val-borg

hej på er hoppas alla haft en bra dag och klappat många valar! hehe:D min humor..^^
marre och kajsa har haft en kanon dag i alla fall, dom fick dela på det sista av min glass:)

How can i be better if i never get the chance

Ska få det överstökat så går ut och springer nu ses:)
hihi kajsa förut idag, attackerar sin vattenskål(hennes nya bästis)

read between the lines

Ärligt talat jag har historiens sötaste hund! skulle gå och hämta kameran och då la hon sig i min stol:)

if you never try then you'll never know

spenderat hela förmiddagen ute med min kamera och fotat allt från blommor till motorcyklar, min pappa ville nämligen ha hjälp med det eller ja inte blommorna då utan motorcyklarna:) så ska ta och ladda över dom bilderna på ett USB minne nu.


Maskros



Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Trött tjej sitter och kollar på tv och ska snart gå och lägga sig.

fight

Sitter och kollar på mästarens mästare,ganska bra program faktiskt i början vet man inte vem någon är men när man ser på det mera och mera lär man känna dom,och inser vad de egentligen gjort,och då blir nästan alla som förebilder.

japp men men i morgon är det valborg det ska bli kul:)

Även om man inte vill ,så växer man i från sina vänner

hello! första delen ur serien var okej hehe lite för fantasy för min smak men men så här ser jag ut i dag.

when you get what you wanted, you want the next thing.

hej på er,Hoppas alla haft en super bra solig söndag! Min har varit den bästa på länge latat mig och solat även tränat ,nu är jag så där härligt trött och sitter och kollar på en serie mammsen har köpt som heter dollhouse ,vet inte riktigt vad det är men verkar som lite som avatar,men nu ska jag fortsätta kolla, jag önskar er en fortsatt underbar dag.




like a fairytale

Sitter ute på altanen med min engelska bok och pluggar Eng glosor, ganska skönt och tyst är det förutom lite barn skrik, haha grannen har fått en stuttsmatta.Men ja jag ska nog inte säga något om det om man tänker på hur mycket jag och mina kompisar måste ha skrikit och så när vi hade en.Japp men jag ska plugga vidare ses!



Att älska någon och att behöva någon är inte samma sak.

tjodelo härligt väder i dag eller hur! jag har inte ätit någon lunch än så är ganska hungrig men vi ska nämligen grilla i kväll(första gången i år)så jag får hålla ut hehe.

en till video på gång..?


haha har garvat ett tag nu


Planering

Tiden, tiden går ofta sakta men samtidigt väldigt fort ,i dag är det 29 skol dagar kvar till somarlovet haha! känns som om det var 2 månader sedan jag skrev 1a på mina papper ,tänk att jag snart måste göra det igen.

På tal om att det snart är sommarlov så måste man se till och plugga mycket nu i helgen, för om bara 2 veckor kommer mitt schema annars vara späckat med läxor och prov som det alltid är innan betygen sätts. Ska nog skriva en lista på vad jag ska göra i morgon och vilken ordning ,även skriva en planering inom de här sista veckorna.



weheartit freak


I could get alone with you It doesn't really mean that I'm into you

Sitter fortfarnade på altanen med datorn i knät och en stor godis skål tillsammans med en bra film,härligt.Men nu börjar det bli kallt så ska nog ta och gå in,men jag älskar verkligen att vara på altanen så härligt och fridfullt på något sätt.

värt inlägg

gör kullerbyttor i sängen,bara så ni vet är jag värds mästare på det^^.
glo på kajsa tills hon reagerar.
skicka super konstiga sms till sina bästa vänner

and I wonder if I ever cross your mind

Fint väder ute i dag,när jag cyklade hem så började det små regna fast att det var varmt och soligt hihi det var lite små coolt..men jag såg ingen regnbåge huhu:(.

You do not have to brag about what I already know

Hejsan svejsan nu är man hemma efter 1000 år ,hehe nej men fredagar i skolan är jobbiga ,i övrigt har jag i dag gjort 3 nationella prov 2 i eng och ett i svenska  i dag och i går i muntligt i matten. ÄNTLIGEN HELG! så nu ska jag göra allt jag gillar och sedan ta rediga tag på onsdag :)är ju ledig måndag & tisdag,så hoppas ni får en fantastisk helg och klarar av det sista i skolan.



en bild säger mera än 1000 ord


uppdatera din webbläsare!

