärligt talat. visste ni föresten att vi gick på samma simskola som amalia när jag var typ 5-10! haha mamma har berättat att vi pratade jätte mycket,jag kommer knappt i håg något.

Sedan finns det jätte många flera men dom här har jag haft bra kontakt med den här veckan


musik i din iphone

Tog mig ett tag att förstå hur man får över musik till sin iphone" så min store bror var här i går och fixa det.. men hade inte mycket musik inlagt på datorn då men nu har jag det och nu har jag fixat det själv! tog ett tag att förstå vilka knappar man skulle trycka på och det finns ingen enkel guide på google! så tänker göra en.

okej höger klicka heter det!!!!! men haha ni fattar hoppas jag!'
öppna mappen musik eller vart du nu har lagt din musik ,och klicka på eller dra "" dom du senare vill ha i din mobil.
ett måste:D
nu kommer det upp mängder av saker kryssa ner dom och kolla på dom senare"
''
YEY! nu är det klart haha nu hoppas jag allla bilder blev rätt m.m! så otroligt svårt att skriva och fixa långa inlägg. SÅ ett stort lycka till nu!

YO

hello har gjort lite collage om vad jag ska gör vill göra ska göra mera m.m"'
Mitt dröm jobb är nog att jobba med kläder,inte sy dom då men designa dom kanske:D
det vore super coolt det ska jag göra i alla fall testa!
flytta till LA,det vill jag och sedan vidare till singapore!
för det är så jävla kul!
min lille bror har en sådan cykel och jag har testat flera gånger och det är inte lätt! haha men jag har lovat mig själv att kunna ta mig runt huset utan att stanna eller ramla..

bollen är din,din tur att passa den.

HEJ! hemma nu ,mamma hämta mig klockan 2 i skolan sedan så var vi på vårdcentralen och ja.. vi fick vänta ganska länge och sedan hon jag prata med var lite små konstig.. hon fråga näsan inget utan hon bara konstaterade ,tex "Du har inte så ont "vad vet hon om det ?hon ser ju bara utsidan,och att jag då ska säga jo det har jag låter ju brara uppkäftigt så då får man väl vara tyst då.


jag är kär.

jag är kär! kolla här så himla fin väska! men ja tyvärr har jag emm... just nu 50 kronor hehe tror ni man kan pruta? på en väska som kostar
1,999.00kr
i vilket fall finns den här otroligt fina väskan HÄR!

klotter i min mattebok

pluggat matte! kommit på en kul grej som gör det mycket roligare

matte! det enligt mig är det tråkigaste i hela världen men om man ritar lite här och där så blir det mycket roligare":D

What Are Words

hej hej! ska ut till bilen snart håller på att packa kamera väskan med allt möjligt kul ! matte boken ska även med..
'

7år

hello:) STUDIEDAG I DAG! yeho! ska packa i ordning lite saker sedan följa med mamma och anton till morfar för att mormor varit död i 7 år i dag♥. men nu är jag super hungrig så måste gå ner och äta något!
random dålig bild på en sol..

dagens pepp!

bild från google


musik är mitt liv

mitt headset är trasigt! AAA mitt lv är förstört! nej men typ. måste skaffa ett nytt "och den här gången förstå att om den slår i marken 20 gånger går den sönder nästa gång när det ramlar ner för trappen...

bilder från we♥it



Well you done done me and you bet I felt it

hello lite bilder sedan förut i dag,det har verkligen varit fint väder hela veckan gu så härligt det är!
snacka om att jag ser blek ut haha!

Jag tror du söker efter mer än du ser.

Fick en fråga om hur mitt ben känns så tänkte svara på den" tänk att du en hel natt sovit med armen rakt upp i luften ,när du sedan vaknar har du knappt någon känsel i armen men förutom att det kickas och kliar, tänk dig även att du har blåmärken över hela armen  så när du kliar gör det bara ondare, så känns mitt ben .Men jag ser ingen anledning till att klaga över det så länge som benet sitter kvar eller hur?:D i övrigt: detta känns alltså nästan bara på kvällen och morron då jag legat still länge, även om någon går emot det eller likande men men det är därför jag försöker röra på mig så mycket som möjligt tex vara med på idrotten i skolan m.m för det blir mer cirkulation när jag rör mig och då kliar det inte och känns faktiskt knappt.

