det blir bara mera och mera

glader är man väl inte..  ärligt talat ju mera man pluggar på något desto mer blir det kvar att skriva! bara  jag som känner så? till en annan sak jag ha tappat bort det jag skrev innan så måste skriva  om det tusan:(
neah nu räcker det för i dag .

röra på sig.

Hej hej! Satt och skrev lite om förintelsen under andra värld kriget när jag fick så himla ont i mitt ben så tog en Alvedon och gick ut och gick ,oh då tänker ni HALLÅ!? ”varför då ska man ta och gå och lägga sig” ,men det är faktiskt så att det blir bättre när man mjukar upp musklerna så tips till er som har ont rör på er för det hjälper  visst det är jobbigt i början men det blir jätte skönt sen!

så nu ska jag plugga videre på detta hemska kriget.

då kanske du inte känner mig så bra då.

Gissa hur min dag börja i dag?

jo jag ramla  med cykeln i värdens jävla fart! det var ju frost ute i morse och lite halt i alla fall i svängarna haha det första jag tänkte när jag sladda till var "va fan nu ramlar jag undra om det gör ont" haha? och sedan när jag ramla såg ja allt vända på sig haha det var fan coolt nästan värt det super duper stora blå märket på benet ( OBS:får aldrig blå märken så då kan ni ju tänka er) och de små skrap såren på händerna och skarp såren på armbågarna…Eller kanske inte.

I vilket fall så tänkte jag gå hem eftersom jag slog i så jävla hårt vart jag yr och spy färdig men stanna kvar i alla fall och efter lunchen vart det bättre men det gör fortfarande fruktasvärt ont.

MEN HEY DÄR TÄNK POSITIVT!


slappt

hej hej! baggiga byxor i dag från lindex! super sköna oh snygga!"och mysis tröja från bikbok

iknow it wasn't right i can't even sleep at night

haha marre ligger i sängen och stirrar på mig som om jag är dum i huvudet så ja ska ta och titta lite på tv:)

-

¨
¨

if i were a boy even just for one day.

hej hej! kollar runt på coola kläd ställen.

en men super mycket t-shirtar med roliga tryck men aså ärligt talat nästan alla sidor men fina kläder är från London med dollar;( det suger men här är en sida med lite små fina kläder:)

THE BETALS! fastna direkt för den tröjan haha när jag sa det till mamma sa hon bara "det är ju bra om man gillar deras musik med^^" haha jo kanske det



i love baggy jeans

okej vad menar hon nu? jo att baggy jeans är så jävla snyggt! okej kanske inte den sista bilden de är lite för baggy! haha  ne men sådana byxor som inte sitter helt tight på benen liksom lite baggy :D dö fint"


fjäril

hej hej hade på mig ett hårspänne i dag som föreställer en fjäril! super fint tycker jag!:D från lindex

Vi Gått om varandra så många gånger nu

hej hej" när jag kom hem det vill säga för inte alls länge sedan var himlen super fin så gick ner med mitt stativ för att fota men det var inte alls fint på det stället och orkade inte gå en bit... haha lat men men! i alla fall när jag kom in såg jag att kajsa var rädd för mitt stativ! haha hon är rädd för allt!


love in the air

När ska man lära sig att inte vara trött på morgonen? haha skumt!aja i vilket fall ska gå i dag tror jag så får jag lite motion i övrigt så ska jag gå i skolan till klockan 6 i kväll  YEY!! kul va?..

-speglvänd-tröja-från- ellos-

för hundarna kan man lita på

Sitter här och är dö trött! så ska släcka nu sweet dreams♥

mörka rum blir ljusa

OO där vill jag bo kolla så ljust och fint! eller vill jag bo i photoshop...
tråkig bild eller hur!
ser ni finare va?:D men det var en dålig bild att redigera med,dåligt tagen o.s.v..,NI kan testa att fota moln och använda den här funktionen det funkar as bra,molnen syns nämligen bättre då:)

Fukin' Perfect

hej på er! pappa fixa mitt kort på kameran nu man var tvungen att formatera kameran alltså fast att alla bilder var raderade fanns det rester kvar ,I KNOW det låter super konstigt men i vanliga fall rensar den sig själv automatiskt.