TADA kände för ett hel ombyte och jag tycker det blev bra! det är en tjej som heter ida som har gjort själva designen och jag har själv gjort headern och ändrat lite i designen.I vilket fall jätte stolt super fint blev det"

ps f5



SALUKIS

bilder på vovvarna





låt tips!


WHAATS´S UP?

hello! ska ta och städa i mitt rum,sedan sätta på revenge! YEY historens bästa program.

capturing the moment

så fint väder ute så jag gick ut.






DET SOM INTE DÖDAR DIG GÖR DIG STARKARE

Ska snart ge mig ut och springa,sedan hem och duscha och plugga som en galning och försöka få bort så mycket som möjligt man vet ju att det blir SUPER MYCKET veckan innan betygen sätts.

min nya klänning!

Min nya student klänning har kommit! jätte glad den såg fin och unik ut presis som jag ville.
De är faktiskt köpt från det nya tradera" så kläderna kommer från asien.Hahah
så hehe lite detaljer! vill inte visa hela för jag tror jag ska sy upp den lite och den var lite stor hehe så det behövs med fixas men har ju tid på mig!,föresten kom på exakt vilka skor jag ska ha! ett par bruna med klack!

I'm lazy but you like it.

Linda brukar alltid vara så bra på presenter. Något jag inte är hehe men ändå allt är bättre än inget! och GRATTIS LINDA!


if..


på tal om något annat då..


skoltröjan jag hämtade i går!


tired

Hello. tänkte nyss gu vad skönt att jag inte har någon idrott i morgon men..jag har ju en lektion för 4orna i morgon! hehe Så ska nu packa ner idrotts kläder och ja planera en uppvärmning för det är jag som håller i den,även musik till den m.m.

how does it feel?

HEJ! bra dag i skolan i dag, för att vara en tisdag i alla fall. Nu har jag i vilket fall varit ute och sprungit eftersom det spö regna i går strunta jag i det ,och fick faktiskt en liten ångest då eftersom jag bestämt att följa det här, men som sagt direkt efter jag ätit något i dag gick jag ut och sprang.

och det var liksom inte jobbigt men jag var trött i kroppen så det var jobbigt men andningen och allt annat kändes bra men kroppen var liksom som en deg bit hehe. Just nu är jag super trött haha! ska ta och äta snart och sedan bara lata mig tror jag, första gången på ca 4 veckor jag är hemma innan 6 på tisdagar!



you are the best

Marre är så söt!

Ska du ha ett vg?

Dålig planering eller skjuta upp saker skulle kunna vara rubriken med,japo men hade tänkt plugga no nu på morgonen när det är tyst och man kan vara i fred och jag vet att jag måste..om jag nu går upp ja hehe..

OBS! kom på en grej det betyget man får i det här kapitlet i (kemi) blir vårat slut betyg!tror jag i alla fall 99%säker.och jag menar DÅ MÅSTE MAN JU SATTSA?

H A H A mindre press..




count to 3 ,and see me run past you

så ska upp tidigt i morgon och kämpa för mitt betyg i kemi" japp men nu ska jag titta på tv och små sova godantt:)

f5 igen!

så nu! efter timmar av fix och ögon som snart hoppar ut så är jag klar! ändra bara själva headern till slut hah ni som har kollat bloggen har nog sätt 10 st olika designer ,japp men så här blev det ska nog ändra headern snart igen inte så nöjd!:)

---

så just nu ser det sjukt ut och kommer göra det
ett tag men men tryck f5 i bland när ni går in:D så får ni se att det har blivit bättre

miracles can happen.

Så trött tjej som har suttit framför datorn alldeles för länge ska hitta på något annat nu,men nu ser i alla fall designen okej ut, fortfarande lite pyssel men men! måndag i morron,skönt älskar måndagar,på morgonen ska papper och penna med för då ska jag och linorna planera våran lektion.
japp men nu sprängs snart min dator &mina ögon så ses!

Så trött tjej som har suttit framför datorn alldeles för länge ska hitta på något annat nu,men nu ser i alla fall designen okej ut, fortfarande lite pyssel men men!

måndag i morron,skönt älskar måndagar,på morgonen ska papper och penna med för då ska jag och lindorna planera våran lektion.

japp men nu sprängs snart min dator &mina ögon så ses!