 



complicated

hej på er! efter regn kommer sol ,dagen har varit super bra! känns som om jag hoppar på moln i jämfört med i går

men felet är bara att jag har mycket att fixa till nästa vecka men studiedag i morron! ska lägga mig tidigt i dag och gå upp tidigt i morron så jag kan utnyttja min lediga dag! (med matte yeho..)



famlat i mörker

I dag har jag som rubriken säger famlat i mörker, allt idag har bara varit jobbigt och tråkigt tex hockeyn som är det roligaste jag vet var dö tråkigt .Brukar gilla när det är stressigt men nu är det för stressigt har i full fart

stress ätit min lunch sprungit till bussen ,åkt skridskor och eftersom jag tänkte så mycket var inte det heller kul sedan hem duscha och sedan fort som attan tillbacka till skolan till och vara där till halv 6,väl hemma no och ögonlocken vill bara säga godanatt nu men vi har nationella prov i no(fysik) i morron och jag läser på  men jag ska sluta nu för det hjälper inte något. Åt helvete med tisdagar.


just nu och 2 veckor framåt vill jag bli eremit på en öde ö, en varm ö gu så skönt det skulle vara


pepp ord

ska ta och borsta tänderna och fixa lite andra saker sedan gå och lägga mig och kolla på tv,är så här härligt trött just nu så känner att jag kommer sova super gott!

snacka o pepp ord haha gör mig super taggad.

When I grow up,I wanna be famous, Be on tv, People know me, Be on magazines

kändes super konstigt när jag nyss tog fram mina skridskor när det är 13 grader varmt ute^^ haha ne men idrottsprofilen ska ju åka skridskor i morron:)  yey! Super kul verkligen!


118 inlägg YE HERE WE GO!


härligt är det ändå

hello! nu är jag hemma ,okej skoldag antar jag.. mamma ville att jag skulle gå till skolsyster med mitt ben så gjorde det och vad hon nu heter vet jag inte men men hon vart super förvånad och bara "gör det inte ont"( haha vilken fråga? )hade lust att säga "nej jag njuter av varenda sekund"

men det sa jag inte som tur vad hehe .Japp men i vilket fall ska jag till vårdcentralen halv 3 på fredag WEE hon tror nämligen att jag fått en spricka i benet? men hallå så ont gör det inte?aja något fel är det i alla fall.aja i vilket fall ska jag plugga till NP på ons dag nu! dö härligt väder förresten!



I'm Yours



mitt sneda ben

Tänkte bara vissa en bild på mitt ben innan jag går och lägger mig. Underhelgen har blåmärket försvunnit men svullnaden har gått upp.. kolla här..

Haha nej mitt ben har inte brutits för jag kan röra på det och det ser lite värre ut än vad det känns" för er som inte vet vad som har hänt klicka  HÄR! japp jag har lärt mig en läxa i alla fall,ta det lungt när det är halt ute..

musik är mitt liv

hello tänkte vissa lite av den musiken jag lyssnar på:) FUNNY!nja men lite:) inte för att det är äns hälften men men..

dagens motiverande ord


långt bok inlägg!

i skrivande stund sitter jag ute  med datorn i knät ,tänkte tipsa om lite bra sommar läsning! till er som inte läst dom här böckerna då!Det var förra sommaren jag vart beroende av katarina bredows böcker, så köpte alla och nu tänkte jag berätta lite om dom och vad varför jag fastna:)

Hur kär får man bli : Om inte om vore, tänkte jag. Om inte om vore skulle jag bli kär i Adam. Hur kär som helst. Blossande, vanvettigt gnisterkär. Ursinnigt sprängförälskad. Men nu var ju om. Och bara själva tanken på att bli kär i Adam var totalförbjuden, straffbar, ohygglig och fruktansvärd. Ändå tänkte jag den. Ändå fladdrade kolibrin där inne. Trots att om var.

Fördelar: beskrivningarna i boken är bra och det är (realistiskt, det hon skriver det kan hända)

Nackdelar: att fodralet runt är rosa och tjejigt men boken  kan lika gärna läsas av killar enligt mig.


bara inte du : Det börjar med att hon upptäcker att hon har känslor för sin bästa kompis pojkvän, Adrian. Och sedan får hon veta att hennes bästa killkompis Markus har känslor för henne. Verkar det rörigt? Lägg då till en lillebror som hamnar i en minst sagt farlig situation. Vilken det är vill jag inte avslöja. Det får ni läsa själva.

