söndag-film och plugg

 

marre

Marion är nog en av världens sötaste hundar, både till utseendet och hennes personlighet, mamma berätta om att hon hade mött en dagis klass och mängder av ungar hade flockats runt marre och alla klappa på henne och hon gilla det, men efter ett tag tröttna hon, det hade man sätt på henne men ändå stod hon kvar för att alla ungar ville så gärna klappa...jag lovar hon är hälften människa hon fattar saker inte andra hundar fattar. 


Wonderland



nytt bord!

Jätte fint litet bord mamma hade hittat, på rusta(om jag inte minns fel?),meningen var kanske inte att ha ljus på det men det passar ju i alla fall nu till hösten,i  övrigt tycker jag faktiskt att hela bordet är lite höstigt, med löven osv.

don't judge my choices ,if you don't know my reason.

träningsvärk i hela kroppen efter att ha
måndags-paddlat kanot,gått 3km
tisdags-gått 3km
onsdags-haft styrke träning.
torsdag gått 15 km
Så.. nu ska jag ta det lugnt och hoppas att det går över,men ja tror bara det kommer bli värre tyvärr.

för att jag kan


En av mina charmigaste bilder eller vad säger ni?
 

jätte bra concealer

hej på er! för ett tag sedan beställde mamma en tidning "style by" jätte bra tidning att inspireras från! och i dag fick jag några presenter från dom:),mascara,läppglans, concealer-make up store och ett armband,concealer totalt äger ...är redan fast i den hehe.

 

@home

 


we are never gonna be as young as we are tonight

Hej på er!
just nu är jag mitt ute i skogen  någonstans ska lova att fota allt som händer:D och kanske filma? och gör en video det är ju kul och det var ett tag sedan!
ps nu har jag 90 följare på weheartit YEHo! bara 10 kvar,sen är ni 100:D
 

everything is never as it seems

hej på er! med en väska som väger alldeles för mycket och med alldeles för lite att göra, väntar jag på bussen.. yeho 2 och en halv timme kvar.. ska ta och sätta på en film tror jag:)

 så.. men vi hörs på tisdag:)

life is beautiful

Hej på er!l har precis varit ute och gått en tipspromenad vann första pris yeho,med 11 rätt:Di övrigt håller jag på att packa för i morgon,det blir bra det här:) 

if ten million fireflies light up the world as i fell asleep

Hej på er! det här med designen tog sitt tag men nu är jag nöjd och klar:) tog inspiration från en av mina tidigare designer ,som jag hade förra hösten om ni vill se den kan ni ta en titt i kategorin "bloggdesign ”


veckan som kommer! sa du ledig tid?..

på mån ska vi i väg och campa med klassen så har sovmorgon till runt 12:) sen ska jag hitta en buss och resten av klassen och åka i väg och komma hem nästa dag,sedan ska vi ha test i kondition..fuck min hals kommer döö men men ,sedan ska vi även gå med hela klassen på torsdag 15 km!YEHO mycket idrott!

yeah!!


helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D!

Har ni någonsin varit så trötta så att ni liksom drömmer att ni är vakna? det var jag i morse haha drömande att jag gick upp och åt frukost. Sen vakna jag en kvart efter ..då sa mamma sa att jag skulle gå upp..har kommit in på helt fel rutiner ,hela veckan har rullat på..men för snabbt har inte hunnit tänka och ta det lungt..behöver lov eller en väääldigt lång helg.. 

 

 

mina älskade vinter converse


if you don't have a smile, i'll give you one of mine


love

Sitter och ler! slutar 11:30 i morgon!:Dp.g.a att bilden är inställd och draman..så får med äta om jag vill.. eller så äter jag hemma beroende på vad de är för mat!måste ladda hem mat appen så slipper pauline att kolla hela tiden hehe:)

i övrigt är det plugg ,har snart psykologi prov och matte prov,läxor i samhälle och no-små läxor men ändå


te te te te

göra i dag
bli HELT frisk,bli HELT frisk,bli HELTfrisk,bli HELT frisk,bli HELT frisk,bli HELTfrisk,bli HELT frisk,bli HELT frisk.

yeah but i can make him smile with my clothes on..