 


F5!!!!

klicka f5 och se allt nytt! headern ska göras om det är på väg:D

-

haha säger jag bra jag som tänkte sattsa på VG i kemi men jag fattar just nu knappt G grejerna.. WEE ne men jag ska läsa på nu så slipper jag det i morgon.

Escape from reality

sitter med ett stort glas varm oboy! mumms

What if all your dreams come true

marion har sprungit mycket i dag så nu hostar hon jätte mycket;( lite små orolig för henne! men det går nog bra!

I crossed your mind.



Your silence is slowly killing me

hej på er kom nyss in från en spring runda, sista gången den här veckan, känns faktiskt bra! Har nu följt det jag sa och sprungit 3 gånger på en vecka…Och jag känner redan resultat!


För det första min hals känns inte äns! Vilket det gjorde först gången.., och det kändes super lätt att springa speciellt i början då var det knappt någon utmaning.


Verkligen nyfiken och se hur det kommer vara om 3 veckor! om man utvecklas lika snabbt så ska jag nog börja springa längre.



I think I like it

Just nu luktar det diskmedel och tapet klister i hela huset, japp pappa är i farten och polerar vårat golv eller nja haha ? jag vet inte vad han gör men något med golvet.



girl

arbetar just nu på en bild! ,uppgiften var att göra något i grå skala ,och jag gillar ju att rita människor så det håller jag på med.



I know one day you’ll be screamin’ my name And I’ll just look away

fick en fråga om hur jag ser ut i lugg och ja nåt i den stilen ser jag ut..
haha ne det ser sjukt konstigt ut och är inte bekvämt men detta..
är mer min stil!:D

VILL HA

jag är kär! den HÄR jackan är så grymt snygg!

It's all in your head

Sitter och lyssnar på acoustic 2012 och pluggar no till provet på tisdag "elektrokemi" hehe inte min grej,men jag gör ett tappert försök i alla fall:)

ny duschad och glad

GODMORGON! hoppas alla mina läsare sovit gott! jag har sovit länge och djupt i natt så är helt beredd på dagens alla äventyr♥



my happiness depends on you and whatever you decide to do

i helgen ska jag
*börja med svenskan
*plugga matte
*plugga super mycket no
*planera med lindorna om lektionen vi ska hålla i.
*lata mig och sova länge!¨
*träna
*stan
*rita en bild i svart vitt/hitta inspiration

ny favvo produkt

hello fick nyss en super bra grej nämligen en concealer! som passar till min hud! YEY super glad alla brukar vara för ljusa för mig! den kommer från yves rocher:)


kasta inte pärlor åt svin

Sitter och kollar på skönhets bubblan på 1an,det handlar om skönhets operationer som blir vanligare. Men varför ser jag på det?

 

Jo en tjej som heter Jane är med och jag tycker hon är så himla bra på att prata om varför man tex opererar brösten fixar läpparna näsan m.m.Dom har även i mängder av andra tjejer som blivit intervjuade snackar om att de ångrar sig men en del andra säger att det var det bästa dom har gjort. De flesta gör det för att få bättre självkänsla.


i övrigt dör 28 möss för att vaccinet ska testas, liksom tänk er 28 möss för att kvinnan ska få större bröst och bättre själv känsla bara jag som tycker de låter super konstigt?. Visst är det okej med sånt där om man är sjuk på något sätt? men är man inte det ska man inte göra det.

 

De som gillat detta och gör det säger ingen tar shit av det bara jag själv i sådana fall men jag mår bra av det, men så är det inte ,speciellt inte om du är känd för då inspirerar du yngre tjejer att göra det tänker  på alla stor bloggare här..,och du förstör för dig själv du tar in gift i din kropp, och som sagt vaccinet måste ju testas några gånger så att du inte ska få i dig gift

klicka här för att se programet.



du ser ut som du gör av en anledning och det är dina brister som gör dig vacker och unik

Who's Laughing Now

Hello! i dag har det regn snöat exakt hela dagen,men gick ändå till ica på rasten hehe,när jag kom in var jag genom sur så hängde upp mina vantar på tork i skåpet och då blev dom torra:D smart tycker jag.
(en av mina tidigare bilder)
så nu ska jag ta och fixa mitt rum som exakt ser ut som en BOMB HAR LANDAT.

bara för att


i believe in magic

Har varit ute och rört på mig,skönt. Nu ska jag snart gå ner och äta tror ingen fattar ur himla hungrig jag är"! sen ska jag snabbt upp och snacka med lindorna om lektion saken. haha känt mig stressad hela dagen^^.