Fördelar: man vill bara läsa mer

Nackdelar: lite för vuxet och svår att hänga med i.

 

som jag vill vara: Jessica är 15 år när hon blir gravid. Omvärlden försöker övertala henne att göra abort, men efter mycket övervägande bestämmer hon sig för att behålla barnet. Pojkvännen drar sig undan i panik och hennes föräldrar förstår inte alls hennes beslut. Men hon finner stöd hos bästa väninnans mamma, som också hon väntar barn. Det blir ett möte mellan två kvinnor över generationsgränserna.

Fördelar: hon beskriver personerna bra så att man förstår vilka karaktärerna är.

Nackdelar: att den tog slut!

Expert på att rodna:När hennes mamma flyttar ihop med sin nya kärlek måste Natalie följa med ut på landet till en ny skola, med nya gäng som inte alls är som hennes gamla. På köpet får hon också en ny bror, Jerker, spännande, snygg'. Natalie dras in i hans trollkrets och märker hur känslorna sjuder och gnistrar i henne. Är hon kär? Är det så här det ska vara? Livet på landet med en ny familj är inte så enkelt alltid, fastän hon får en nästan alldeles egen häst; att komma ny till en klass med färdiga hierarkier och okända regler sätter Natalie på hårda prov ...

Fördelar: super duper bra i mitten!

Nackdelar: dom sista sidorna händer ingen ting på.

 

som om ingenting : Elin som är huvudperson i boken ”Som om ingenting” leder oss genom en del kärlek och besvär. Genom att börja på en skrivarkurs får Elin träffa Paul, hennes bästa kompis pappa. Allt efter som tiden gick blev Elin allt mer intresserad av Paul. Hon förstod Pauls dikter och kände att hon fått lära känna honom mer på djupet. Problemet är att hon till slut blir kär i Paul.

Fördelar: bra slut

Nackdelar: svår läst och man blandar i hopp namnen!

 

Räcker det om jag älskar dig:19-åriga Fanny slits mellan pojkvännens lögner och sin mammas problem. När den unge manlige läraren Finn erbjuder henne sitt stöd ställs allt på sin spets ... Intensivt om kärlekens irrvägar och om att finna sig själv.

Fördelar: den är realistisk och bra beskrivningar i den.

Nackdelar: inget

 

knappast lovlig 15-åriga Hanna - en ganska vanlig tjej som blir bästis med skolans värsting tjej. Hon måste flytta ut till landet, och hon måste åka skolbuss till och från skolan. Hon kan inte längre vara med sin bästis på kvällarna för sista bussen går kl 20.00. Och dessutom blir hon kär i en 30-årig man.

boken är vekligen super seg i början men blir super bra senare!

flyga högt :den här boken är jag inte helt klar med än men så här står det på baksidan av boken

Det finns koder. Vissa regler. Som när man kommer ny till klassen. Då handlar det om att inte märkas för mycket. Att vara lagom. Glida in och smälta ihop med de andra. Så gör inte Silja.

Den är från av det jag har läst lik tusen gånger starkare.

böckerna finns att köpa tex här

marion och kajsa


för jag har världens finaste sötaste bästa hundar.

en bloggares bästa vän

Så tänkte skriva om min kamera utrustning!
som rubriken lyder en bloggares bästa vän ,för hur tråkig skulle  det inte med en blogg utan fina och bra bilder?
min kamera en canon EOS 400D

SUPER bra grejer som  jag andvänder nästan varje dag!
en sak jag vill ha med då:) som jag ska skaffa om ett tag när plånboken tillåter vill säga


fisheye objektiv heter det och gör att bilden blir större eller hur man nu säger^^då kan man ta typ en sån här bild:


3 sista bilderna från google

fan.