Har rensat bilderna på datorn också ska ut och fota lite nu och testa mina nya Photoshop idéer:)

 


You know it's serious We're getting closer

hej hej! MIN KAMERA HAR GÅTT SÖNDER.. eller neah jag måste byta CF-kortet står det vet inte varför det skulle behövas? har raderat bilder och så? aja i vilket fall att blogga utan kamera suger!

i vilket fall fick jag hem tidningen FOTO sidan i dag:D och en skiva med Photoshops tips! sitter och kollat på det nu kan tipsa er om saker senare en del saker han säger är jävligt bra!


madde i USA!

hej hej på er! sitter och snackar med min kompis på andra sidan jorden haha lite små kul:) hos henne är det 17 grader varmt och klockan är typ 1 på dagen då.
så ne men nu ska vi snacka vidare lite sedan ska jag ta och gå och lägg mig!

konstigt är bara för namnet!

tog en paus från skrivandet
och åt en muffins!och gick ut ett tag så fint väder i dag igen ju!


två bilder på historiens sötaste salukis!

Mitt ute i skogen stod det stolar! alltså har alltid tyckt den här skogen är skum eftersom det ligger saker över allt ,och du inte vanliga skogs grejer utan allt möjligt tex möbler ..okej det kan vara någon som inte orkar åka till tippen med dom men aså dom här stolarna är super fina om man inte skulle ställt dom inom hus? man kanske kan få ett par 100 får dom ?,men det går ju inte nu när de är förstörda .

Visst är det skumt? Och jag får jätte läskiga vibbar när jag går där så en av anledningarna till att jag aldrig går själv där, haha feg är jag.


nu kan ni gilla min blogg på FB!

hej hej! har fixat nu så nu kan ni gilla min blogg på facebook!
så om jag tex har en tävling eller  något så skriver jag det där:) smart va?
http://www.facebook.com/pages/salukiswebbloggse/183305551772212<-------------klicka
eller så klickar ni på F -et högst upp:)

incorrect number, try again

Sitter med min mobil och försöker ladda hem appar.. ja det går inte bra! för min mail adress [email protected] har hängt sig så jag måste fyll i mitt nummer på sidan? och gör jag det dampar det fortfarande och skriver rätt nummer men dom bara FEL NUMMER FÖRSÖK I GEN..haha hur lyckas jag alltid göra så här med mina mail adresser tex jag ha  1 konto på blogg.se som heter saluki! kan ni fatta jag vill ha det namnet igen men min mail dampar och man kan inte byta och jag vet inte ens vilken mail jag använde? vill inte heta salukis set stör mig haha"

EHH nog om mina problem hoppas alla haft en fantastisk dag i dag!♥



smile as long as you can

hej hej! nu är jag hemma igen,gu så skönt sitter med tusen filtar och funderar på om jag är sjuk frusit hela dagen uhh! men men det var trevligt hos josse,super kul att träffa henne igen var så otroligt länge sedan.
hon har med en blogg kolla den! joossefine.devote.se/ så nu ska jag med mina tusen filtar gå och lägga mig haha dö trött! men men ses!

fint!

hej! hemma! från stan nu:)hitta super mycket bra men en sak på bikbok som jag älskar!
så nu måste jag dra till min vänn tar med kameran!

mina älskade tyg skor!

Kollade lite i min garderob förut!så kul att hitta saker man glömt! och då hittade jag mängder av gamla roliga fina skor! En del för somriga för att ha på sig nu men några i alla fall 2 par Sneakers och ett par converse!

haha mina  Sneakers för typ 2 år sedan tror jag;) det var med dom här jag lärde mig att man ska knyta skorna när man ska cykla!
tada! dom ligger på tork efter att ha blivit tvättade för att användas senare i dag♥

yey!

hej på er och godmorgon! nej jag har inte joggat, för att min kära mamma som skulle väcka mig halv 9 inte väckte mig! och hon försov sig inte eller något heller hon var ute med hundarna och åt frukost ._..Fan kommer inte kunna somna i natt AWW arg! aja i vilket fall ska jag i alla fall göra lite saker på listan nu,och joggingen får la bli senare.

 



mycket att hinna med!

en bild på mitt akvarium! nya fiskar,flera bilder i morron!

hej på er! ska ta och gå och lägga mig nu vända dygnet lite:)

i morron ska ja fixa

*jogga!----TIDIGT!