I will reach my goal

Hello nu är man hemma då:) dagen började med att jag glömde att vi hade prov hehe..nationellt och ja jag satt vid bilden just då och vänta.. nästan själv sedan kom en av dom på att det var nationellt och jag bara shit haha just det! jag menar jag skrev ju det på bloggen i går,hur kunde jag glöma?!men men det gick väl bra tror jag?

 

Senare idrott då det bestämdes att jag linda ,linda ska ha en lektion för 4erna på skolan ,så vi ska prata mer om det på skype i kväll för det är redan nu på onsdag.Sen såg vi änu en gång en andravärds krigs film.. AHH så hemskt jävla trött på dom tragiska filmerna sätt ca 5 st denna månad" och det är så negativt och hemskt så tycker dom kan ta någon annan film.


dream

hej då på er hoppas alla får en bra torsdag!

as usual

sitter och lyssnar på radio,och äter min frukost ska dra mig till skolan snart.

fel!

Sitter och kollar på kalla fakta ,idiotiska poliser som jagar en motorcykel tror det var så att de inte hade en nummerskylt på den ,men ja här börjar jakten på  motorcykeln super fort  ca 200 km i h i över en halv timme!

 

Och poliserna får inte jaga någon så länge speciellt inte (när dom fattar att dom aldrig kommer kunna hinna i fatt den i alla fall”) men ändå så åker dom i 285 km i h och jagar motorcykeln"! och sedan säger "vi sysslar inte med att jaga" haha och i slutet av programmet säger poliserna fan va kul


Aså kan man som polis vara knasigare? allt slutar med att killen som kör motorcykeln dör, som tur var dog inte tjejen som satt där bak, så att någon kan berätta vad som verkligen hände för poliserna vill inte ställa upp på intervju, eller jo en men han bara förnekar allt haha? Fick dom körkoret gratis eller?

Haha konstig förklarning men ni som har sätt på nyheterna den senaste tiden vet nog vad jag snackar om.


bra musik att springa till!

Britney Spears , I Wanna Go
Britney Spears performing Till The World Ends
madonna give me all your love
michael jackson they don't care about us
michael jackson beat it
turn me on david guetta
the black eyed peas i gotta feeling
så det var några jag körde med i dag!;) finns ju super många flera bra! men några förslag,musik gör ju det så mycket roligare att träna eller hur?:D


You are just a chorus, that succeeded trapped

Ja som ni vet har jag SUPER lockigt hår ..egentligen, men det var i vintras då jag använde silverschampo mer eller mindre en gång i veckan ett långt tag!
Ja och dränkte håret med blondin medel, klippte i håret m.m" SÅ JÄVLA IDITOSKT AV MIG! efter det körde jag med tusen hårinpackningar klippte mera själv m.m.
Och nu har jag kommit på det bästa till ALLAS hår" vet ni vad det är? jo lyssna noga här .
Tvätta håret så lite du bara kan" haha jag vet det låter snuskigt men det blir mycket finare när man väl har tvättat det, sedan en sak till ha tofs! jag har haft tofs hela veckan super bra speciellt en sån där hair donots super smart! Aja nu vet jag i alla fall att jag ska klippa och slinga håret innan somarlovet:)

jag diggar

läs det kajsa diggar ,marre-diggar

en egen måne


kul och tråkigt..mest kul!

i morgon är det torsdag och det betyder..

Something tells me you know how to save me

hello! fixa in min musik som jag radera i går hehe..tur att det fanns kvar på datorn:)i övrigt har dagen varit bra spendera ju hela eftermiddagen på en bio,så även fast att bion inte ägde, hade linda och jag SUPER bra platser.Så nu ska jag ut och jogga:) hastalavista!



la

i morgon ska vi och se på bio så måste komma ihåg pengar och så klart min mobil! funderar även på att gå så att jag kan kliva av bussen vid min hållplats o inte skolans. Men jag vet inte får se hur jag gör? nu börjar i alla fall det fantastiska programmet hej då!



Dreamcatcher

HEY YOU GUYS! har varit ute lite nu det var kul! nu ska jag ta och kolla på tävlingen om headern och sedan se klart på TOP MODEL 17!  WOW så bra missa ett tag eftersom jag var ute men men och sedan lyckan i LA ! ILOVE IT så himla bra!
en tröja ni sätt förut från gina! även ett brunt linne som passa perfekt till tröjan!

