Bland mina fluffiga moln

I dag har jag lagt tillbaka möbler i mitt rum och fixat lite mer,inte så mycket kvar att bära in längre:D så i morgon får ni se före efter bilder! spännande? se fler bilder i mitt förra inlägg HÄR.
I alla fall alla moln har jag och mamma målat själva med varsin svamp,som vi doppat i vitt, blått även grått för att få dom att se äkta ut,i alla fall så ska jag ta och hoppa i säng om ett tag ska fixa lite saker först,sov sött♥

clouds in my roof

med målarfärg överallt är vi klara"!målade mina monln själv med en svamp ,skriver mer om det senare och
det kommer fler foton när alla möbler är inne :)
 

strema

Hej på er!,jag har hittat en bra serie the vampire diaries,väldigt lik twilight bara men men ganska bra ändå,ni kan strema serien gratis HÄR ,välj först avsnitt sedan klicka på verision 2 (1an är inte gratis bättre kvalite antar jag) och det finns andra serier som pretty little liars ,bara med engelsk tal, så ingen text tyvärr men lyssnar man noga så funkar det:)

you say i can't i say watch me

hej hej!tog en sväng till ikano förut,köpte en ny sport bh som jag ska vissa er inom snar framtid,även en skate bord:D.När jag kom hem gick jag ut och sprang i dag sprang jag 6 km" vilken skillnad från förra gången då jag bara klara 3 och innan då var det 2!OMG jag är nöjd nu,och sjukt trött.

-

Hej på er,och godmorgon,haha när jag vakna så blev det som det brukar bli när man sover borta man vaknar och undrar vart fan man är någon stans,men efter 5 sekunder så fattar jag i alla fall att jag är 2 steg i från där jag brukar sova..lol,I alla fall ska jag ut och gå med hundarna nu , ca 6-5 km kommer jag gå,och sedan hem ta det lungt sedan i kväll ska jag satsa och springa 5 km,som är mitt mål för den här sommaren,och innan vintern ska jag kunna springa en mil,tror det är bra att ha ett mål,det puchar en mer.
 
inte för att jag springer i klack skor,hehe

camping i hallen

hej på er! medans vi målar om i mitt rum viket antagligen tar en dag till så ska jag bo i hallen:D YEY hhihi det är super mysigt! önskar mitt rum var här men lite mindre grejer runt omkring..
haha grötiga bilder eftersom det är så mörkt,men i alla fall det är super mysigt...nu måste jag bara hitta mina hörlurar,eftersom mina högtalare i datorn har fått nått shit i sig så att det låter bara konstigt och jag ska se på en film -the last song- nu så...vart ska jag börja leta?

awsome!

 
i dag har jag på mig ett par vanliga shorts,och ett linne med kineskrage(som mamma kallar det..)hehe,och skor second hand.

Window

hej på er! vet ni vad som hände med vädret? i morse när jag var ute och gick med hundarna var det sol nu är det molnigt igen och regn,nej uhh! det är i alla fall lördag :)så... godis dag:)!!!!!!!!!!
 

måla dagen

vaknade nyss av att någon smart person glömt att dra ner rullgardinen i går kväll,men i alla fall var det väl bra för jag måste så tidigt som möjligt få ut det sista i mitt rum
två bilder
 
 

ville bara säga att


nytt

WALLA! en helt ny design,jag är super nöjd,designen hittade jag på en sida men gjorde om lite och headern har jag gjort helt själv.
blir väl en ny snart igen,hösten kommer ju vare sig man vill eller inte och då behövs ju höstigare bilder.

it's funny how things change

Hej,har suttit i solen i kanske 2 timmar och försökt bygga i hopp mitt stora lego hus så jag kan sälja det ..japp det är sjukt tråkigt men man blir ju brun när man är ute:)och får pengar för det sen,sedan var det att bära ut saker från mitt rum,och änu senare åkte vi i väg och köpte färgen.
så nu ska jag snart ut och springa i går sprang jag ca3 km, en kilometer extra alltså 3!:D!,så ska springa snart sedan äta kvälls mat så vi hörs nog efter det:)

måla om snart!

Hej på er! i dag är det fredag!,och för mig betyder det att jag ska bära ut saker ur mitt rum för att vi ska kunna måla om det i morgon :) yeho det kommer bli super bra! 
test färger jag ska ha en av dom som heter olivia 1717,i mitt tak! haha spännande? 

I see your strategy now ,I bet you have did this before.