Just nu är jag trött på min dator ,blogg ,ritning ,mobil ,youtube..aa hela köret ! kolla här videon är fixad och har laddat nu 2 timmar för att kunna komma in på you tube super segt I KNOW och vad händer när det står 99? jo mitt internet stängs av.men men får väl göra ett nytt försök i morron fan… aja godnatt.



on my way

HEJ!" sitter och äter godis och kollar på mello! så snart ska videoklippet upp med!¨men det tar tusen år på sig att ladda! men men!

vatten hur man gör.

hej på er! har fotat lite mera vatten!så himla lätt att fota vatten vill ni veta hur man gör finns det en tjej som visar bra här.Men man behöver inte ha dom SUPER fina objektiven hon visar.jag har mitt vanliga objektiv och mina foton blir minst lika fina:).

foton.tagna.av.mig.i.dag.

så kolla kolla!

Har ni sätt! nu är änu mer fixat med designen! YEY tack till den här tjejen ! som har fixat tex  min kamera sak där uppe i hörnet ser ni? och även fb saken och texten! aja klicka in på den här super snälla tjejens blogg adasfoto.blogg.se !

hur man än gör

dö bra låt bara så ni vet! shit nu är jag sen!!!
n

Vi vet hur det känns

hejhej på er ska i väg och se the journey ses senare!

jag ritar

tänkte göra en till sån här video idag! så håll utsik!

min helg WIIPI

Ps säkert tusen saker till ...

dagens inspirerade ord"


för ingen är perfekt, men du är perfekt.

Sitter och kollar på mitt ben ,och nu jag skojar inte när jag säger att det är SUPER svullet! Blåmärket syns inte längre som som jag  skrev så får jag nästan aldrig blåmärken och om jag får det försvinner dom fort men inte svullnaden..,nej det känns knappt så länge ingen puttar till mig..Men det ser så hemskt ut!


Not The Same Girl


tipsa mig om din sport!

Tänkte på en grej ,jo att det bra och skönt att röra på sig och att jag gör det alldeles för sällan! jag tror att ett av själen till detta är att man inte hittat sin grej! så kommentera nu träningen ni gillar mest!




jämför två olika hårprodukter


Tänkte  jämföra 2 bra hårinpackningar så  AUSSIE från Åhléns och GLISS från Hm.Jag verkligen
älskar att prata och jämföra olika hårprodukter,haha I KNOW jag är konstig.
Vilken hårinpackning man än använder så blir håret bättre speciellt när man har det i lite längre än vad det står ,Vilken hår typ man har spelar med roll det är därför vissa hårprodukter passar bättre till vissa och sämre till andra.

Gliss:Den här  hårinpackningär bra hjälper håret att åter få eller fina sin glans.Den här produkten hjälper speciellt dom som vill ha tjockare hår. Den kostar ca 50 kr och är helt värd det priset. Den hänvisar till att man ska ha i det en minut vilket jag tycker är fel, visst det funkar säkert men har man den väl i så kan man ju ha i den ett tag till .Den luktar:de doftar som vanligt balsam fast lite starkare.

AUSSIE-den här hårinpackning är enligt mig super duper bra den hjälper verkligen mot håret jag använde den super mycket för ett tag sedan då jag hade bränt min lugg med blonderings medel..I vilket fall visst den läker inte toppar men det gjorde att håret växte lite fortare så jag kunde klippa bort det brända i kanten .Den här hänvisar på alla språk förutom svenska,men på engelska i alla fall. Hur den doftar :den här doften luktar super gott som persiska och det bästa är att doften håller i sig efter man tvättat det .Det dåliga med den här produkten är att det kostar 150 kr.


dagens inspirerade ord"


BRA DÄR!

såg den här på FB och blev helt överlycklig ,en tjej hade hittat den på stan i sverige då!:D
jo men aså att folk fattar att alla är lika mycket värda det gör mig så himla glad!

foto tips!

En sak som är viktig när man fotar är FOKUS,i början fattade jag inte det men tex om jag ska sälja mitt lilla träd vilken bild ska man då se?


ser ni skillanden? ganska stor va?:D

så fina:(!

I går kom mina nya skor hit! kolla så fina de är! men de är lite  förstora ..och det finns inte min storlek bara enmellan storlek som jag inte kan ha! skulle dom varit för små så skulle jag huggit av foten och dom här är ju förstora venne om  jag vill  dra ut min fot, för att jag tycker jag har långa fötter som jag har.

åt skogen med det här.

onödigt inlägg.se

Dö hes hals har jag just nu,kan beoro på att jag sjöng med i låtarna på slutet haha:D
aja det var kul så det är det väl värt..Nja nu ska jag snart gå BILD första lektionen!

dagens inspirerade ord"


STOP KONY!