En dag

◊haft huvudvärk hela dagen
◊lyckas radera alla spellistor på mobilen, även två album! HUR? aja dom finns på datorn.
◊haft tränings värk på rumpan,knäna även alla sidor man nu har på smalbenen.
◊fått en basket boll på huvudet.
◊haft no och fick reda på att det är prov på tis
◊haft min sista kvällsskola:D
◊blivit attackerad av marion i hallen.

nu har JAG bestämt mig.

I går såg jag en tidning på bordet när jag skulle ladda min mobil, tiningen var uppslagen och nyfiket kollade jag vad det var på uppslaget, det var om träning. I vanliga fall när jag ser super duper långa reportage om det så brukar jag bara gå i väg ,men detta var kort och med en peson jag sett förut.

 

Det var säkert av en slump tidningen låg på det uppslaget och i övrigt läser jag aldrig ”mammas Amelia tidningar” men jag satte min mobil på laddning och läste klart artikeln den handla om Marie Robertson som hade

förlorat sin astma på grund av att hon gick ut och sprang ,enligt mig lät det HELT fantastiskt.



Så jag vart himla motiverad när jag såg detta så i dag gav jag mig ut och sprang intervaller på 3 km!och det tog bara nån kvart,haha nu sitter jag här och känner mig inte speciellt bra haha känns som om någon planterat en blomma i halsen på mig så ont gör det haha! men enligt pappa är det för att man är ovan ,så ska nu ge mig fan på att jag ska kunna springa långt och fort!

 

så ska varenda måndag , torsdag och lördag gå ut och springa/jogga/gå snabbt samma sträcka ,enligt en sida jag kolla på så ska det ta hela 3 månader innan man kommer in i det och inte tycker det är jobbigt. Men det är värt det, man känner sig piggare, att man rör på sig gör att man får mindre risk att bli sjuk tex förskyld m.m,och sedan så får man så klart snyggare kropp.

 

Det jag har som motivation:är alla i min omgivning som varenda dag klagar över sina kroppar SÅ sjukt trött på det! HALLÅ? Gör något åt det stället för att klaga. Men mitt mål är inte att bli super smal utan i stället bygga muskler och speciellt få mycket bättre kondition ,eftersom den tyvärr är i botten just nu hehe:).


don't play that stupid game cause i'm a different kind of girl

HAHA i morse var det verkligen segt att gå upp..Fatta nog aldrig hur bra jag hade det på lovet som kunde sova till 10-11?:D jaja bra att komma in i rutiner i gen antar jag.

Men samtidigt undrar jag vart fan mitt lov försvann? haha vem tog det? och gav mig bara ca 5 min?


cage

Varit upptagen hela dagen och är upptagen nu med egentligen men tänkte blogga lite snabbat om min tröja jag har på mig just nu:)tröjan är från ellos

det kommer annat i mellan

Kom nyss på att jag inte skrivit något i dag! haha har varit vid datorn och skrivit på svenskan som en galning sedan 11  haha och jag är inte klar än! just nu ligger jag på 10 sidor:)


TÄVLING

Vet att det är många som vill ha nya headrar där ute, så tänkte dra ut en tävling om att vinna en!,så nu kan ni vinna en header gjord av mig efter era önskemål! Skriv jag är med så jag vet att du vill vara med;),om du vinner så mailar jag dig:) så glöm inte att fylla i bloggadress och mail!

PS:kanske drar flera vinnare":D MEN BARA EN HEADER INTE DESIGN.

 



fågel vs saluki

hittade denna på youtube! haha så söt!

nästan klart

hello spenderat dagen på altanen med datorn och skrivit nästan klart mitt sv arbete, på slutet så tog jag och Photoshopa till en framsida nöjd faktiskt:)


awesome


hejsan hoppsan på er! i dag har jag på mig tröjan jag fick från ellos i går.och om någon undrar vad det står på den så vet jag inte haha? det är i alla fall inte eng eller svenska.

fin dag

För en gång skull vaknar man med solen i ögonen ,haha kanske inte något att föredra men i dag var det så .Tror inte det har varit så här soligt på hela lovet. Så på morgonen fick börja på altan med fågelkvitter utan för, ska skriva klart den där jäkla svenskan nu sedan gå ut och njuta av dagen:)


I like!