Sitter i sängen med mina mysis kläder och har lilla marre bredvid mig,tänkte bara visa lite flera bilder från i dag:)

I see your strategy now ,I bet you have did this before.

Sitter i sängen med mina mysis kläder och har lilla marre bredvid mig,tänkte bara visa lite flera bilder från i dag:)

igelkott

 

Super söt bebis igelkott jag träffa på förut i dag, haha först var den super rädd för mig, sedan satte jag mig en bit i från och stirra på den, och då vart den nyfiken och kom ut och gick mot mig en bit, sedan var det vist läskigt igen, så den gick tillbaka och sprang runt bland gräset, så då gick jag lite närmre men när jag kom tillräckligt nära vart den rädd och taggarna stod upp och man såg hjärtat bulta på kroppen ,tog några foton men haha oo bara önska den förstod när jag sa att det inte var nån fara, så då gick jag i alla fall så den fick va lite själv, Hoppas den inte går framför någon bil nu eller något nu bara.


grodor i like!

Var i stugan en sväng i dag och hittade då mängder av grodor!,så sjukt söta tog upp flera stycken tycker dom är så sjukt vackra:)
 

Pinks nya låt totalt äger!

så sjukt bra är den och när refrängen kommer nästan ryser jag haha:) 

todays

hej på er! i dag har jag på mig en tröja från gina med drömfångare på,och örängena jag köpte på accessories för ett tag sedan,tyckte dom passa ganska bre tillsammans eller hur?:)

todays

hej på er! i dag har jag på mig en tröja från gina med drömfångare på,och örängena jag köpte på accessories för ett tag sedan,tyckte dom passa ganska bre tillsammans eller hur?:)

When you begin a journey of revenge, start by digging two graves: one for your enemy, and one for yourself.

Även i dag är en jätte fin dag,hoppas solen håller i sig i alla fall tills skolan börjar!

do you ever wonder what your life looks like through someone else's eyes?

i morron ska jag gå upp tidigt och äta frukost sedan gå ut och springa en liten runda skönt att göra det på morgonen så man får det gjort.
 

mr know it all.

HEJSAN!sitter och kollar på tv och bloggar,har mycket bilder så det blir nog många inlägg i kväll:),ska även börja rita av någon som kommenterat något snällt på min blogg:) (mest för att jag inte har någon idee om vem jag ska rita av)hehe,och måste börja öva igen jag märker ju att ju mer jag ritar ju bättre blir jag på det, men sedan när man inte ritat på ett tag så kan man inte rita lika bra längre,så är det i alla fall med mig
 
en bild på linda

when was last time you did something for the first time?

hej på er,har nyss duschat och nu har håret torkat ,och jag är super glad det vart awsome!


the reason that i smile

Suttit i 2 timmar tror jag ,och ritat,rört mig i ansiktet(fast jag sagt till mig själv att jag inte ska!)(så har antagligen svarta blyets fläckar i pannan ) vackert!:D men men  här har ni resulatet.
 
Jag ritade av en tjej som är sjukt söt,måste bara påpeka att hennes läppar är helt fantastiska(det lät creepy
i know men men) det är sant! japp i vilket fall hittar ni hennes blogg på sannaantonia.blogg.se

Ingenting är som det ska, likadant från dag till dag.

HELLO!har varit lite nere när det gäller bloggen,ingen vidare kvalite på inläggen m.m,så ska skärpa mig,i vilket fall har jag klippt mig så antar att ni får se bild i morgon:) skulle kunna ta ett foto nu men det kommer inte bli så bra eftersom det är så mörkt,så det blir bättre i morron,och i morron ska det ju vara sol och runt 24 grader! YEHO nu kommer sommaren:) bättre sent än aldrig antar jag.
 
 
 

Hastalavista

så nu ska jag ut och springa :)

örhängen

Tänkte bara visa mina fina örhängen jag köpte på rean på accessories i går,enast 24 kr gick dom på,och jag tycker dom är super fina,och passar perfekt i min samling:)

wonder if yesterday was a dream?, in which case wish I could fall back on something so I could know for sure, because I do not know.

sitter och äter snabbmakaroner med ketchup,supergott!,i dag kommer inte så mycket att hända direkt så ska nog ta och gå ut med min lilla kamera och ha lite kul:)

Got a secret Can you keep it? Swear this one you'll save Better lock it, in your pocket Taking this one to the grave If I show you then I know you Won't tell what I said Cause two can keep a secret If one of them is dead.