Sitter hemma och dricker varm mjölk med mängder av honung! måste bli frisk till på onsdag för då har vi konditions test på idrotten.. och jag har för tusan tränat hela sommaren, så jag tänker inte sabba det här!







rosa och blå!

nya eller gamla men lite omjorda örhängen! tycker verkligen om dom! dom har varit trasiga ett tag men nu är dom lagade!:D

i will sleep when i'm dead





People will stare. Make it worth their while.

hej på er..härligt väder ,eller hur!....
Dagen i dag har varit awsome,var med några vänner och åt på ming palace:) jätte gott var det,ändå så är jag mer förtjust i mina stamställen donken och hakepi hehe:)
Några bilder från i söndags och i dag:)
Testade även jätte fina kläder på bikbok,blev helt förtjust i en tröja med prickar:)älskar formen på den men skulle vilja ha den i hel vitt..eller bara lite grå skugga längst ner!
 
anmälde mig även frivilligt till elevrådet för att ingen annan ville..så nu är jag med där med 20 min extra skol tid på måndagar yeho kommer sluta klockan 5! och missa en rast på torsdagar,aja lite kul på sitt eget sätt I guess

we never noticed the beauty ,because we were too busy trying to create it.


te


we will meet again

Känner mig sugen på att ändra min design! men vi får se hur det blir..ska snart hoppa i säng och kolla på olika serier:Dsen blir det att sova..så natti:)

THAT SMILE

tjolahoppsan!sitter och målar naglar,städar rummet och äter kaka med grädde på,i övrigt har jag haft en jätte trevlig dag på stan med linda och tilda!
trött som tusan!
 

I WANT,IF YOU WANT

ska hoppa in i duschen och fixa lite andra saker men vi hörs i morron:)

reality of fear

Varit borta hela dagen men nu är jag hemma och är trött och frusen, efter att ha valt shorts..haha nu kan jag lägga dom på hyllan:)i alla fall hitta det här citatet på we<3it och det är super bra:D

hiss och diss

syoss:ärligt, världens bästa hår produkter och dom är inte speciellt dyra faktiskt, runt 50 kr st
we<3 it-världens bästa sida! så roligt att sitta och titta på fina bilder,får så otroligt mycket inspiration av den sidan,har ni weheartit får ni gärna lägga till mig här så kan jag lägga till er sen:D skulle vara super kul att få följa alla mina läsare!
fredagar!-ärligt talat finns det något bättre? och lördagar!
diss-fulla bussar! oo blir så  irriterad  på det min buss på morgonen är alltid överfull och alla står nästan på varandra,är det så svårt att skicka en extra buss?
 
Att vara förkyld så att det inte hörs men det känns! för jag lurar mig själv, hela tiden
"nej jag är inte förskyld "och då går jag ut och springer och efter några  kilometerkan jag inte andas och resten av dagen så hostar man super mycket.
 
Att ha matte sista lektionen, 2 dagar i rad!-aså kan man sätta schemat så mycket värre? dom sa att dom skulle sätta den på förmiddagen men alla matte lektioner är på efter middagen förutom en som är direkt på morgonen vilket är ett plus!

.

.

Someone said september

hej på er! mörkt inne och ute så det blev inga bra foton:/ över överexponerade eller mörka fula bilder bestäm själv:)

dagens

Sitter och kollar på sängkläder och kuddar, hittade några jag gillar ,och gillar speciellt kuddarna på 4an!annars är alla andra med fina men leopard mönstret till mitt tak kommer bli för flum haha:Dbilderna är tagna från HM!

Dagen har varit kanon i alla fall=)


Someone said that love conquers all

hej hej! jag i dag!



dagens ilandsproblem

hej på er! oo la mig precis i sängen när jag kommer på att jag glömt min flaska med vatten på skrivbordet..5 meter bort.o jag som ligger så bekvämt,aja blir att resa på sig..i övrigt har dagen varit utmärkt!hoppas morgon dagen blir ännu bättre,har roligare lektioner i morgon ..så det blir de nog!
ska även försöka fota lite nya bilder i morgon:)

always be kinder than you feel


life is a rollercoaster, you can either scream every time you hit a bump or you can throw your hands up in the air and enjoy it


It's hard to fight when the fight ain't fair

Hej på er,snart är klockan 8 ska läsa igenom matten en gång till sedan se lite på tven sedan blir det att hoppas i säng i morgon blir det skola ,kommer bara ha en lektion i morgon skönt! och vet ni det är drama! än så länge den roligaste lektonen,helt klart!.

naglar


efter väldigt lång tid så är jag nu klar! oo så coolt det blev!