Fast att dagen har varit lite oturs drabbad så har jag faktiskt fått mängder av roliga grejer som har gjort den super bra!

en super härlig parfym från puma.

2 olika tröjor.

50 kr.

och ett brunt linne som jag köpte själv då som kommer passa super fint till ett speciellt plagg!

och en hair donuts som jag har på mig just nu super smart sak visar det mera i morron i ett inlägg då eller senare i kväll,Ärligt talat ett av mina bästa köp på länge!


den 13.

hej hej hallå! ja lite om oturen då.. inte bara för mig då


*dagen började med spö regn


*vänta på att bussen skulle komma.. I DET VÄDRET

 

*jag hade tyg skor haha WTF klantigt! super blöt blev jag.

*hitta inget super snyggt.

 

*i en prov hytt tappade en tjej en porslins skål eller något varför hon hade med en vet jag inte heller men men, den gick i tusen bitar.


*linda och jag gick och tog ut pengar först ville den inte ge oss några pengar men det funka sedan'

 

*sen det värsta haha! ni vet så här små korvkioskar/ affärer så här gatukök kanske det heter? i alla fall när vi gick förbi så blåste det till och allt vatten från det lilla draperiet på taket ramla ner  och vem stog där? jo vi..,jag såg det på något sätt innan och han stanna lite men inte helt så hela mitt huvud blev genom surt och lindas ben även bådas tyg skor" haha alla glodde på oss och peka men vi bara skratta!


men hallå jag har haft dö kul så strunt samma lite vatten har aldrig någon dött av:D


rensa huvudet från moln

Min kära lilla vän har precis åkt hem ,så nu i skrivande stund sitter jag med Marion i knät super gosig är hon och världens bästa hund! skriver snart om våran oturs dag för det har varit en sådan.


love in the air

haha ja ni att välja kläder i dag tog tusen år hade ingen inspiration så bara drog på mig något..


Ooh na na, what’s my name

hejsan hoppsan i dag är en regnig dag Marion har varit ute och är nu super trött så haha få bra bilder går inte..


Complicated

Godmorgon på er fredag den 13 i dag då WEHo undra vad som kommer gå snett? i vilket fall ska dagen spenderas med en kompis på stan.


revenge

sitter och kollar på revenge, historiens bästa program:)

I dream in colour

hello" försökte ladda up videon förut men det tog längre tid att ladda upp den en vad jag hade tänkt mig.
Men här är den i alla fall:) Det var i alla fall super kul där,no grej kan man säga att det var.. haha om man ändå fick ha no lektionerna där!

låtarna som är med är nicki minaj super bass & good girl carrie underwood

I bet you I can tell you

hejhej! hemma igen men ska snart i väg igen eftersom min bror fyller 29 i dag:),videon kommer upp senare eftersom den laddar segt!




drar mig:)

hej på er! i dag ska jag till visualiseringscentret :) filmar en video som ni får se senare!

mina älskade videos

kommer nog upp ett till imorgon har en idé nämligen :D


Now it's too late for you and your white horse

pappa har formaterat om min datorn nu så den går super snabbt SWICH säger det bara :D. Så det är väl anledningen till att jag inte skrivit något.


love


wish I was thoughtless

visst är den fin, fick den av mamma i går!:)så himla fina detaljer på den och älskar färgen vad det nu är för färg vet jag inte liksom inte puder rosa men lite gråaktig kanske något

Girls Just Want To Have Fun

Varit på en lång promenad i dag, verkligen super trött nu haha! men det var väl kul ändå antar jag.
bättre bilder på mina kläder i dag  kommer senare:)

no rain

en bild sen igår då det regnade så dant, hoppas det inte gör det i dag

det är dom små sakerna som gör det.

Sitter och kollar på lyckan i LA den bästa serien just nu:)
funderar på vad som ska hända i morgon ,kanske åker in till stan? eller åka och simma? hehe skulle ju vara soligt i morron? så kanske vara ute?... eller så stannar jag hemma och pluggar vilket är behövligt!? eller så gör jag allt?,aja nu ska jag snart släcka i vilket fall kram på er hoppas ni sover gott!

just smile.

Hej på er! tagit min andra spruta i dag bara en kvar nu , yey !Efter det följde jag med mamma och pappa och kolla på olika tapeter  vilket inte är det roligaste jag vet ..ne men nu protesterar min mage så måste gå ner och äta.

i mina vildaste drömmar

topp-monki,tröja-lindex,byxor-second hand,skor-nelly.