hallå där! klockan är mycket och jag ska gå och lägga mig efter jag sätt på en film;) i morron blir det att träna,rita,städa m.m,en vanlig dag kan man kanske säga

random

vart o köpa en Foundation, från max factor,och vet ni? den äger, min hudfärg är exakt i den färgen:)även ett par trosor och ett par örhängen inga höga skor eftersom jag hitta ett par i källaren förut.

så nu ska jag rita klart en tekning kanske får ni se den:)

 

köpa

på vintern sminkar jag mig alltid mer,lix man blir så blek och tråkig!och alla små fel i hyn syns verkligen (i alla fall på mig) så det och ett par höga skor ska jag köpa i dag:)om jag hittar det jag söker vill säga:)

honestly, I hope karma slaps you in the face before I do.

oo vill åka dit igen:(

A chapter ending but the stories only just begun.

vart en runda på stan med mammi och såg även Cockpit:) så det var väl kul! nu ska jag ladda mobilen,byta kläder,och snacka lite med linda så får vi se om vi hittar på något i morron eller ej:)

japp så var det

Sitter med god luktande hårinpackning, haha NI skulle sätt mitt hår i morse det såg ut som rasta flätor! Japp men nu blir det att kolla vad jag ska kasta i mitt rum så det inte kommer in när jag gjort om osv,så jag kan lägga in nya saker.

Keep me in the dark Are you even thinking of me, Is someone else above me?

En låt som stämmer in på mitt liv perfekt just nu het klart,nästan som dom tagit mitt liv och skrivit om det haha scary:)↓
 

and i gonna always be,the best thing you never had.

Önskar att jag hade tagit med kameran det var fint hos linda när solen precis höll på att gå ner,det är då man är stolt över att bo i sverige men i vilket fall jag är just nu varm och sitter i mina sov kläder än har inte heller ätit något på hela dagen,så ska fixa det sedan gå ut och spring tror jag.
random moln bild just det nästa vecka ska vi fia i mitt rum:D så ska fota moln som jag kan rita av.

söta kajsa

 

jag i dag

jag i dag:) en liten klänning som är super gammal haha händer ju att man aldrig använder klänningar men dom är både sköna och fina:) så borde ha de oftare.


hej då

hello nu har jag packat klart! tror jag..
haha! så nu är det bara tandborste kvar och lite sådant:) ses!

random

 ska jag städa lite i mitt rum och sedan fota det så man kan se före och efter bilder sen:)nu när det är så ljust ute blir fotona så fina:)

deja vu

tjodelo! sitter och kollar på en film och kom och tänka på deja vu ni vet när det känns som om man varit där sätt/hört det man nu igen ser/hör,fick flera sådana vibbar i går läskigt!,haha madde hade någon konsig förklarning men aså tänk om man lix kan se in i framtiden i drömmar va fränt det vore.

X is the shape I drew through your face ,in permanent marker

hello vädret är bara helt random, regn sol regn sol regn sol hela tiden.I vilket fall ska jag nu städa och sen se på en film får se vilken det blir:)
 

And you'll add my name to your long list of traitors who don't understand And I'll look back and regret how I ignored when they said run as fast as you can

ca 4 veckor kvar nu,tills skolan börjar, innan dess ska jag hinna få sol på mig ,och måla om och möblera om i mitt rum håller just nu på att plocka ner lite saker ,så kul att det händer en förändring har ju sätt lika dant ut i nu ca 3 år.


hello

hello! klockan är snart 11 och jag funderar på om jag ska äta frukost eller inte,ingen blogglust hörs senare:)

wish I was like you.

hej hej! uhh bara två inlägg i dag det var slappt för att vara jag! haha.

Neah men mötte madde på stan och gick runt lite med henne det var sjukt kul har ju inte träffat henne på super länge så vi hade super mycket o prata om och det som är bra med henne är att hon avbryter mig när jag babblar för mycket eller ja kanske inte avbryter ,men det blir aldrig en tystnad så jag måste fylla det ,vilket jag alltid annars gör för hatar när det är tyst:) aja det ägde i morron blir det mysisar-tofflor-godis dag YEY ,neah men ska träna med, testa att utmana brorsan på att springa haha jag kommer äga ut han YEHO aja ses xoxo.


i want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken,and the one that always brighten up your days,even if she could brighten her own.

först klädde jag på mig sedan insåg jag att linne och shorts kanske inte var det ultimata bästa klädseln för i dag eftersom det regnar.. så ska byta om 11:50 går min buss så skriver nog inget mer hehe vakna nyss..