Såg den här videon på en blogg! och nu känner jag att jag vill sprida den så himla hemskt!
kolla den!
DEN HANDLAR OM MÅNGA AFRIKANER SOM BLIR TAGNA FRÅN SINA FAMILJER,OCH NU SKA DÖDA MÄNNISKOR M.M SÅ HIMLA HEMSKT!

OM  SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT SPRIDER DEN HÄR VIDEON ,BLIR DET BÄTTRE SÅ LÄNKA OCH SPRID DEN!

dans

YO PEOPLE! sitter och väntar på att lilla linda ska logga in på skype...det var det sista jag innan jag gick hem "glöm inte att logga in på skype direkt när du kommer hem" och jag slår nästan vad om att hon har glömt det haha:D grejen är den att jag ska åka med dom till dansen senare och ja det var lite tider som behövde förtydligas m.m men hon har ju en mobil... intressant fakta va^^..Aeah men men ska hoppa in i duschen sedan käka något bloggar mera sen.



vikarier suger.

Hej hej! onsdag i dag så teknik på morronen känns skapligt onödigt vi ska ha vikarie och vi har inget att jobba med så jag vet inte hur det kommer bli .2 st ordinarie lärare är borta hela veckan så det blir vikarier , uhh så himla tråk blir så lite gjort.

Aja strunt samma ska ta och fixa mig nu men jag önskar er en super härlig dag!♥




länkilängki

OFC måste man i bland tipsa om bra bloggar och om ni har missat amalias blogg . så tycker jag ni ska gå in på den bloggen:D väldigt rolig blogg! hon skriver mer om sitt liv än vad jag gör men annars har vi ganska lika bloggar:D så gillar ni min gillar ni hennes så kolla :D http://robinsflicka.devote.se/ !!!

fint hår

hej hej! ska hoppa i säng nu snart ska bara vänta på att håret torkar :) natti♥

vatten


-

Okej tänkte ta det här nu en gång för alla.

Fattar inte grejen när man har skrivit ett inlägg och någon annan person med en blogg kommer och kopierar eller skriver SÅ lika att man tror man ser fel .ATT INSPERARAS ÄR OKEJ! men för tusan kom på egna ord och meningar ! och i övrigt så läser jag mina kommentarer raderar hälften eftersom det bara står hej fin blogg" eller hej allt bra"? men i bland står det något längre och då kollar jag in den bloggen och hittar jag tex mina bilder eller speciellt min text  där utan länk till min blogg blir jag förbannad!

Jag tar tid på mig till min blogg sitter i timmar per dag och fixar bilder m.m ,och sedan kommer någon och kopierar eller skriver så himla liknande!!!! AAWGIF  kan alla bara fatta det att man tar inget från en annan blogg utan att ha frågat och man frågar inte äns ”Hej du kan jag kopiera din text?.^^^NEJ FÖR DET ÄR SÅ FEL.bilder är ju okej så länge som man inte skriver något under tex: att jag har inte fotat detta det skulle vara okej för mig i alla fall.


dagens inspirerade ord"


Dont worry, be happy.

Dans övning var det hela förmiddagen ganska kul ändå men vals och foxtrot eller vad det heter? Kan jag inte så himla svårt bara blir trampad och trampar på andra. Aja sedan ska man visst  ha en första dans ?har ingen aning om vem jag ska dansa med men men shit siht samma det löser sig nog på något sätt Otherwise, I dance alone och det kommer bli dö kul vilket som.

I övrigt har dagen sugit! Så himla tråk hade HISTORENS konstigaste jobbigaste vikarie som skrek som bara den men ingen lyssna ändå så^ vi fick sluta lite tidigare nu ska jag fota lite och äta även lira lite med min gitarr ...


borde,så himla mycket

Så nu är son klar!:D och min låt text till musiken! känner mig super duktig så nu ska jag hoppa i sängen  och sova djupt :) natti läsisar sov gott!♥
jag vet gamla bilder suger!!! men nu är det så har inte rört kameran på hela dagen..^^konstigt.

Smarta tjejer, skriver löften med blyerts.