Best Thing I Never Had

hej! just nu sitter jag och kollar på när Marion vräker i sig sitt tuggben med kyckling smak haha hennes favorit godis.

haha ser ni bilden! jag tog benet och hon bara stirra på mig!

Det är så logiskt, alla fattar utom du

min älskade kamera mugg!

poker face

sitter i sängen och nu kommer världens sötaste Marion upp och satter sig bredvid mig,hon brukar inte göra det men har börjat göra det nu under lovet, väldigt roligt tycker jag. Men men ska snart släcka lampan måste bara gå de 2 meterna till badrummet och borsta tänderna ..haha känns som två mil"

ritat

ritat klart en bild nu:) tycker den blev fin faktiskt:)nöjd för en gångs skull haha inte likt mig!


someone like you

okej en beskrivning till två galna bilder! det fanns en grej man kunde dra i så blev det som vågor och ja ,kul var det väl men jag tror kameran lyckades fånga de lyckligaste ögonblicken,haha:)

orm safari

hej! på er gissa vart jag har spänderat nästan hela dagen ?JO på orm safari ":D är lite små rädd för ormar just men det var kul ändå faktiskt roligare än vad jag hade förväntat mig.

Eftersom man inte skulle göra några ljus/ljud i från sig så djuren inte skulle bli rädda så kunde/fick jag inte fota dom,men det var då jag kom på den lysande idéen att filma dom i stället det är ju både tyst och utan ljus"!

så här nere är en liten video på dom hoppas ni gillar det:)


One of Us

japp nu är påsken slut då , men skönt att man är ledig en hel vecka  i alla fall:)

run fast


frukost

härlig morgon, och jag satsar på att äta frukost,Gurk Macka med juice:)

Slow down, you're gonna crash.

sitter och kolla på ugly truth på 3an,ganska bra faktiskt men den har knappt börja än:)

space

fixat hem lite penslar det här är resultatet av lite fix i photoshop

my treasure on the ocean floor

Städat i min nattbords låda ,behövligt kan man säga .Hittade mängder av roliga små saker och en liten ask med snäckor i och på som jag hade glömt att jag hade.

Vart asken är i från vet jag inte exakt, tror de kan vara från kreta, snäckorna kommer från Göteborg har jag för mig, träffade en tjej där som gav några av dom till mig men några av dom har jag hittat själv på havs botten.

lollipop

Vi äter ofta på samma pizzeria på helgerna och en som ligger ganska nära oss, när mamma gick dit för första gången, Så frågade dom om hon  hade några barn och hon sa så klart ja" så varenda gång när hon nu går dit  så kommer hon hem med klubbor ,inte mig emot dom är ju super söta!

hit her again and whine more about it

så ska springa ut med vovvarna en runda nu, väldigt härligt väder för det måste jag säga ,vindstilla och soligt!


vill du följa med så kan du få en replik eller två i mitt liv.

sitter och skriver en låt, framåt går det men i en krokig väg med hård motvind:)

@svenska

ätit super mycket godis nu och pluggat svenska haha jag som trodde jag var klar eller jag som var klar och sedan radera mitt arbete så nu ska allt göras om :( yey det bästa som kan hända under en ledig vecka"

go wild


accessoarer freak


och detta är bara lite av det har mera hehe accessoarer freak helt klart haha!

vinter land

egentligen tycker jag nog om snö, visst den är lite sen och så.. hehe men ändå kan ju gör mycket kul med den tex fina bilder!):)


tror jag..

vad som kommer hända under lovet!

*i helgen sova och plugga klart kom på att jag raderat mitt svenska arbete(misstag!) så nu ska tre sidor skrivas om aja det kunde varit 8 sidor:)

*sova hos manda, tror det skulle bli så men jag vet inte.

*träffa linda och Mattias!