Min fobi.

Fobier, alla har dom jag har haft fobi för mycket, men ha kommit över en del av dom tex ormar och fiskar, m.m men det jag inte kommit över är folk, djur  ja SAKER som rör mina fötter det klarar jag inte av, ni vet sånt här när det finns fiskar i ett akvarium och dom typ suger bort död hud på fötterna ?fisk spa tror jag det heter?aså jag skulle dö om jag satte ner mina fötter där!  oo jag ryser bara av att tänka på det ,även hajar” uhh hatar hajar.


there's nothing i do better than revenge

 jag med kajsa.. haha 
japp i alla fall i dag har jag på mig min favvo tröja från new yorker! iIII den är så söt! 

för att göra en lång dag kort kan vi säga..

somna runt 2-3

gick upp 9

redan halv tio stod jag med tränings kläder redo att spring-gå med hundarna.

hemma klockan 10

tog en snabb dusch

satt still i en kvart

sen hämta linda upp mig och vi åkte till stan

gick lite på stan och åt lite

sedan skulle hon i väg

var på stan tills 1

 och det roliga är att jag brukar gå upp runt 12,snacka om att jag har hunnit med mycket i dag,och dagen är inte slut än:)


kul man kan ha det när man inte har något att göra

hittade super gamla kliseter märken när jag städa i mitt rum:) oo så kul"! så nu har jag klistrat fast några på min mobil det vart lite coolt faktiskt:),även ritat något på min arm


you say i can't i say watch me

godmorgon:D
jag vaknade som vanligt senare än jag hade hoppats på men ändå,nu är jag vaken och ska göra det bästa av det,så jag började det med att gå ut och plocka hallon:D,finns inget godare,tyvärr är inte så många mogna än,men det kommer nog:)
 

The story of us

Så ska nog ta och hämta nått och dricka sedan se på tv sedan sova,i morgon blir det att slappa och nästa dag stan med linda sedan stan med min lilla groda madde:D på onsdag.

paint

satte mig och rita lite,inte för att det blev speciellt bra men okej:)(aldrig nöjd)..

she likes him,he like hear,everyone's now except them.

Så sjukt trött benen bara böjer sig, linda och jag hade motvind hela vägen dit och tillbaka och sedan har vi ju badat med! haha snacka om att jag har fått motion de senaste dagarna,ps funderar på att skriva både på svenska och enelska på min blogg alltså typ översätta liksom bara för att lära mig stava bättre på engelska? skulle fan få mvg i engelska eller ja just det A ,om jag gjorde det haha.

två bilder från rhodos

 

smile on your face even though your heart is frowning

solen lyser haha jag lyser nog starkare,så sjukt glad då blir de nog kul att bada i dag:)

syskon kärlek

haha vad ska man säga har jag söta hundar?
i bland är dom bästisar och delar lika som nu,haha när dom ska äta är det inte så haha:),då är det sneglar du på min mat ska jag morra åt dig!för det är min mat och du får inte smaka!

tjejen med det sjukt fina håret.

satt och rita lite i går och i dag på en bild som ska förestella julia,hitta hennes blogg för ett tag sedan och är helt fast! hon tar sjukt fina foton och aa hennes blogg är bara för bra haha":)

go taylor.

Jag har ganska varierad musik smak, lyssnar på det mesta kanske inte jazz inte min grej. En tjej jag gillar är Taylor Swift, varför? jo för att hennes låt melodier kanske inte är så fantastiska men hennes låtar har alltid en historia som berättar om något hon upplevt hur hon har känt osv (hon skriver låtarna själv, i alla fall de flesta),och i övrigt så har hon en egen stil, och springer aldrig runt i bikini på scenen utan klär sig i stilfulla färgglada romantiska klänningar (även annat men ofta det). Därför gillar jag henne, och ni som tycker det är fjantigt, att hon är fjantig behöver inte lyssna på hennes musik okej? men jag TYCKER HON ÄR AWSOME :D och vet ni en sak? Förra året sålde hon näst mest plattor av kvinnliga artiseter i världen, etta var lady gaga,haha slå det du.

tre av hennes låtar jag gillar,älskar väl inte alla hon skrivit men de flesta,för de har en historia.


random

några bra och dåliga egenskaper jag har.
1:jag har sjukt bra självkänsla
2:jag gör vad jag vill och struntar i vad andra skulle tycka.
3:jag älskar att springa
4:jag tar inte shit från männsikor jag inte känner,shore man tänker på det ett tag men sen rinner det bara av mig,för vad vet den personen om mig?-jo inget.(tänker just nu på elaka kommentarer på bloggen).
5 jag har typ två känslor arg eller glad,och det kan vara ganska skönt i bland.
6jag försöker att inte älta saker, men gör det som många andra ändå, men ändå ganska lite,och det är bra.
7-jag har bra fantasi:) haha fick alltid beröm av den som liten när man skrev små noveller.
 