En sak man inte säger när man skapar en blogg är baksidorna, ni alla vet väl vem blondin Bella är? hon är ju förföljd av en kille och ärligt talat det här gör mig förbannad speciellt när polisen knappt gör något åt det!, Tyra -som är en bloggare har visst blivit hotad hon snackar om det på efterlyst som jag inte vet när det går men nån gång i veckan, jag ska kolla när ,och kolla på program,  fast att jag bara kommer bli  på dåligt humör eftersom om polisen skulle bry sig lite mera(vilket dom inte gör) skulle det inte vara så här, man skulle kunna vara stor bloggare utan att få en gammal  gubbe efter sig

så nu ska jag fixa lite saker sedan släcka och kolla på tv.



dagens inspirerade ord"

nog världens bästa motto som stämmer till 100%!

bugg

Kom precis ut från duschen och  son är KLAR! bara lite små fix ska ta det nu men det skulle gå och lämna in utan det fixet  egentligen men det är ju kul om man kan få så högt betyg som möjligt .I morgon ska vi bugga i skolan eller ja öva inför onsdag för då ska vi dansa med olika skolor m.m, aja det går nog bra och blir nog kul eller i alla fall okej .

Vi ska ha en professionen dans lärare på träningen så ja han/hon kommer nog klaga på mig en hel del eftersom jag inte är bra på dans ,inte min grej !Grejen är ju den att tjejen ska ha tusen steg medans killen står där och rör lite på fötterna" visst han ska även komma på vad jag ska göra -_-.

Och jag tycker det som är super tråkigt är att vi ska dansa med skolor där jag inte känner någon! hade verkligen hoppats på att Bezan skulle vara med men nej då! Men nu ska jag äta puss på er!



melodifestival låtar

melodifestival låtar spelas ju på radion hela tiden så har börjat gilla några
tex

fokusera på en sak i taget

Kom precis innan för dörren men ska ta och börja plugga lite tänkte bli klar med son ,det vore otroligt skönt om jag blev det så att jag kan fokusera på annat .I övrigt tänkte jag gå ut och jogga ,behöver jobba upp min kondition igen ,men vi hade ju idrott i skolan i dag (basket!) YEY"! basket äger sönder allt ,gick ju på det i 6an-7an men sluta för att det vart för överdrivet eftersom det var matcher super ofta och vi träna med 95or och de var så bra så att man knappt fick röra bollen ,och sedan var det för seriöst,varför kan man inte bara spela för att det är kul det är ju kuligast eller hur?


min egna julafton!

kollade av någon anledning i genom mitt smink nyss och ja vad ska jag säga jag trodde inte att jag hade så himla mycket saker! dubbletter av många grejer ,och saker jag inte trodde fanns, var där och saker jag letat efter  jätte länge hitta jag! haha, känns som julafton.

ne nu måste jag börja sminka mig mera sedan ska jag slänga lite av det med(har redan slängt en hel del!) haha inte så konstigt att mina pengar bara flyger i väg!

FEARLESS

hello! min bild uppgift har ändrats lite!:)eller mycket.. den vart väl okej,får ett G i alla fall:)

härligt

Sitter ute, med kajsa på en madrass på våran terras haha det rimma !I vilket fall jätte härligt sitter i mysis byxor och kortärmad sweet tröja-(värdens skönaste!)och fåglarna flyger förbi och kajsa har nog aldrig önskat att hon var en  fågel mera än nu,och jag ser knappt vad jag skriver för solen lyser mig i ögonen !i övrigt hoppas jag få lite sol bränna ,har otroligt lätt för att bli brun så lite får nog lite färg.Kajsa är lös så sitter och håller ett öga på henne hela tiden så hon inte springer i väg för jag har ingen lust att springa och leta efter henne.



dagens inspirerade ord"


frukost


min super goda frukost!

ny melodi tack!

En sak jag har kommit på att jag irriterar mig på är att Timotej ja de sjunger bra men om man inte spelar på sina instrument utan bara håller i dom,varför ska man då hålla i dom för? Är i övrigt väldigt skeptisk till att låtarna nästan är identiska. ¨

men ja typ alla låtar är lika någon annan tex:


yammi

ser på mello med mitt GODIS!

kajsa kajsa kajsa!

hej hej! varit ute med kajsa nu ett tag men det började bli kallt så gick in!,så himla kul att kolla på när hon leker med sin tennis boll,för hon klantar till sig hela tiden!