* små plugg

*rita och göra saker jag diggar!:D



videos

några videos jag har gjort funderar på om jag ska göra någon mer:)har ni Idéer så är det bara att säga till antar jag:)

påsk!


min sida

ni vet att jag har weheartit va?:D ni kan följa mig där och se de bästa bilderna jag har tagit och de jag hjärtar klicka weheartit.com/salukis <--- min sida
eller vill ni kolla runt själva på andra bilder som inte jag har tagit då! finns miljoner klicka weheartit.com

påsk och jul

man brukar ju säga att jul och påsk är lika och ja..

vinnaren

inte så super fint men okej:D
http://awesomenessphotos.blogg.se/

jobbar på

hej haha kom på att jag har en tävling där jag ska rita av en person !så har börjat med det nu lite efter bara men men bättre sent än aldrig antar jag!


vinnaren

klicka HÄR för att komma till veckans SCORE"


långfredag

Det är en sån här tråkig dag idag ,snö storm ute och jag är shopping sugen men icke går det för det är stängt .Eftersom det var i dag jesus hängdes upp på ett kors .Onödigt egentligen både för honom och för och mitt shopping begär ..

men men ska fixa i ordning mig nu morfar kommer visst snart, kul att något kan hända!:D


får jag vara med bara så går det bra.

HOLA! fredag i dag och jag är ledig :D tyvärr så spö regnar det ute:/ och jag ska snart ut med hundarna inte det roligaste.

bilder från i går när jag trixa med marres hår haha gulliga lilla marre låter mig göra allt så länge hon får vara med"



vad man kan göra med en ipad

om någon undrar vad vi såg på våran lektion.. ._.

cause I wanna be with you all the time

Enligt mig är påsk härligt! en av de bästa högtiderna!



taggar med en låt

IT´S FRIDAY FRIDAY..

lill fredag

hello i dag har väl dagen varit lite speciell kan man säga.

tjejer som har slagit vandra… Och sedan mer eller mindre skryta om det..?..

haft en vikarie som säger vad vi ska kolla upp på youtube på lektionen

kille har flugit av moppen..

jag fatta matten..

MEN wtf shit samma det är lill fredag!:D

Confidence is a must


never give up.


det handlar om att behärska konsten att ignorera okunskap


marre diggar

läs det kajsa diggar med vet jag :D

dagens skämt


Watching people break the rules.


skol trött som fan.

hihi snacka om att jag har roliga, hundar kajsa ligger på magen och marion på ryggen haha så är det alltid!

dö frän

canon zoom lens EF 24-105 1:4 L IS USM
nu har den kommit! YEEEY!


dö cool ju ,hihi för er som inte fatta.. det är en mugg.

Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

hej hej! nu ska jag ut och plugga svenska! hörs-.

Hastalavista



hihi


I know you want :D



Nothing is impossible

Snacka om att det är efterlängtat !haha! skoltrött som bara den!

-



Dye dip hair


Så himla coolt vill göra det med mitt hår! men haha kommer aldrig våga och mitt hår har slitits så mycket nu och har blivit super mycket tunnare än vad det var förut och så..men ändå det är dö coolt!

bilder från we♥it

YEY SCORE

LÄNK TILL  bloglovin fb

I ÖVRIGT ÄR DET BARA
ATT KÖRA PÅ
DRAR EN VINNARE PÅ FREDAG

WHAATS´S UP?

haha eller så hade någon svårt att välja kläder i morse.. i vilket fall ska det städas nu sedan matte plugg WEE..

wish I was like you


april väder

:) april väder ute ena stunden sol sedan snö storm som nu haha..

success is the best revenge


Before you open your mouth think about what you say

'
haha efter att ha tagit 100 bilder på mig och marre tröttna hon och gick ..

Don't take me for who I was yesterday

hemskt bra låt specielt texten ALLA tycker jag ska lyssna på den!

It is the hard facts, when someone you love never call you back

YO GUYS!

Så fort som det slutade regna/snöa/hagla eller vad det gjorde sprang vi ut! hhihi och ja det var dö kul men kallt ,så  det var tur att lång byxorna fick komma på.


FEARLESS x2

super glader fick mvg på denna sak! trodde på g- eller något hahah! YEAH"


Well here I come and I'm so not scared, Got my pedal to the metal, got my hands in the air.


HELLO!ska ta och plugga matte nu huhu:( sparar alltid tråkiga saker uhh.

Slow down, you're gonna crash.

sommar outfit kan man kalla det. linne från gina, byxor från Lindex, höga strumpor från Åhléns, tjock tröja bikbok ,accessoarer JC


1000000 mil

Tjo drar till Thailand i dag:) KUL VA!! är borta en månad eftersom mina föräldrar ska jobba där.. :) och det här  är mitt hotel"! vill ni se flera bilder? KLICKA HÄR.


RSS 2.0