 
1:jag är otroligt kräsen när det kommer till mat,stort minus när man är bortbjuden!
2:jag är dålig med siffror,förutom årtal då tex kungar dog(vad har jag för nytta av att kunna det?) fråga min hjärna haha.
3:jag pratar jätte mycket utan att kanske lyssna på andra kan jag känna i bland! hehe.
4:i bland pratar jag först eller gör först och tänker sen.
5:jag är envis,en del ser det som en positv sak jag ser det som båda två,det var nån som sa att envis är på gränsen till hänsyns lös och då låter det plöstligt inte så bra.

det kommer bli AWSOME!

Just nu sitter jag och väntar på att linda ska logga in på skype,vi ska åka och bada i morgon..shore vädret kommer väl vara dåligt som i dag,men snälla man kan inte sitta inne hela sommarlovet,eller hur?så i vilket fall ska vi planera för i morgon det kommer bli AWSOME!

i dag

Klockan 5 kom några vänner till oss, dom som följde med till turkiet förra året mer exakt!dom har även tre barn ingen i min ålder direkt.. men dom har en flicka på 5 år som med heter amanda!(fint namn måste jag säga) super söt tjej,satt och kolla på barbie film med henne(insåg då vad för film smak jag hade som liten...) sedan lekte hon med mina super gamla barbie dockor.
 

Lördag den 14

Hej,som vanligt regnar det i dag igen,oo jag vill så gärna ha sol,antar att den kommer igen lagom tills jag börjar skolan igen YEHO,

people change but memories don't

HEJ! vaknade nyss hehe blev ingen frukost utan lunch på direkten i morgon ska jag ställa klockan på 10 !hatar att sova länge ,dagen blir så kort då:)

Även proffs kan ramla

Så har varit ute och åkt lite longbord,! sjukt kul, var länge sedan jag gjorde det, antagligen eftersom min bror flög omkull från den för ett tag sedan och skadade sig ,inte så alvarligt men kinden, ögonbrynet och en del av örat även axeln börja blöda och det gick hål på tröjan. Så egentligen borde man ha hjälm ,för när man väl åker på något så flyger man hjälplöst bakåt eller framåt och är man inte beredd så är det huvudet man landar på och det kan gå riktigt ila.


fina små saker


OH NICE, so you can update your status by mobile, but you cant text me back?

I dag klockan 3 på natten vaknade jag av att min bror skypa med en kompis,japp det var bara gilla läget o gå upp och säga till honom att va tyst,sedan var det även varmt och jag som ändå var uppe tog o öppna fönstret,och såg månen" så sjukt fin var den tyvärr var jag trött så fotona vart suddiga men typ så här blev det:),månen var halv men ändå på väg att vara full man såg ena halvan klart och den andra väldigt suddig.


mitt andra hem

under vattens bilder 
se dom andra bliderna HÄR :)

the fact is that the less sweets you eat the less you need them.

om 3 dagar har jag sprungit 3 dagar i veckan i 3 månader - en vecka när jag var i rhodos ,men så i dag när jag gick ut och sprang lärde jag mig av mitt misstag från i går och öka inte tempot och vet ni? JAG SPRANG HELA VÄGEN! på 2 km!då tänker en del vad lite^^men som sagt jag började på noll för ca 3 månader sen:)! så nu ska jag springa den rundan nån gång till och klara den igen sen ska jag börja springa längre sträckor!mitt mål är att kunna springa en mil,shore det kommer ta ett tag men wtf i can do it:)
 

ME

Nu är det bara 5 veckor kvar tills jag börjar gymnasiet, OO känner att jag börjar bli lite nervös men inte nervös kanske mer förväntans full så det värker ut i finger topparna:) de ska bli så spännande "!i vilket fall ska nog ta och springa i dag igen så ska göra det nu för klockan 5 kommer gästerna till pappa:)

frukost i rhodos haha:)


att visa att man kan

jag i dag:) nu ska jag i väg och handla med mamma mys:)

i want to break free

hej på er" i dag fyller min pappa år,så ska  fira honom i dag med tårta och grejer:D YEY AWSOME!,kommer nog upp en bild på min klädsel i dag om jag hittar något fint att ha på mig(ja jag sitter i pyjamas just nu)hhi:)♥