You only regret those thing you didn't do

lookbook tog bort min bild för att jag inte visa hela min klädsel på den! oo grymt arg men men nu är en annan bild uppe:)

mössa

hej på er! sitter och kollar på mössor hittar mängder av fina vill så gärna ha den där som man verkligen tycker om den där perfekta mössan funderar på vad jag vill ha för form på den om det ska vara en toffs på den eller ej om den ska sitta löst eller hårt..aja lite we<3it

people will always talk so let's give them something to talk about

Nu är jag hemma! efter att ha varit i kisa och sovit över hos pauline..yeho! snart ska jag äta lunch haha lite seg"
oo vad jag längtar tills skolan på måndag inte alla läxor som jag måste göra ..men klassen och så!

love

hej hej! jag i dag! ses!♥


 

see you on the other side.

Ska ta och plugga matte nu, gu vad mycket matte plugg det är för att gå en so linje..mycket mer än vad jag trodde ..helt klart, tycker verkligen synd om dom som går natur som får plugga trippelt så mycket och i en svårare bok ,japp men i alla fall nu ska jag sätta mig och plugga primtal och delbarhet! delbarhet kan jag fatta är viktigt eller i alla fall bra att veta tex om man går och handlar och och ska dela på tex godis men aså prim tal det är så onödigt och man andvänder det knappt till något och det är så mycket regler ahh!..och det är högt tempo så man blir nästan mörk rädd..o jag som har valt eller ja måste och ska välja extra kurs i matten i 2an..aja det fungerar nog, det gäller bara att hitta intresset och det brukar komma strax efter att man har förstått.




shake it

hej på er!i dag är nog min senaste dag slutar kvart över 4 och har min längsta rast (förutom lunchen på en kvart) och det är bara en resten är på 5min! ahhh så trött! så har precis ätit och det känns mycket bättre, haha tänkte visa bild på maten först men det kändes lite i går,hehe.


stort mellanmål

Nog det godaste som finns är soppa och att doppa mackan i det!

FOTOGRAFERING!

hej i dag är det skolfoto!
yeho roligt att man har den sämsta hårdagen ever" aja den fungerar haha:Dha en bra dag♥

people will always talk so let's give them something to talk about






 

Autumn is a second spring, when every leaf is a flower

Hej på er,alla säger att nu är det höst.. huhu..och annat negativt,men ärligt jag tycker det känns bra, jag gillar hösten,luften är så frisk att andas och jag gillar när det är lite kallt men ändå inte super kallt,och finns det något finare än lövens alla färger på hösten?och alla stora tröjor man kan ta fram och använda..mysigt!och att somna med 100 täcken.
Däremot en sak jag inte gillar är att det blir så mörkt både på kväll och morgon,det är det ända som är dåligt.
 
så erkänn nu, att hösten är ganska fantastisk ändå.

random

hej på er! nu är det klart! hoppas alla kan se det nu! aja ps ni kan se i hd! 

favorite girl

hej på er!:) suttit hela dagen med min lilla grej som kommer upp snart":D det blev super bra..hoppas nu bara alla kan se det för förut på min video jag visa mitt rum på var det 37 länder plus sverige som inte kunde se det" för det var reklam i sig^^stod det,villket det inte var,men det gick inte att fixa så radera det ,men jag får väl göra om det igen haha inte så konstigt att jag bara hade 20 tittare när ingen i sverige kunde se det..haha:D får hoppas detta fungerar annars får jag väl byta till nån annan kanal att lägga upp det:)
 
super bra låååt!

hårfixerad i know

Har tänkt liteca en månad, växer håret ca en cm lite mer, så på ett år kan det växa ca 12cm! till nästa sommar kan mitt hår vara ca 12 cm längre om jag rör det så lite som möjligt och tar hand om det med hårinpackningar m.m även klipper det ofta men lite:),ahhh tänk jag ska äntligen kommer slippa hår spännen!....om ett år..längtar!

frääänt

Hej på er! första september i dag,vad fort sommaren har gått,speciellt när man bara väntar på att den ska börja,men det verkar som om den redan varit här..:) i alla fall ska jag fixa lite saker nu men vi hörs ha en bra lördag!♥



2012-09-01

känns bättre i dag inte lika seg men halsen har blivit sämre så dricker te och äter halstabletter även lite annat och hoppas på det bästa:) 



vintage 78

 byxor-jc,tröja jc,tjock tröja ullared,skin jacka second hand.

RSS 2.0