*rita av bloggläsare! eller ja en lycklig persson"

*matten!

*son

*blogg design

*åka till stan

*kanske träffa en super gammal barndoms vän!

PS: där glömde vi en sak BLOGGA!

så ska ställa klockan så att jag går upp tidigt och hinner med allt.


design fix!

om ett tag kommer min blogg se super konstig ut för  en super snäll persson ska hjälpa mig ändra lite på deignen!så som sagt om det ser super konstig ut eller inte går och komma in på bloggen är det inte fel på bloggen utan trix med designen!

fota stjärnor!

Eftersom det varit fint väder hela dagen var det otroligt stjärnklart ute !,har aldrig fotat stjärnor förut men det vart okej,lite  man ska tänka på.. ha hög ISO(gör bilden ljusare) (jag hade högsta) och sedan ha lång slutar tid alltså att fotona tas segt ,jag hade inställningen A-dep ,och har man hög slutar tid tar det så lång tid innan fotot tas så man måste hålla helt still gör man inte blir det suddigt! så jag använde stativ:)






Ser ni andra bilden? det var två stjärnor åt det hållet som lös jätte starkt! men grannen behövde nödvändigt viss ha lampan tänd:(! pajar ju haha hade lust att gå och fråga om han kunde släcka den men det kommer väl flera tillfällen att fota fina stjärnor:)!




kajsa "dödar"påsen

hej hej! laddade nys in en video ,tog den när vi var på promenad idag haha tycker det blev lite små kul:) otroligt kul att se för att för super länge sedan så var dom ju jakt djur, och de dödade sina byten genom att skaka på dom och jag sparka till en plast påse  och kajsa tog tag i den och först skulle hon skaka den men haha hon fasta med sitt ben, Sedan skakar hon den! Tycker det är dö coolt att något sådant super gammalt sitter i sig fortfarande!

före vs efter!

hej på er! hoppas alla läsare haft en underbar eftermiddag solen!när det var som finast fotade jag lite och har även redigerat bilderna och de blev så otroligt mycket bättre när jag gjorde det kolla!

go cart"

I morgon är det fredag fredag WOW WOW!
sitter och kollar på unforgettable älskar det programet så himla bra haha jag och polis serier..
aja i morron kanske jag och anton ska åka go cart"! wow! länge sedan så det ska bli super kul om det nu blir så:)

allt för bloggen eller?..

hej på er! just nu har jag värdens värk i nacken eftersom jag suttit och kollat ner på min skärm i två hundra år för att fixa till det sista i designen. Funderar tex på att lägga in en translate vid sidan om så att hela texten översätts när man klickar på den..! någon som vet hur man gör kan ni ju kommentera!

Aja nu ska jag nog lägga ner datorn för i dag så den får vila lite den har varit på hela dagen så den är kokhet att ha i knät just nu! haha.

en bild på kajsa.


intervju med marion

vad gör du under dagarna?-jag springer äter äter äter och sover går även till dag matte på dom dagarna

då ingen är hemma och kan ta hand om mig och kajsa.

vad tycker du om kajsa-tycker mest att hon är i vägen men när hon väl är borta så vill jag att hon ska vara här^^

vad gillar du mest?-mammas tofflor

favorit mat?-pizza!

BLÄ mat?-torrfoder(hundmat)

vart sover du?-oftast hos mamma och pappa men i bland hos amanda! tycker hon ska ta så mycket plats så nej helst inte.

vad tycker du om Amanda?-jo hon är lite jobbig i bland tex om det spö regnar ute och jag vill gå ut och lukta på saker så tycker hon det är onödigt!

något du inte gillar-grannens chiwawa den är otroligt dum enligt mig och alla andra tjej hundar har jag något emot ,mamma säger att det har med min ålder att göra men ehh shit snack dom är bara konstiga så är det


allt är nytt

hej på er! Jag totalt älskar min nya header & design! och kolla högst upp i hörnet kan ni klicka på 3 olika filar och på den i mitten kan ni maila mig och på dom andra två så kommer ni till min fb & min bloglovin!YEEY och det fixade jag helt själv haha super stolt!
om ni inte ser headern eller något annat ser otroligt FEL ut så klicka på f5

test

test

http://salukis.devote.se/

http://salukis.devote.se/


RSS 2.0