 

 

magi

vill shwiha dit just exakt nu när sveriges väder total suger!,aja nu ska jag se på tv ses:)

rhodos mina mobil bilder


lite bilder från veckan


träna

Kom precis in efter att ha sprungit milen ...känns det som i alla fall, I dag började jag springa där jag brukar , förbi där jag stanna dom första gångerna, sprang förbi där jag stanna förra gången och sprang förbi mitt rekord med några meter .Det jag gjorde så fel var att satsa allt dom sista 20 meterna viket gjorde mig så andfådd att jag ärligt talat trodde jag skulle dö ,ni vet när det känns som om man inte får någon luft ,men i alla fall det var fel för att skulle jag tagit det i normal takt skulle jag orkat hela vägen för första gången ,men man lär sig av sina misstag.och nu känns det så sjukt skönt så alla ni som inte rör på er inte har nån sport eller något eller har det testa att springa det är så sjukt skön känsla efter man gjort det,värt ett försök?


lat lat torsdag

mängder av bilder från rhodos tex en ödla som bodde bredvid vårt hotell och min brors simfötter

I know it will not be easy, but it will be worth it

Hej" sitter och lyssnar på Maria Akraka på p1 tycker hon är så bra på att prata,och hennes historia till att bli  medeldistanslöpare med 18 SM-guld på 800 och 1 500 meter.
 
enkel klädsel vit skjorta och blå byxor fungerar alltid:) 
grönt nagellack från gina/skjorta=vanlig vit finns över allt/hårdonots glitter/stor ring har jag gjort själv/en till ring från tradera/örhängen från lindex även byxor/skärp från lindex.peace halsband från lotta design.

Now, I have decided to be myself as much as possible.

YO PEEPZ! nu är jag hemma det var trevligt faktiskt men efter ett tag tog linda o jag o cykla hem haha ingen skulle bada just då i alla fall o jag var kall även linda.

hahaha gå från 30 grader till 20 var väl okej,hahah älskar vattnet och att bada så jag hade inget problem med det.

i vilket fall hemma nu och har inget planerat till i morgon haha så skönt vill sitta hemma med en stor coola och godis påse och kolla bloggar och se på littel pretty laiers även läsa lite:) PS även sova dom timmar mina ögon behöver.

 

SOMETIMES YOU WILL NEVER KNOW THE TRUE VALUE OF A MOMENT UNTIL IT BECOMES A MEMORY

så nu så drar vi till svartefors

underwater

lite under vattens bilder från min kamera:D YEoU coolt  va? ni får se fler om ett tag:)

rhodos baby!

hello! en liten bild från härliga rhodos:)
man kunde gå upp för en trappa väldigt högt haha sjukt kul och man hade världens utsikt!

Här kommer alla känslorna

HELLO seg bloggning jag vet, men haha ja det vart att dra till stan i går med linda sedan träffa vi linn gick lite med henne sedan  i väg till Andreas sedan så bestämde jag mig för att sova hos linda allt var totalt spontant haha så ja det blev inga tidsinställda, i övrigt gillar jag när det är spontant för då längtar man inte och hinner inte  funderar för mycket för när man gör det blir det ofta inte så bra som man trodde .I vilket fall va jag hos tandläkaren vid 11 och är nu hemma ,men ska snart dra i väg med linda o bada! AHH panik måste ner till ica och packa och packa upp, men först ska jag äta som en galning super hungrig!

bild från rhodos vart var fokusen?


THE LESS YOU CARE, THE HAPPIER YOU WILL BE

 

slöjden

kom på att jag aldrig hade visat er min sak jag gjorde i slöjden fick ett vg på den haha vet inte direkt vad det heter men ni ser ju vart den står haha! men fin är den,men inte inte lika fin som min hund:)

Fear is the thief of dreams.

en bild på mig med till rufsat hår^^.
Hej på er hoppas ni haft en awsome dag!,nu ska jag ta och städa lite smått i mitt rum sedan ta och kolla på någon film tror jag..onödigt inlägg antar jag men men.
 

dina ögon är det sjukt vackra


A chapter ending but the stories only just begun.

hejsan! äntligen hitta jag den där väska som har det, sprang runt i mängder av affärer och i en av dom sista såg jag den! YEHO från Lindex, har hittat mycket där på senaste tiden,i vilket fall älskar den!