I lose my way, And it's not too long before you point it out

Nu är det så här att det är sol ute så jag tänkte att jag cyklar till stan, så får jag lite motion ..duktigt va?,i vilket fall var det inte lika duktigt när jag sedan glömt  mina nycklar hemma..och det värsta var att jag vet exakt var i min vinter jacka som jag tänkte  ta..,så japp min cykel fick stå utan lås men i vilket fall mötte josse på gina sedan sprang vi runt och leta efter  lås! ,jaop sedan är det ett stort problem att få hänglåset att sitta fast någon stans men vi lyckades haha ,ja? vad ska man säga det här har varit min oturs vecka helt klart"

I know! vem som helst kan nästan ta sönder det med rätt medel, men en cykel mitt på stan som man bara kan rulla fram är ju värre:)



dagens inspirerade ord"


keps dag

ska ut med hundarna sedan till stan med josse:)
soligt och fint ute härligt:D

om man nu skulle haft en bil

H A H A tack pappa..

converse make up naglar

mina naglar! de kunde blivit bättre om jag skulle kunnat sitta still lite längre:)

HISTORIENS FINASTE SKOR!

jag kan inte ha dom här fina skorna! fan vad arg jag blir på mina stora fötter! så himla fina! från scorett.


converse make up till mina naglar

Hej hej! ska fixa mina naglar nu YEY äntligen ska dom få lite tid ,har inte lagt någon tid på mina naglar på flera veckor ,så det är behövligt kan man säga! min insp är converse skor :D spännande va?

I KNOW upp och ner fränt va?:D


nu kan jag ha den!

hej hej! i går hittade jag min gamla super gamla keps i tvätt stugan"min keps hade sedan 2 år tillbaka haft en kaffe fläck på sig eller om det var coola så hade därför inte använt den,i vilket fall så mamma kom på att man kan ha lite Klorin på det stället där det inte var vitt.
YEY super glad  BORTA!  rent och fin!.

BTW:ta det lugnt med medlet det är farligt och frätande om det kommer på tex händer


I guess that's deja vu

fint va?:)
men jag har stavat dream fel!!!!!!! blää aja fast jag vet inte är inte super nöjd så kanske gör om den,men jag vet inte får se hur det blir,okej vart det i alla fall.

dagens inspirerade ord"


det ni inte visste

1:jag HATAR matte
2:när jag blir äldre vill jag ska jag flytta till singapore

3:jag tycker inte om lök!

4:marre och kajsa är bäst i världen speciellt marre.

5:jag har otroligt lätt att bli bra på det jag gillar

6:jag älskar kvälls mat ,äter alltid super mycket då.

7:jag har bra minne, kommer i håg saker som hände när jag var super liten!

8:jag har lätt att förlåta människor ,väldigt lätt faktiskt.

9:att åka skridskor äger, även inlines!

10:jag älskar att sjunga..gör det hela tiden.


bbaba baba things can be changed

Så ska se klart på teven sedan gå och lägga mig,så att jag är pigg i morron dagen kommer vara jobbig nog eftersom tandställningen är spänd men den "fyrkantig båge" vilket gör att tand roten rör mera på sig!



du kan stå på tå ,men du når ändå inte till min nivå.

tog en bild på kajsa i går:) tycker den blev bra,om man kollar länge på hennes ansikte så har hon otroligt fin tekning hon har! hihi ögonbryn!


fröken spontan

sitter och är arg på min tandställning ,eller ne på min tandläkare som verkligen suger!

vet ni vad hon sa hon bara ja det kan vara så att jag kan "behöva dra ut en av din tand" jag blev genast  NEJ vad säger hon och sedan så sa hon till en annan tjej ,ja den här fröken  här vill inte dra ut tännder,och då säger den andra att hon har sagt det till mig att det kunde vara så men det har hon inte alls! hon sa att tänderna kunde losta inte att hon skulle dra ut en av dom. AWW nu är jag as arg! i vilket fall är det tur att revenge på 3an finns



otur!

kolla här: i går trilla jag av cykeln och slog upp benet och går nu runt och haltar..oo i dag råkade jag skära mig på träslöjden och sedan dunka i huvudet sten hårt i lindas överskåp av misstag och nu ska jag till tandläkaren kommer gå blä dåligt sedan ska jag rida haha aa SHORE det kommer gå super bra.


marre testar mina nya solglasögon


RSS 2.0