skor

visst är dom för söta hitta dom på footway.se  finns här.jag menar tänk er dom till ett stort linne och ett par slitna jeans shorts! sjukt fint!

sommar

tröja från cubus/byxor från lindex/bränna från rhodos även armband hehe:)

give me your red hair

lekte lite i photoshop,förklaring på hur jag gjorde finns tex här,ganska simpelt egentligen:)

collage

 

rhodos på natten


make your lovers proud and your haters jealous

så hejsan svejsan nu ska jag ut och springa med mina nya hörlurar, som har en rolig liten detalj på sig och det bästa dom är hela haha!! dom jag hade innan var super men sticker i örat viket inte är så härligt haha ,men ska leta upp några med sådan form som dom,gillar inte när hela saken är i örat och det är inte dom till vänster men trasiga är dom haha.. 


akvarell

Vart så otroligt sugen på att rita med akvarell, hahah inte för att jag är bra på det alldeles för ivrig av mig för att kunna vänta på att färgen ska torka och då blir det att färgerna blandar sig och det bara blir blä av det hela. Hehe mer för fasta färger kan man säga.

glad tjej

Gissa vem som är överlycklig?!!jo jag! i morgon kommer madde hem! yey tog bara ett år.. hehe ne men jag hade precis ett samtal med henne på skype och hon landar 7 i morgon! YEY


Ett måste till hösten

i går kom ett par mörka byxor från ellos till mig hehe ett måste till hösten!
sitter bra och bekvämt det är bra:)

miss it

 
Japp jag saknar det redan ,solen ,värmen ,saltvattnet och mycket mer ,om jag bara kunde swicha dit och vara där ett tag till oo så kul det skulle vara.men men i dag är det i alla fall söndag och jag ska snart till stan på jakt efter en väska till skolan! YEY hoppas jag hittar det jag söker och det jag vill ha är en väska som är stor men fin och färgen ska vara grön, liksom militär grön.

rhodos 2012

Det har varit otroligt skönt, hehe ca 32 grader varenda dag !det jag har gjort är at sola ,bada och läst hehe, 3 böcker! Elsas mode ,Elsas värld och systarar i jeans 4! och det var bara några meter till stranden från vårat hotell ,hahah vill tillbaka men ändå inte..hahah jag har saknat marre ,svenskt vatten(mycket godare!än köpt vatten!),även mjölk ,och att kunna springa utan att svettas ihjäl.

 
kommer flera bilder!

UPPE I LUFTEN BLAND DOM FLUFFIGA MOLNEN

Just nu är jag på Norrköpings flygplats på väg hemåt:),vet ni vart jag har varit under veckan? jo i Rhodos och alla inlägg ni har sätt har varit tidsinställda, vilket kanske har märks på kvalitén i dom,hehe SURPRISE.
 
FLUFFIGA MOLNEN

med den blåa pärlan

Ett fint litet halsband mamma köpte åt mig för ett tag sedan:)har däremot inte andvänt det än vet inte ad jag ska ha till det men det kommer jag nog på snart.

i hate this part

 

hud tips!

Fick en kommentar för ett tag sedan att min hud ser mycket bättre ut på senaste tiden och hon ville veta vad jag gör med den,det kan ni läsa här nere.
 
1:drick vatten! Att dricka vatten är bra för hälsan, och mår du bra mår in hud bra:)
2: träna,för när du svettas så rensar du huden och både torr och fet hud mår bra av det.
3:har du fet hy är det jätte bra att sola!,för det sliter på huden.
4:sov aldrig med smink.
5:använd inte för mycket krämer för att hjälpa din hy,för då tar du bort ditt egna försvars system och det finns inga krämer som är bättre än kroppens egna:)
6:rengör huden morgon och kväll,med vatten och nån vanlig rengörings kräm.
7:det spelar roll vad du äter,så har du fet hy så kan du inte proppa i dig en hel marabou kaka och tro att din hud inte påverkas:)
så jag vet inte om det här stämmer för er men
det stämmer för mig:) 

theese are night thoughts, the daylight will wash them away

fina många blommor
och en bild mig:)

SOME PEOPLE FEEL THE RAIN, OTHERS JUST GET WET

en liten bild på mig med en av mina favorit tröjor:D

p!nk


varför man ska träna

 anledningar till varför man bör träna!
  • Du ökar din maximala syreupptagning av hjärtats maximala minutvolym och slagvolym.
  • Du ökar din uthållighet.
  • Du sänker din pulsfrekvens under arbete.
  • Du sänker ditt blodtryck.
  • Du motverkar övervikt.
  • Du får ökad muskelstyrka.
  • Du ökar din fettförbränning.
  • Du ökar din energiomsättning.
  • Du ökar halten av det goda kolesterolet samt minskar det onda.
  • Du minskar betydligt riskerna för urkalkning av skelettet.
  • Du får ökad tolerans för värme.
  • Du kan normalisera sockertoleransen, vilket är mycket positivt för dig med diabetes.
  • Du minskar ansträngningen under arbete eftersom du blivit starkare.
  • Du ökar koncentrationen av enzymsystemet som har betydelse för din ämnesomsättning.
  • Du blir starkare i leder, ledband och senor.
  • Du minskar effekten av mjölksyra under arbete.
  • Du förbättrar verkningsgraden för hjärtat.
  • Din produktion av endorfiner ökar, vilket ökar ditt välbefinnande.
  • Du gynnar ny-intervention av muskelfibrer.
  • Du minskar riskerna för tjocktarmscancer.
  • Du minskar riskerna för blodproppar.
  • Du minskar riskerna att dö av hjärt-kärlsjukdomar.
  • Du ökar produktionen av fler blodkärl i stora sätesmuskeln.
  • är du tjej får du mindre mens och den blir mera regelbunden,en del får även mindre mag ont.
  • du får finare hud
  • och sedan det sista du blir snyggare &mår bättre

Ganska bra anledningar för att man ska röra på sig eller hur,och det är inte så svårt att ta och gå en liten bit när man kommer hem eller springa,när det förbättrar så mycket.En rolig sida man kan kolla in på:) http://viktvakten.se/kaloriraknare_rakna_kalorier.htm

 resten är upp till dig.


A/Q

svar på random frågor.
 
-vilken är din naturliga hår färg?
ljus brunt typ tror jag haha slingar ju håret och sedan så bleks det så mycket på sommaren.
-om du skulle resa vart vill du då resa?
Ja du haha jag vill resa över allt,älskar att resa,antagligen för att jag lätt tröttar ut mig på att bo på samma ställe.För ett tag sedan var det Asien och då singapore,vill dit nu med men känner att jag även vill till usa och resten av europa,haha vill över allt.. när jag bli äldre ska jag resa runt mycket.
 
-vilket språk valde du till gymnasiet?och varför?
ja du jag valde mandarin:D! varför? jo för det låter så kul haha och jag ville ju som sagt resa dit förut och det språket pratas ju mycket ett av världens mest pratade språk va?
I vilket fall tror jag det är viktigast att kunna engelska:),beroende på vilket val jag kommer in på så ska jag läsa ganska svår engelska,tycker faktiskt det är sjukt kul!
 

SALUKIS

lite bilder på mina fina hundar!
 
så haha lite hopp bilder på marre och kajsa,ser lite små kul ut,grejen är att min lillebror kastar en boll mot mig och jag tar ett foto:) och då ser hundarna glada och hoppiga ut på bilden haha♥ha en bra dag.

undervattenskamera!

hello!gissa vad jag har! jo en undervattenskamera! yeHO! så kul ska fota med den som en idiot i sommar!´
den kan även filma och så klarar den 5 meter under vattnet:D!YEY även att tappas 5 meter ner på ett betong golv!(inte för att jag skulle göra det sista med flit men men:))

LOVE 76

hej på er tänkte visa hur mina nya shorts ser ut!

skulle behövt en storlek mindre,för att alla mina byxor töjer sig som bara den !hatar det men aja de va i alla fall på rea på hm så köpte jag dom för 129 kr tror jag det var? (skulle kostat 250kr) fina i alla fall:)tröjan är från newyorker.

 


wanna be on top?

hejsan!lite bilder sedan linda va här,så nöjd med alla bilder.

SOMETIMES YOU WILL NEVER KNOW THE TRUE VALUE OF A MOMENT UNTIL IT BECOMES A MEMORY7

en bild på linda och jag:)

a good song

 den här låten är verkligen bra!älskar början och hennes röst"

a good song

 den här låten är verkligen bra!älskar början och hennes röst"

en av mina favorit affärer

yves rocher,är en av mina favorit affärer allt dom har luktar nämligen så otroligt gott!,tax deras parfymer äger! kostar runt 50 kr och luktar super gott!,sedan har dom mängder av andra skönhets produkter som är bra för huden m.m.
 

RSS 2.0